صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بخشی از اقدامات رسانه‌ای، مانع ارتکاب جرم افراد می‌شود

۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۵:۰۳
کد خبر: ۷۵۵۶۱۴
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان گفت: بخشی از اقدامات رسانه‌ای درباره برخورد‌های انجام شده با افراد هنجارشکن و متخلف بازدارنده بوده و از ارتکاب جرم توسط سایر افراد جامعه جلوگیری می‌کند.
- دادخدا سالاری، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان در راستای توسعه تعاملات بین رسانه‌ها و دستگاه قضایی در بازدید از مجموعه رسانه‌ای کرمان نو، اظهار کرد: بخشی از وظایف دادستان و دادسرا، مطالبه گری است و این نهاد به نمایندگی از مردم درخوست‌های مردمی را پیگیری می‌کند و مطبوعات نیز در این راستا اقدام می‌کنند و از این رو دادسرا و مطبوعات به نوعی همکار به شمار می‌روند.

وی افزود: مطبوعات در حوزه پیشگیری می‌توانند نقش بسیار پررنگی را ایفا کنند که بخشی از اقدامات رسانه‌ای درباره برخورد‌های انجام شده با افراد هنجارشکن و متخلف بازدارنده است، ضمن این که از ارتکاب جرم توسط سایر افراد جامعه جلوگیری می‌کند.

سالاری از توجه ویژه روزنامه پیام ما به محیط زیست تقدیر کرد و گفت: یکی از مسائل مهم در کشور، توجه به پیوست زیست محیطی پروژه‌ها است که این امر تاکنون به میزان قابل توجهی مغفول مانده است و ورود تخصصی روزنامه پیام ما به مسائل حوزه محیط زیست جای تقدیر دارد.

وی عنوان کرد: در حوزه محیط زیست کسی نیست که از رسانه‌ها حمایت کند، اما ورود تخصصی برخی نشریات به این حوزه بسیار قابل تقدیر است و می‌طلبد با توجه به عدم تجدید پذیر بودن محیط زیست، به این حوزه‌ها بیشتر پرداخته شود.

سالاری، تاکید کرد: متاسفانه بدترین جفا را تحت عنوان صنعتی شدن در قبال محیط زیست انجام می‌دهیم و رسانه‌ها باید روشنگری لازم را در این زمینه داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه مسیر کار مطبوعاتی کار بسیار دشواری است، تاکید کرد: بخشی از وظیفه اصلی و فلسفه رسانه‌ها پوشش اخبار و اطلاع رسانی و بخشی نیز مطالبه‌گری است که متاسفانه به بخش دوم کمتر پرداخته شده است.
 
سالاری در پایان خاطرنشان کرد: انتظار ما از مطبوعات این است که به رسالت اصلی خود بازگشته و در مسیر مبارزه با کژی ها، فساد‌ها و ناهنجاری‌های موجود در سطح جامعه اقدام کرده و شفافیت و گردش آزاد اطلاعات را محقق کنند؛ زیرا با توسعه شفافیت در جامعه از بروز بسیاری از فساد‌ها از جمله جرایم گسترده مالی جلوگیری می‌شود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *