قیمت خرید تضمینی محصولات اساسی زراعی و باغی در سال زراعی ۱۴۰۱ -۱۴۰۰ اعلام شد
وزیر جهاد کشاورزی قیمت خرید تضمینی محصولات اساسی زراعی و باغی در سال زراعی ۱۴۰۱ -۱۴۰۰ را اعلام کرد.
- بنا به اعلام پایگاه اطلاع رسانی دولت، سید «جواد ساداتینژاد» قمیت خرید تضمینی محصولات زراعی و باغی برای سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ را اعلام کرد.
به استناد مفاد قانون اصلاح قانون قیمت تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی مصوب پنجم آبان ماه ۱۳۹۹ و به شماره ۱۸۰/۶۷۸۲۶ مورخ ۱۳۹۹/۹/۱۲ مجلس شورای اسلامی، شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاستهای حمایتی محصولات اساسی کشاورزی در جلسه ۱۴۰۰/۰۴/۲۸ قیمت محصولات زراعی و باغی را تصویب کرد که این قیمتها به شرح زیر است:
**قیمت تضمینی محصولات اساسی زراعی برای سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ به شرح جدول ذیل تعیین میشود:
به استناد مفاد قانون اصلاح قانون قیمت تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی مصوب پنجم آبان ماه ۱۳۹۹ و به شماره ۱۸۰/۶۷۸۲۶ مورخ ۱۳۹۹/۹/۱۲ مجلس شورای اسلامی، شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاستهای حمایتی محصولات اساسی کشاورزی در جلسه ۱۴۰۰/۰۴/۲۸ قیمت محصولات زراعی و باغی را تصویب کرد که این قیمتها به شرح زیر است:
**قیمت تضمینی محصولات اساسی زراعی برای سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ به شرح جدول ذیل تعیین میشود:
* به ازای هرتن چغندرقند بهاره و پاییزه ۲ کیلوگرم قند یا شکر به نرخ ۳۰،۰۰۰ ریال و ۲۰ کیلوگرم تفاله خشک به نرخ ۷۰۰۰ ریال به عنوان جایزه تحویل شود. به ازای هر کیلوگرم چغندرقند بهاره ۵۰۰ ریال و چغندر پاییزه ۱۰۰۰ ریال هزینه حمل به قیمت تضمینی اضافه شود.
** قیمت ارقام مختلف پنبه وش و ارقام مشابه برنج در چارچوب این تصویب نامه توسط وزارت جهاد کشاورزی تعیین و اعلام میشود.
تبصره ۱: قیمت ارقام مختلف برنج بر حسب درصد شکستگی دانه توسط وزارت جهاد کشاورزی با مشارکت سازمان برنامه و بودجه کشور تعیین میشود.
تبصره ۲: خرید تضمینی برنج، منحصر به برنجهای تولیدی در استانهای گیلان و مازندران خواهد بود.
** میزان آفت سن گندم و جدول قیمتهای دانههای روغنی بر حسب افت و رطوبت توسط وزارت جهاد کشاورزی با مشارکت سازمان برنامه و بودجه کشور تعیین میشود.
** جدول خرید تضمینی گندم معمولی و دوروم بر حسب افت مفید و غیرمفید برای سال زراعی ۱۴۰۱ _۱۴۰۰ توسط وزارت جهاد کشاورزی و با مشارکت سازمان برنامه و بودجه کشور تعیین و از سوی رئیس شورا و وزیر جهاد کشاورزی ابلاغ میشود.
** در اجرای بندهای (ث) و (ر) ماده ۳۵ قانون برنامه پنجساله ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران، خریدهای تضمینی محصولات اساسی کشاورزی منوط به رعایت الگوی کشت ابلاغی توسط وزارت جهاد کشاورزی است.
** به منظور بهبود شرایط کیفی خرید تضمینی محصولات اساسی کشاورزی به ویژه گندم، رعایت کامل استانداردهای مربوطه ضروری است.
** انجام خریدهای تضمینی محصولات اساسی کشاورزی منوط به داشتن بیمه محصول است.
** به استناد ماده (۶۱) قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور و ماده (۳۶) آییننامه اجرایی ورود، ساختف فرمولاسیون و مصرف کودهای شیمیایی و زیستی، آلی و سموم دفع آفات نباتی، به منظور تولید محصولات سالم، خرید تضمینی محصولات اساسی کشاورزی منوط به رعایت حد مجاز باقیمانده سموم و کودهای شیمیایی است.
** به منظور توسعه کشاورزی قراردادی و منافع فراوان حاصل از آن، وزارت جهاد کشاورزی مکلف است نسبت به تسهیل شرایط توسعه کشت قراردادی بین تولیدکنندگان و شرکتهای پشتیبان و صنایع مرتبط اقدام کند.
** اشخاص حقیقی و حقوقی که از طریق کشت قراردادی نسبت به خرید دانههای روغنی به قیمت تضمینی اقدام میکنند از تخفیفات زیر برخوردارند:
-برخورداری از تخفیف حقوق ورودی بیشتر نسبت به سایرین بر اساس ضرایبی که توسط وزارت جهاد کشاورزی تعیین و اعلام خواهد شد.
-معافیت از شمول قیمت گذاری در فروش کالاهای جانبی حاصل از تولیدات کشور قراردادی.
*قیمت تضمینی محصولات اساسی باغی در سال ۱۴۰۰ به شرح جدول ذیل اعلام شد:
** برخورداری از مزایای سیاست قیمت تضمینی برای محصولات باغی از سال ۱۴۰۱ مشروط به موارد ذیل است:
- داشتن بیمه محصول
-رعایت حدمجاز باقیمانده سموم و کودهای شیمیایی به استناد ماده (۶۱) قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور و ماده (۳۶) آئین نامه اجرایی ورود، ساخت، فرمولاسیون و مصرف کودهای شیمیایی، زیستی، آلی و سموم دفع آفات نباتی، به منظور تولید محصولات سالم
** قیمت محصولات اساسی باغی مندرج در این مصوبه که درجه بندی آنها مشخص نشده، حداکثر قیمت برای محصول با درجه یک (بالاترین کیفیت) است. در صورت نیاز به خرید، قیمت درجات مختلف در دستورالعمل اجرایی مربوطه از سوی وزارت جهاد کشاورزی تعیین و اعلام خواهد شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *