گرانفروشی برنج سازمانیافته است/ افزایش قیمت رب گوجهفرنگی و پنیر
دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران گفت: در برنج گرانفروشی اتفاق افتاده و افزایش قیمت برنج هدفمند و سازمانیافته صورت میگیرد، زیرا با توجه به شروع برداشت محصول جدید و از طرفی هم رکود شدید بازار این افزایش قیمت اهداف سیاسی خاصی را به دنبال میکند و عقلانی نیست.
قاسمعلی حسنی در گفتوگو با میزان، در خصوص افزایش قیمت رب گوجهفرنگی گفت: در سال ۹۷ هر قوطی ۸۰۰ گرمی رب گوجهفرنگی به ۱۹ هزار تومان رسید که به علت کرونا و ممنوعیت صادرات این قیمت اُفت پیدا کرد و به قیمت ۱۱ هزار تومان رسید که خیلیها نیز متضرر شدند.
دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران گفت: امسال با توجه به صادرات، کمبود بارش، دمای زیاد، افت تولید گوجه و برداشت کم این محصول و مجموعه این عوامل باعث شده است که رب گوجهفرنگی حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد افزایش قیمت داشته باشد. امسال برداشت چین گوجهفرنگی نسبت به برداشتهای قبلی کمتر شده است.
وی افزود: علت این گرانی فقط مربوط به گوجهفرنگی نیست عوامل دیگری، چون قوطی خالی، نایلون و قیمت کارتن مصرفی (کفی) برای بستهبندی قوطیهای رب گوجهفرنگی، تمامی این مواد اولیه ۳۵ الی ۱۰۰ درصد گران شده بنابراین باعث گرانی رب گوجهفرنگی شده است.
دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران گفت: در حال حاضر قوطی رب گوجهفرنگی از ۱۹ هزار تومان به ۲۲ هزار تومان افزایش قیمت پیداکرده است.
وی در خصوص اینکه چرا صادرات رب گوجهفرنگی با توجه به وضعیت حال حاضر صورت میگیرد، گفت: مشکل از صادرات رب گوجهفرنگی نیست بلکه مشکل کم بودن حقوق است جنس در ایران گران نیست فقط حقوقها پایین است.
حسنی بیان کرد: در حال حاضر رب گوجهفرنگی ۸۰۰ گرمی ابتدا از قیمت ۱۱ هزار تومان به ۱۳ هزار تومان و ۱۵ هزار تومان تغییر پیدا کرد و هماکنون قیمت جدید رب گوجهفرنگی ۱۹ الی ۲۲ هزار تومان است.
دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران در خصوص افزایش قیمت در کالاهای دیگر، گفت: طی ۱۵ روز گذشته پنیر ۳۸ درصد افزایش قیمت داشته است پنیر ۴۰۰ گرمی که ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان بود قبل از شروع بهکار دولت جدید ناگهان ۲۰ هزار تومان افزایش قیمت پیدا کرد.
دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران گفت: امسال با توجه به صادرات، کمبود بارش، دمای زیاد، افت تولید گوجه و برداشت کم این محصول و مجموعه این عوامل باعث شده است که رب گوجهفرنگی حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد افزایش قیمت داشته باشد. امسال برداشت چین گوجهفرنگی نسبت به برداشتهای قبلی کمتر شده است.
وی افزود: علت این گرانی فقط مربوط به گوجهفرنگی نیست عوامل دیگری، چون قوطی خالی، نایلون و قیمت کارتن مصرفی (کفی) برای بستهبندی قوطیهای رب گوجهفرنگی، تمامی این مواد اولیه ۳۵ الی ۱۰۰ درصد گران شده بنابراین باعث گرانی رب گوجهفرنگی شده است.
دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران گفت: در حال حاضر قوطی رب گوجهفرنگی از ۱۹ هزار تومان به ۲۲ هزار تومان افزایش قیمت پیداکرده است.
وی در خصوص اینکه چرا صادرات رب گوجهفرنگی با توجه به وضعیت حال حاضر صورت میگیرد، گفت: مشکل از صادرات رب گوجهفرنگی نیست بلکه مشکل کم بودن حقوق است جنس در ایران گران نیست فقط حقوقها پایین است.
حسنی بیان کرد: در حال حاضر رب گوجهفرنگی ۸۰۰ گرمی ابتدا از قیمت ۱۱ هزار تومان به ۱۳ هزار تومان و ۱۵ هزار تومان تغییر پیدا کرد و هماکنون قیمت جدید رب گوجهفرنگی ۱۹ الی ۲۲ هزار تومان است.
دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران در خصوص افزایش قیمت در کالاهای دیگر، گفت: طی ۱۵ روز گذشته پنیر ۳۸ درصد افزایش قیمت داشته است پنیر ۴۰۰ گرمی که ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان بود قبل از شروع بهکار دولت جدید ناگهان ۲۰ هزار تومان افزایش قیمت پیدا کرد.
وی اظهار کرد: زمانی که شیر گران میشود فرآوردههای مرتبط با شیر نیز گران میشود به عبارتی پنیر نیم کیلویی ۱۳ هزار و ۷۵۰ تومان افزایش قیمت داشته است.
حسنی در خصوص افزایش قیمت برنج، گفت: در برنج گرانفروشی اتفاق افتاده و افزایش قیمت برنج هدفمند و سازمانیافته صورت میگیرد، زیرا با توجه به شروع برداشت محصول جدید و از طرفی هم رکود شدید بازار این افزایش قیمت اهداف سیاسی خاصی را به دنبال میکند و عقلانی نیست.
دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران گفت: درحالیکه فصل برداشت برنج است کمبود در تولید برنج نیست بنابراین افزایش قیمت برنج هدفمند و سازمانیافته است بهترین برنج که در فروردین ۳۱ هزار تومان بود در حال حاضر ۴۶ هزار تومان شده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *