حل معضلات جامعه با بهرهگیری از نظرات نخبگان گرهگشا خواهد بود
رئیس کل دادگستری استان زنجان تأکید کرد: حل معضلات جامعه و پیشگیری از وقوع جرایم با بهرهگیری از نظرات علمی و عملی نخبگان بسیار گرهگشا خواهد بود.
- حجتالاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی، رئیس کل دادگستری استان زنجان در جلسه کمیته شناسایی زمینهها و عوامل اصلی ۱۰ عنوان اول جرایم و دعاوی استان زنجان که با حضور همکاران قضایی، مسئولان دستگاهها و نخبگان و اساتید دانشگاه برگزار شد، گفت: استفاده از ظرفیت اساتید و صاحب نظران استانی با نگاه علمی، تجربی و همکاری با معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان زنجان در راستای ارائه راهکارهای موثر جهت پیشگیری از وقوع جرایم بسیار مهم و موثر است.
رئیس کل دادگستری استان زنجان افزود: استفاده از ظرفیت نخبگان در همه حوزهها آثار و نتایج خوبی داشته است. قوه قضاییه نیز بصورت مستمر از نظرات نخبگان در بررسی و حل مسائل و مشکلات استفاده کرده است.
رئیس کل دادگستری استان زنجان اظهار کرد: در خصوص مسائل و جرایم نباید بر اساس حدس و گمان صحبت کرد، بلکه باید بر اساس دادههای میدانی و موجود در جامعه مطالب ارائه شود تا خروجی کار موثر باشد.
وی گفت: در خصوص جرایم و افزایش آمار ضرب و جرح باید با کار میدانی موضوع را بررسی کرد تا منشا بروز این جرم در جامعه احصاء شود و برای آن راهکار پیدا شود.
حجتالاسلام والمسلمین صادقی نیارکی افزود: اگر کارها و اقدامات بصورت میدانی و بر اساس علت شناسی باشد نتیجه بخشتر خواهد بود. حل معضلات جامعه و پیشگیری از وقوع جرم با بهره گیری از نظرات علمی، عملی نخبگان بسیار گره گشا خواهد بود.
وی بر اقدامات کوتاه مدت و میان مدت برای حل معضلات اجتماعی در استان زنجان تاکید کرد و از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان زنجان خواست تا برای ریشهیابی معضلات از نظرات و پیشنهادات دانشگاهیان و نخبگان استفاده کنند.
مهمترین مولفه کنترل خشم، عدم مهارت در گفتوگو هاست
حجتالاسلام والمسلمین محسن کرمی در این جلسه گفت: عدم تربیت اجتماعی افراد و عدم رعایت گفتوگوها غالبا منجر به درگیری و بروز جرایم میشود که این مقوله موضوعی است که باید مورد توجه در حوزه پیشگیری قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه بیشتر بازیها در فضای مجازی توأم با ضرب و جرح و خشونت است، افزود: پیامد بسیار بد این گونه بازیها بر روی افراد بویژه فرزندان دارد که خانوادهها باید نسبت به این موضوع نظارت کافی داشته باشند.
کرمی با بیان اینکه مهمترین مولفه کنترل خشم، عدم مهارت در گفتوگو هاست، اظهار کرد: نسخه مقطعی و زود بازده در این خصوص این است که مهارت گفتوگوها را در جامعه بویژه بین زوجین بالا ببریم که منشأ بیشتر مشکلات و اختلافات زوجین همین عدم رعایت مهارت گفتوگوهاست.
دادستان زنجان بر ضرورت برگزاری دورههای آموزشی مهارت گفتوگو تصریح کرد و گفت: مخاطب این دوره برای افرادی که در ابتدای تشکیل خانواده هستند و همچنین دانش آموزان دوره دبیرستان است که باید در این دورهها شرکت کنند که آثار این کار در ادامه زندگی زوجین و جوانانی که در آستانه تشکیل خانواده هستند بسیار نتیجه بخش خواهد بود.
در ابتداری این جلسه صمیمی قضات، مسئوان دستگاهها، اساتید و نخبگان دانشگاههای استان به بیان نظران و دیدگاهها تخصصی خود در امر پیشگیری از جرائم و ارائه راهکارها پرداختند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *