صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صادرات یک میلیون تُن ماده معدنی کلینکر از بندر چابهار

۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۱:۲۳
کد خبر: ۷۵۴۸۲۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: صادرات یک میلیون تن ماده معدنی کلینکر از بندر شهید بهشتی چابهار آغاز شده است و تا پایان امسال ادامه دارد.

- طبق اعلام پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، بهروز آقایی  درباره صادرات معدنی کلینکر از بندر چابهار، اظهار داشت: بندر چابهار با تجهیزات مدرن و روز دنیا و ظرفیت تخلیه و بارگیری سالانه ۸.۵ میلیون تن انواع کالای فله، کانتینری، یخچالی آماده صادرات و واردات هر نوع کالا است.

وی به معافیت سه ماهه در تعرفه انبارداری کالای معدنی و ساختمانی برای تمامی رویه‌های گمرکی در راستای کمک به توسعه صادرات مواد معدنی از طریق بندر چابهار اشاره کرد و افزود: روزانه چهار هزار تن مواد معدنی کلینکر وارد بندر چابهار می‌شود که از معادن استان سیستان و بلوچستان استخراج و تاکنون ۱۱۵ هزار تن مواد معدنی در بندر تخلیه شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه یک میلیون تن ماده معدنی کلینکر طی چند مرحله صادر خواهد شد، افزود: دسته نخست شامل محموله ۱۱۵ هزار تنی است که با سه فروند کشتی حمل کالای فله صادر خواهد شد.

وی ادامه داد: ویژگی‌های بندر چابهار، تجهیزات استراتژیک تخلیه و بارگیری، تخفیف‌های قابل توجه در حقوق عوارض و هزینه‌های بندری و خطوط منظم کشتیرانی از مبدا چابهار موجب تسهیل صادارات کالا‌های متنوع از طریق این بندر شده است.

آقایی گفت: برای استفاده بهینه از ظرفیت‌های بندر چابهار در زمینه صادرات و واردات فرآورده‌های معدنی، محصولات تولیدی و همچنین واردات تجهیزات مورد نیاز زنجیره تولید تفاهم‌نامه‌ای امضا شده است.

وی ادامه داد: ظرفیت‌های مناسب بندر چابهار به منظور توسعه اقتصادی منطقه و کاهش هزینه‌های انتقال و لجستیک کالای صادراتی و وارداتی موجب شده سرمایه‌گذاری بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار در توسعه بندرچابهار صورت گیرد.

وی با بیان اینکه وجود معادن غنی و کارخانه‌های تولید سیمان و کلینکر، ظرفیت‌های صادراتی محصولات شیلاتی و کشاورزی در استان سیستان و بلوچستان و مسافت زمینی کوتاه فرصت مناسبی برای صادرات از طریق این بندر است، اضافه کرد: با توجه به موقعیت ممتاز بزرگترین بندر اقیانوسی کشور در بنادر منطقه، صادرات از طریق بندر چابهار مهم‌ترین اولویت سال ۱۴۰۰ است.

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *