صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاربردهای شگفت انگیز لیموترش که از آن بی خبرید

۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۰:۵۰:۰۲
کد خبر: ۷۵۵۴۶۹
لیموترش علاوه بر خواص فوق العاده ای که دارد می تواند یک عضو مفید و کاربردی در خانه شما باشد ، کاربرد هایی در ادامه این بخش از نکات خانه داری نمناک به آنها اشاره خواهیم کرد.

- نمناک نوشت: لیمو یکی از میوه‌های همه کاره است پس بهتر است برای استفاده از آن در موارد خاص درباره‌ی راه‌های باورنکردنی استفاده از لیمو بیشتر بدانید

۱. از لیمو برای ماریناد کردن (ترد کردن گوشت) استفاده کنید

این یک راه در مواد خواباندن برای استیک و میگو می‌باشد که باعث می‌شود که آن سبک و خوش طعم می‌شود.

یک دوم بوته‌ی کامل سیر را در یک هاونگ بکوبید و به میزان کافی نمک اضافه کنید تا وقتی که مانند خمیر شود.

۱ تا ۲ لیمو ریز یا لیمو سنگی فشار دهید تا کاملا آبش گرفته شود و از آن برای مارینید کردن موادتون استفاده کنید. سپس روی باربیکیو یا اجاق گاز گریل کنید.

۲. از یک لیمو برای تسکین گلو درد استفاده کنید

در یک قوری آب پر کنید و ۵ تا ۱۰ لیمو در آن بریزید سپس یک زنجبیل به آن اضافه کنید.

بعد از اینکه حدودا نیم ساعت گذشت و گرم شد، درون یک لیوان بریزید و یک قاشق غذاخوری عسل هم به آن اضافه کنید. نوشیدن آن به شما آرامش می‌دهد و درد گلویتان را تسکین می‌دهد.

درمان گلو درد با اب لیمو ترش

۳. از آن در سس سالاد و پخت و پز به جای سرکه استفاده کنید

در سس سالاد جایگزین ارزان‌تر و سالم تری می‌باشد، حتی در بعضی موادر از عسل و آبلیمو صحبت می‌شود و تجویز می‌کنند.

۴. از لیمو برای طعم دادن به نوشیدنی هایتان استفاده کنید

گاهی اوقات شما برای یک دستور غذایی احتیاج به نصف برش لیمو دارید و مابقی آن مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

ایده بسیار عالی‌ای می‌باشد که لیمو را در قالب‌های یخ بریزید تا یخ بزند. سپس به راحتی می‌تواتید از یک یا دو یخ برای طعم دار کردن آب، کوکتل، چای و ... استفاده کنید.

همچنین می‌توانید پوستش را رنده و به جای چاشنی لیمو استفاده کنید.

۵. تقویت و بهتر کردن مزه دستور پخت بدون نمک اضافه

وقتی در حال پختن یک غذا، به نظر رسید که یک چیزی کم می‌باشد، لازم نیست که به سراغ نمک بروید. در عوض چاشنی آب لیمو را به آن اضافه کنید. در پخت بسیاری از غذا‌ها فوق العاده عمل می‌کند.

۶. استفاده از پوست لیمو بعنوان یک چاشنی

قبل از اینکه لیمو را برش دهید یا نصفش کنید، پوستش رابکنید و از آن برای طعم سس سالاد یا در کوکتل‌های مورد علاقتون استفاده کنید.

۷. خوش بو کننده طبیعی هوا

پودر لیمو را در یک قابلمه‌ی پر از آب بر روی اجاق گاز قرار دهید تا جوش بیاید و بعنوان یک خوش بو کننده طبیعی هوا از آن استفاده کنید، هوا را از بو‌های ناخواسته پاک می‌کند و رایحه مرکبات در سرتاسر خانه پخش می‌شود.


برچسب ها: ترفندها لیمو ترش

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *