نظام یارانهای باید به سمت طبقات کمتربرخوردار حرکت کند
عضو کمیسیون «برنامه، بودجه و محاسبات» مجلس با بیان اینکه باید یارانهها بهدرستی مورد جراحی و مدیریت قرار گیرد، گفت: نظام یارانهای کشور باید به سمت طبقات کمتربرخوردار حرکت کند.
جبار کوچکینژاد در گفتوگو با میزان، درباره تعیین تکلیف یارانه پنهان در حوزه نفت و بنزین که رهبر حکیم انقلاب در بخشی از بیاناتشان در نخستین دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت سیزدهم اشاره کردند، گفت: یارانهها بیش از یک دهه است که در کشور پایهگذاری شده است و اصولاً دولتها میکوشیدند به واسطه راهکارهایی یارانهها را شفاف و عادلانه کنند.
وی با بیان این که جامعه هدف یارانهها در دنیا اصولاً طبقات کمتربرخوردار هستند، اظهار داشت: این طبقات نیازمند حمایت ویژه دولتها هستند.جامعه هدف یارانهها در دنیا اصولاً طبقات کمتربرخوردار هستند
این نماینده مجلس تاکید کرد: به عنوان مثال فردی که ۴ دستگاه خودرو دارد از یارانه بیشتری استفاده میکند، اما فردی که حتی یک موتورسیکلت هم ندارد و از هیچ سوختی استفاده نمیکند، یک ریال هم از یارانه موجود سوخت دریافت نمیکند.
کوچکینژاد با بیان این که باید به مقوله یارانهها با دقت بیشتری ورود کرد، اظهار داشت: به نظر بنده فرصت خوبی برای دولت سیزدهم جهت جراحی یارانه پنهان در حوزه نفت و بنزین ایجاد شده است لذا دولت اگر همین یارانهها را ساماندهی کند چه بسا ما دیگر نیاز به منابع نفتی در بودجه سالیانه نداشته باشیم و همین موارد تامین کننده نیازهای کشور باشد.فرصت خوبی برای دولت سیزدهم جهت جراحی یارانه پنهان در حوزه نفت و بنزین ایجاد شده است
این نماینده مجلس با بیان این که در ادوار گذشته راه حلهایی برای شفاف سازی یارانه بنزین و سوخت مدنظر قرار گرفت بیان داشت: متاسفانه همه این تلاشها بی نتیجه مانده است مثلاً گفته میشد بنزین باید به میزان ۲ الی ۳ لیتر به افراد یک خانواده اختصاص داده شود البته این یک روش بود و حتماً روشهای دیگری هم وجود دارد.
وی تاکید کرد: باید یارانهها به درستی مورد جراحی و مدیریت قرار گیرد. همچنین نظام یارانهای کشور باید به سمت طبقات کمتربرخوردار حرکت کند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *