صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جمع‌آوری آب‌های معدنی غیر استاندارد/ توقف تولید 8 شرکت آب معدنی متخلف در اوایل سال 94

۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۰:۴۵
کد خبر: ۷۵۴۳۰
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان- رئیس سازمان غذا و دارو از توقف تولید 8 شرکت آب معدنی متخلف در اوایل سال 94 خبر داد و گفت: آب‌های معدنی غیر استاندارد از بازار جمع آوری شده و و مردم بدون نگرانی می‌توانند از آب‌های معدنی موجود در سطح بازار استفاده کنند.
به گزارش ، رسول دیناروند ﺑﺎ اﺷﺎﺭﻩ ﺑﻪ دﺳﺘﻮﺭ ﻭﺯﻳﺮ ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﻣﺒﻨﻲ ﺑﺮ ﺑﺮﺭﺳﻲ و ﺁﻧﺎﻟﻴﺰ ﺁﺏ‌ﻫﺎﻱ ﻣﻌﺪﻧﻲ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺳﻂﺢ ﺑﺎﺯاﺭ، اﺯ ﺑﺮﺭﺳﻲ و ﺁﻧﺎﻟﻴﺰ بیش از 300 برند آب معدنی از نظر آلاینده‌های شیمیایی و میکروبی ﻃﻲ ﻳﻚ ﻣﺎﻩ اﺧﻴﺮ ﺧﺒﺮ داد و گفت: از این تعداد برند آنالیز شده، کمی بیشتر از 10 درصد از آب معدنی‌های موجود دارای آلاینده‌های شیمیایی، میکروبی، فلزات سنگین، نیترات و نیتریت بودند که دستور جمع‌آوری این آب معدنی‌ها از سطح بازار داده شد.

رئیس سازمان غذا و دارو، عنوان کرد: شرکت‌های تولید کننده آب معدنی که توقف تولید دریافت کردند تا اصلاح میزان آلاینده‌ها و حذف آنها نمی‌توانند محصول خود را در سطح بازار عرضه کنند.

دیناروند با تاکید بر اینکه چنانچه شرکتی پس از تذکرات داده شده به تخلفات خود ادامه دهد، در این خصوص اطلاع رسانی لازم صورت خواهد گرفت، افزود: برخی از این شرکت‌ها پس از رفع نواقص می‌توانند تحت نظارت مسئول فنی و مدیر کنترل کیفی خود وارد بازار شوند.

رئیس سازمان غذا و دارو در ادامه با اشاره به اینکه آب معدنی آبی است که از یک سفره زیر زمینی و بدون هیچ گونه اصلاحی بسته بندی می‌شود، گفت: افزودن اوزن و یا کلر به منظور تصفیه آب معدنی آن را تبدیل به آب آشامیدنی می‌کند و باعث می‌شود تا مصرف کننده در مصرف آب معدنی طبیعی گمراه شود.

دیناروند ادامه داد: حدود 10 درصد از شرکت‌های تولید کننده آب معدنی در برچسب زنی نواقصی داشتند که به آنها در جهت اصلاح برچسب تذکر داده شد.

رئیس سازمان غذا و دارو، از بازنگری ضوابط بسته بندی آب‌های معدنی خبر داد و گفت: وجود نواقص و اشتباه در برچسب‌های آب معدنی باعث گمراه شدن مصرف کننده می‌شود که ضروری است تمام تولید کنندگان در برچسب‌های محصول خود، ضوابط را رعایت کنند.

دیناروند در ادامه با اشاره به دائمی بودن نظارت‌های بازرسین سازمان غذا و دارو بر محصولات آشامیدنی و خوراکی، اذعان کرد: در سال گذشته نیز آب‌های معدنی مورد ارزیابی قرار گرفتند و امسال هم در نیمه اول سال این ارزیابی انجام شد که البته ارزیابی یک ماه اخیر مازاد بر روش‌های جاری صورت گرفت.

دیناروند، از توقف تولید 8 شرکت آب معدنی متخلف در اوایل سال 94 خبر داد و بیان کرد: این تخلفات مربوط به ارزیابی یک ماه اخیر نیست.

رئیس سازمان غذا و دارو در ادامه، از راه اندازی سامانه‌ای به منظور مشاهده سوابق ارزیابی‌های دوره‌ای محصولات غذایی در آینده خبر داد و افزود: این سامانه در حال حاضر عملیاتی نشده که بعد از راه اندازی، مردم می‌توانند شناسنامه ارزیابی‌های دوره‌ای محصولات غذایی را در این سامانه مشاهده کنند.

دیناورد در ادامه مطرح کرد: این سامانه در انتخاب محصولات با کیفیت و مرغوب به مردم کمک خواهد کرد.

وی گفت: در حال حاضر مردم می توانند بدون نگرانی از آب معدنی های موجود در بازار استفاده کنند، چرا که آب معدنی های غیر استاندارد از سطح بازار جمع آوری شده است.



نظرات بینندگان
آبكي
|
|
۰۰:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۱
سلام در کرمانشاه هم یه چند تا آب معدنی داریم یکی از آنها بر روی لیبل نوشته : آبی از چشمه کیمیا. آبی از چشمه کوه الوند .. بعد آدرس کارخانه هست : کرمانشاه – کیلومتر ۵ جاده سنندج . در این کیلومتر که عنوان میکنند و در کل استان کرمانشاه . نه کوهی به نام الوند وجود دارد و نه چشمه ای به نام کیمیا . در جایی که سراب های بزرگ طاق بستان و نیلوفر و یاوری و خضر زنده خشک شده اند . من مانده ام که این چشمه کجاست که خشک هم نمیشه !!! در این کیلومتری که میفرمایند تنها شهرک صنعتی هست و دو تا شهرک فقیر نشین که حتی آب چاه های آنجا هم به علت دفع فاضلاب های صنعتی و کشاورزی غیر قابل شرب هست .. کاش کسی بود که رسیدگی میکرد .. همه این بزنم بزنم ها در مملکت ما بلوف و خالی بندیست . بس کنید تو را خدا . در این مملکت شما فکر کنید اگر کسی گوجه و خیار را در فاضلاب بشورد و بیارد و کنار خیابان بفروشد چه کسی جلو او را میگیرد ؟ !! چه کسی آزمایش میکند ؟ !!! کاش سازمان های نظارت بر مواد غذایی ما به اندازه همین افغانستان و کردستان عراق فعال بودند .. اراده ای در هیچ مسئولی از بالا در پایین برای سالم سازی غذا در این کشور وجود ندارد ....
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *