صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی با نوشیدن آب!

۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۳:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۵۴۶۴۶
متخصصان می‌گویند نوشیدن آب از تغییرات در قلب که منجر به بیماری قلبی می‌شود پیشگیری می‌کند.

_ مهر به نقل از اوردی دی هلث نوشت: بنابر تحقیقات جدید، نوشیدن هشت لیوان آب در روز در طول عمر می‌تواند خطر نارسایی قلبی را ۲۵ سال به تعویق اندازد.

«ناتالیا دمیتریوا»، سرپرست تیم تحقیق از مؤسسه ملی قلب، ریه و خون در مریلند، در این باره می‌گوید: «یافته‌ها نشان می‌دهد که حفظ آب بدن می‌تواند از تغییرات درون قلب که منجر به نارسایی قلبی می‌شود پیشگیری کند.»

وی در ادامه می‌افزاید: «ما باید به میزان مایعاتی که هر روز مصرف می‌کنیم توجه کنیم و اگر متوجه شدیم که آب کم می‌نوشیم، به مقدار کافی مایعات مصرف کنیم.»

به گفته محققان، میزان توصیه شده مایعات برای مردان حدود ۱۵.۵ فنجان (۳.۷ لیتر) و ۱۱.۵ فنجان (۲.۷ لیتر) برای زنان در روز است. این مقدار شامل همه نوشیدنی‌ها (نه فقط آب) و حتی غذا می‌شود. حدود ۲۰ درصد از مایعات دریافتی از طریق غذا تأمین می‌شود.

به گفته محققان، هنگامی که مردم مایعات کمتری می‌نوشند و غلظت سدیم خون شأن افزایش می‌یابد، در نتیجه بدن تلاش می‌کند تا میزان آب را حفظ کند که منجر به فعال شدن فرآیند‌های دخیل در ایجاد نارسایی قلبی می‌شود.

نارسایی قلبی زمانی اتفاق می‌افتد که قلب آنطور که باید پمپاژ نمی‌کند. به گفته انجمن قلب آمریکا هنگامی که فرد دچار نارسایی قلبی می‌شود، سلول‌های بدن به اندازه کافی خون دریافت نمی‌کنند که می‌تواند باعث خستگی و تنگی نفس شود.


برچسب ها: قلب آب

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *