صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرح حضور فعال واحد‌های صنفی برای ساخت یک میلیون مسکن

۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۷:۲۳
کد خبر: ۷۵۵۶۳۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
نائب رئیس اول اتاق اصناف ایران گفت: دولت می‌خواهد کار بزرگی در نظام اقتصادی کشور انجام دهد. بهتر است که دولت فراخوانی به اصناف بدهد تا آن دسته از واحد‌های صنفی تولیدی، توزیعی و خدمات فنی که مایلند در اجرای این طرح حضور فعال داشته باشند.
- طبق اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، جلال‌الدین محمد شکریه گفت: دولت می‌خواهد کار بزرگی در نظام اقتصادی کشور انجام دهد. بهتر است که دولت فراخوانی به اصناف دهند تا آن دسته از واحد‌های صنفی تولیدی، توزیعی و خدمات فنی که مایلند در اجرای این طرح حضور فعال داشته باشند، ثبت نام کرده و ظرفیت‌های خود را معرفی کنند. به عبارت دیگر، برای ساخت این تعداد مسکن به کالا‌ها و مصالح زیادی نیاز است و برخی از اصناف می‌توانند با تولید، توزیع و خدمات فنی این ملزومات را فراهم کنند.

وی افزود: طبیعی است که دولت باید اعتبارسنجی کند و از ظرفیت صنوف استفاده کند. اما شرط استقبال اصناف از این طرح پایبندی دولت به قرارداد‌های مالی خود با اصناف است.

شکریه در ادامه تصریح کرد: روش‌هایی برای استفاده از ظرفیت صنوف در اجرای این طرح می‌توان پیشنهاد داد؛ از جمله استفاده از شرکت‌های متمرکز یا شرکت‌های تخصصی.

وی افزود: یکی از پیشنهاد‌ها می‌تواند این باشد که واحد‌های صنفی ثبت نام شده در قالب یک شرکت متمرکز خدمات خود را به دولت ارائه دهند. در این روش، دولت می‌تواند ساخت هر بلوک را به یک شرکت واگذار کند تا سرعت اجرا بالا برود. در مرحله‌های بعد هم می‌تواند آن‌ها را ارزیابی کند.

نائب رئیس اول اتاق اصناف ایران ادامه داد: پیشنهاد دیگر این است که شرکت‌های تخصصی ایجاد شوند و هر صنف تفکیک شده، مجموعه‌ای تشکیل داده و در ادامه کار را بین خودشان تقسیم کنند.

وی تاکید کرد: با بررسی بیشتر می‌توان پیشنهادات دیگری هم به دولت ارائه کرد، اما آنچه مسلم است این که، با تسهیل ساخت و ساز و با استفاده از ظرفیت اصناف و پرهیز از تجربیات ناموفق گذشته می‌توان این مهم را با ضریب مطمئن‌تری پیش برد.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *