صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ترفند‌هایی برای تهیه «کوفته» ساده و خوشمزه

۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۵۴۶۱۲
«کوفته» یکی از غذا‌های خوشمره و آسان است که به راحتی می‌توانید در مدت زمان کمی آن را تهیه کنید.

_ ایرنا نوشت: کوفته از آن دست غذا‌ها است که مانند کتلت طرفداران بسیار دارد، اما به علت این که در ذهن بسیاری جا گرفته که غذای سختی است و باید زمان زیادی برای پخت آن به کار برد معمولا از وقت صرف کردن برای این غذا فرار می‌کنند. کوفته در شهر‌های مختلف به شکل‌های مختلف پخته می‌شود در ادامه طرز تهیه کوفته ساده را می‌خوانید.

مواد لازم برای تهیه کوفته ساده:

آرد ۴ قاشق سوپخوری

جعفری خرد شده ۳ قاشق سوپخوری

برنج ۲ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ ۲ عدد

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد

هویج ۳ عدد

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

نمک و فلفل به اندازه کافی

سیب زمینی ۱ عدد

طرز تهیه و دستور پخت کوفته ساده:

۱. ابتدا برنج را بپزید و آبکش کنید.

۲. هویج و پیاز را پوست کنده و رنده کنید.

۳. گوشت چرخ کرده را بانمک و ادویه و آبلیمو جعفری خرد شده برنج و زرده تخم مرغ و پیاز و هویج رنده شده به خوبی مخلوط کنید و ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

۴. آرد را بر روی سطح کار بپاشید و مخلوط مواد کوفته را بر روی سطح کار پهن کنید و سیب زمینی رنده شده را به مواد کوفته اضافه کنید و مواد کوفته ساده را به اندازه‌هایی که دوست دارید دربیاورید.

۵. کوفته‌ها را درون قابمه‌ای بچینید و روی کوفته‌ها دو لیوان آب مخلوط شده با ادویه و رب گوجه فرنگی و آبلیمو بریزید و اجازه دهید تا کوفته‌ها بر روی حرارت ملایم پخته شوند.


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *