بساط دلالی حواله بار در سیرجان جمع شد/ اینترنتی شدن حمل بار بین کامیون داران با پیگیری دادستان
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سیرجان در استان کرمان، از راه اندازی سامانه توزیع اینترنتی بار بین کامیون داران در این شهرستان خبر داد.
- محسن نیک ورز، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سیرجان در استان کرمان از راه اندازی سامانه توزیع اینترنتی بار بین کامیون داران در این شهرستان خبر داد.
نیک ورز، بیان داشت: شهرستان سیرجان سهم عمدهای از حمل بار کشور و استان را به خود اختصاص داده است به نحوی که بیش از ۶۰ درصد ظرفیت بار استان متعلق به شهرستان سیرجان است و ۴۰ درصد مابقی متعلق به سایر شهرستانهای استان میباشد.
وی با بیان اینکه بیش از ۸ هزار کامیون دار در شهرستان سیرجان در حوزه حمل بار اشتغال دارند، گفت: شهرستان سیرجان در سطح استانی و کشوری دارای بیشترین تعداد کامیون دار است.
نیک ورز، با اشاره به اعتراضات سال ۱۳۹۷ رانندگان و درخواست آنها مبنی بر عدالت در توزیع بار بیان کرد: بی عدالتی در توزیع بار که تبعاتی هم مانند خرید و فروش حواله بار داشت، به این نحو که راننده به دلیل اینکه بیکار نماند و درآمد و کارکردی با خودرو داشته باشد حواله بار را به وسیله برخی از دلالان یا شرکتهای حمل و نقل متخلف خریداری میکرد.
وی افزود: این موضوع ناراحتی زیادی را در بین رانندگان بوجود آورده بود و به همین جهت جلسات متعددی در کمیته حمل و نقل سوخت شهرستان تشکیل شد، اما تعدادی از شرکتها و نیز تعدادی از رانندگان که منافع آنها در خطر بود زیر بار این موضوع نمیرفتند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سیرجان گفت: در راستای دستورالعمل حفظ حقوق عامه و برنامههای دولت الکترونیک مبنی بر به روزرسانی عملکردها و بروز رسانی صنعت حمل ونقل با توجه به حذف بارنامه کاغذی در آینده و دستورالعمل مبارزه با قاچاق کالا وارز (ثبت کد پستی محل بارگیری و تخلیه و کد ملی و شناسه شرکت) بعد از برگزاری چندین جلسه و شنیدن نقطهنظرات متولیان و ذینفعان اعم از نماینده انجمن صنفی کامیون داران، انجمن شرکتهای حمل و نقل، نماینده اداره راهداری و حمل و نقل جادهای تصمیم گرفته شده جهت شفافیت و عدالت در توزیع بار یک سامانه اینترنتی مکانیزه راه اندازی شود.
وی اعلام کرد: در این سامانه هر شرکتی که حمل بار دارد حمل بارشان را در این سامانه ثبت میکنند و رانندگان متقاضی با اطلاعاتی که در این سامانه به دست میآورند از جمله نوع بار، مسافت، مقصد و کرایه، بار را انتخاب میکنند و در ساعت مقرر به مبدا جهت حمل بار مراجعه میکنند وبارشان را تحویل میگیرند.
وی گفت: این سامانه اخیرًا در شهرستان راه اندازی شده است و رضایت مندی مناسبی را در بین رانندگان داشته است.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سیرجان گفت: توزیع بار به صورت عادلانه، تسریع در امور دریافت بار و کاهش حضور رانندگان در سالنهای اعلام بار و دفاتر حمل ونقل از دیگر مزایای این طرح به شمار میرود.
نیک ورز اعلام کرد: این اقدام موثر، بازتاب خوبی در رسانههای محلی، انجمن صنفی رانندگان و در بین رانندگان داشته و با ایجاد شفافیت، مانع بروز برخی از مفاسد شده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *