صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نظر کارشناسان درباره آمار مرگ‎های کرونایی/یافته‎های جدید درباره دلتا

۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۹:۴۱
کد خبر: ۷۵۵۱۸۶
کارشناسان می‌گویند که تعداد مرگ و میر‌های کرونایی در برخی کشور‌های جهان کم‌تر از میزان واقعی گزارش شده است.

- محققان می‎گویند شمار جهانی مرگ‎های ناشی از کرونا بیش از ۱۵ میلیون نفر است؛ یعنی بیش از ۳ برابر بیشتر از آمار رسمی اعلام شده.

به گزارش «دیلی میل»، کارشناسان می‌گویند تعداد مرگ و میر‌ها در هند، آمریکای لاتین، آفریقا و چند کشور دیگر کم‌تر از میزان واقعی گزارش شده است.

بسیاری از افرادی که بر اثر بیماری کووید-۱۹ جان خود را از دست دادند، هرگز مورد آزمایش کرونا قرار نگرفتند.

همچنین مرگ و میر‌های اضافی بر اثر بیماری‌های قابل پیشگیری درمان نشده در نتیجه پر شدن بیمارستان‌ها از بیماران مبتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند، افزایش یافته است.

به گفته کارشناسان، مرگ و میر ناشی از کرونا در نیکاراگوئه می‌تواند تا ۹ هزار و ۹۰۰ درصد بیشتر از ۲۰۰ مورد گزارش شده باشد.

محققان می‌گویند که با اندازه گیری مرگ و میر زیاد در مقایسه با جمعیت، بسیاری از کشور‌های آسیب دیده جهان در آمریکای لاتین قرار دارند.

محققان همچنین اعلام کردند «به طور مشابه، ما تخمین می‌زنیم که شمار قربانیان در هند در واقع میلیون‌ها نفر است نه صد‌ها هزار نفر.»

تحقیقات «اکونومیست» نشان می‌دهد مرگ و میر واقعی بر اثر کووید-۱۹ در هائیتی می‌تواند ۲ هزار و ۲۰۰ درصد بیشتر از آمار ثبت شده و در ونزوئلا هزار و ۱۰۰ درصد بیشتر باشد.

۵ کشور با بالاترین موارد گزارش نشده مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ در آفریقا بودند که تانزانیا در صدر فهرست قرار دارد.

این کشور تنها ۵۰ مورد مرگ بر اثر کووید-۱۹ را گزارش کرده است، اما محققان تخمین زده‎اند که آمار واقعی احتمالاً بین ۱۵ هزار تا ۶۷ هزار نفر باشد.

بر اساس روند‌های موجود در جهان، آمار رسمی انگلیس ۱۰ درصد کمتر از میزان مرگ و میر واقعی در این کشور است.

این در حالی است که کارشناسان امروزه هشدار داده‎اند که موارد ابتلا به کووید-۱۹ در انگلیس در ماه‌های آینده با بازگشایی مدارس و بازگشت کارکنان به دفاتر کارشان افزایش می‌یابد.

همچنین نتایج یک مطالعه جدید در انگلیس نشان می‌دهد که سویه بسیار قابل انتقال دلتا خطر بستری شدن در بیمارستان برای کسانی که واکسینه نشده‎اند را ۲ برابر می‌کند.

این تحقیق که در مجله «لَنسِت» منتشر شد، توانست اطلاعات ۸ هزار و ۷۰۰ بیمار ناقل سویه دلتا و بیش از ۳۴ هزار نفر را که در حال حاضر به سویه آلفا آلوده هستند، جمع آوری کند.

نتایج نشان می‌دهد که بیماران مبتلا به سویه دلتا بیش از ۲ برابر بیشتر در معرض خطر بستری شدن در مقایسه با بیماران آلوده به سویه آلفا بودند.

در هفته‌های اخیر، موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا عمدتا ناشی از سویه دلتا هستند، که نخستین بار توسط دانشمندان در پاییز گذشته در هند، شناسایی شد.

طبق اعلام مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، این ویروس در حال حاضر در بیش از ۱۵۰ کشور گسترش یافته است و به گونه غالب در آمریکا تبدیل شده است که بیش از ۹۵ درصد از موارد متوالی را تشکیل می‌دهد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *