صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اصلی‌ترین دلایل بروز ترک پاشنه پا

۰۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۵۳۴۶۹
ترک پاشنه پا یکی از رایج‌ترین مشکلات این عضو از بدن است، این عارضه در زنان نسبت به مردان شیوع بیشتری دارد.

- باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ساینس اینفو نوشت: امروزه ترک پاشنه پا امری شایع و رایج است. در این حالت فرد احساس سوزش در پاشنه خود دارد و به سختی می‌تواند کفش پوشیده و پای خود را حرکت دهد.

رایج‌ترین دلیل بروز ترک پاشنه رطوبت کم پوست است. با این حال، برخی فعالیت‌ها نیز می‌تواند باعث بروز این حالت شود که مهم‌ترین آن شامل موارد ذیل است:

۱- فعالیت برای کاهش وزن

در حقیقت پاشنه و تمامی بخش پا، تحت فشار دائمی وزن بدن قرار دارد. در این حالت اگر سطح رطوبت پاشنه پایین باشد، این امر می‌تواند باعث تشدید فشار به ماهیچه زیر پاشنه و بروز ترک شود. بهتر است رژیم غذایی خود را معتدل‌تر کنید و از طریق کاهش کالری دریافتی وزن خود را کاهش دهید. همچنین اگر از بیماری‌هایی همچون دیابت رنج می‌برید، سطح قند خونتان را به طور دائمی چک کنید.

۲- کمبود ویتامین در بدن

زمانی که برخی مواد معدنی، ویتامین‌ها و مواد مغذی در بدن کاهش یابد، سلامت پوست به ویژه در بخش پاشنه به مخاطره می‌افتد. توصیه می‌شود برای حفظ تندرستی بدن مواد غذایی غنی از ویتامین‌های A، B ۳، C، E، روی و اسید چرب امگا ۳ مصرف کنید. این مواد می‌تواند مانع از بروز ترک پاشنه شود.

۳- پوشیدن کفش‌های نامناسب

پوشیدن کفش‌هایی که پشت ندارند، می‌تواند باعث بروز ترک پاشنه شود. همچنین کفش‌هایی که کفی نازکی دارند به راحتی باعث ترک پا می‌شوند. بهتر است در زمان خرید کفش‌هایی را انتخاب کنید که تمامی پا را بپوشاند و دقیقا هم سایز پایتان باشد.

۴- یائسگی

در دوره یائسگی زنان مستعد ابتلا به کراتودرم هستند. در این حالت پوست زخیم شده و خطر ترک پاشنه افزایش می‌یابد. با این حال، احتمال ترک پوست در سایر نقاط بدن نیز در این زنان وجود دارد. این زنان باید برای جلوگیری از ترک پاشنه از کرم‌های مرطوب کننده بهره بگیرند و با پزشک خود مشورت کنند.

۵- ایستادن برای مدت طولانی

ایستادن برای مدت طولانی بر روی سطوح سخت باعث تشدید فشار به پاشنه پا و افزایش خطر ترک پوستی می‌شود. بهتر است در این موارد به جای ایستادن طولانی مدت در یک مکان، اقدام به راه رفتن و کاهش فشار به پاشنه کنید.

۶- استحمام نامناسب

حمام طولانی مدت یا استحمام با آب داغ می‌تواند باعث کاهش رطوب پوست و خشکی پاشنه شود. همچنین صابون و سایر مواد شوینده حمام می‌تواند باعث از بین رفتن بافت محافظت کننده پوست شود. از این رو، بهتر است به استحمام خود توجه ویژه‌ای داشته باشید و بیش از ۳۰ دقیقه آن را طول ندهید.


برچسب ها: اخبارسلامت

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *