صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه خمیر جادویی؛ مناسب برای پخت غذا‌های متنوع

۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۳:۵۰:۰۲
کد خبر: ۷۵۴۲۷۴
طرز تهیه خمیر جادویی را بخوانید تا با آن غذا‌های مختلف از پیراشکی گرفته تا پیتزا را درست کنید.

- ایرنا نوشت: مطمئنا بار‌ها با مواد اضافه غذایی که آماده می‌کنید روبه‌رو شده‌اید. مواد آماده ماکارانی یا لوبیا پلو که نمی‌دانید آن‌ها را فیریز کنید یا دور بریزید. اما همین مواد را می‌توانید به راحتی برای وعده دیگر نگه دارید و غذایی کاملا متفاوت سرو کنید. یا این که بچه‌ای دارید که بد غذاست و باید غذا را به او جذاب نشان دهید که راغب به خوردن شود. در ادامه طرز تهیه خمیر جادویی را می‌خوانید که با آن می‌توانید غذا‌های مختلف از پیراشکی گرفته تا پیتزا را درست کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی:


آرد ۳ پیمانه

شیر ۱ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایه ۶ قاشق غذا خوری

خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذا خوری

شکر ۱ قاشق غذا خوری

نمک ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه و دستور پخت خمیر جادویی:


۱. در گام اول خمیر مایه و شکر را در شیر ولرم ریخته درب آن را بگذارید اجازه دهید تا عمل بیاید

۲. مواد دیگر را که شامل نمک، تخم مرغ و روغن هست را با یکدیگر هم بزنید تا مایه‌ای یک دست شکل بگیرد.

۳. خمیر مایه عمل آمده را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. در ادامه به آرامی آرد را به آن اضافه تا خمیر لطیفی به دست بیاید و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید.

۴. خمیر را در جای نسبتا گرم و تاریک به مدت ۹۰ دقیقه استراحت دهید زمانی که خمیر استراحت کند حجم آن دو برابر می‌شود.

خمیر جادویی ما برای مصارف مختلف آماده است. فقط خمیر را قبل از کار ورز کوچکی دهید و بعد استفاده کنید. حالا می‌توانید از خمیر برای پخت هر غذایی استفاده کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *