صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تداوم اقدامات حمایتی دستگاه قضایی از رونق اشتغال و رفع موانع تولید در کشور

۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۱:۰۱
کد خبر: ۷۵۲۹۹۴
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در اولین نشست شورای عالی قوه قضاییه با شورای قضایی استان‌ها در دوره جدید مدیریت دستکاه قضا که صبح روز پنجشنبه چهارم شهریور ماه از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد، همراهی و همیاری برای پیشبرد اهداف و برنامه‌های دولت جدید به ویژه رفع موانع تولید و حمایت از تولید ملی را از وظایف قوه قضاییه عنوان کرد.

- حمایت از تولید و اشتغال و احیای کارخانه‌های تعطیل و نیمه تعطیل و رفع موانع تولید از جمله محورهای اصلی کاری دستگاه قضایی در دوره تحول و تعالی است و حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه در این زمنیه تاکیدات مؤکدی دارند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در اولین نشست شورای عالی قوه قضاییه با شورای قضایی استان‌ها در دوره جدید مدیریت دستکاه قضا که صبح روز پنجشنبه چهارم شهریور ماه از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد، همراهی و همیاری برای پیشبرد اهداف و برنامه‌های دولت جدید به ویژه رفع موانع تولید و حمایت از تولید ملی را از وظایف قوه قضاییه عنوان کرد.

رئیس دستگاه قضا بر همین اساس تأکید کرد: هر چه قدر تولید در کشور توسعه یابد، اشتغال افزایش پیدا می‌کند، بسیاری از گرفتاری‌ها و مشکلات مردم برطرف می‌شود و مردم می‌توانند امور زندگی را بهتر اداره کنند.

کمک دستگاه قضایی به دولت جهت رونق تولید در کشور

رئیس قوه قضاییه عصر روز جمعه پنجم شهریور ماه نیز در دیدار وزیر اقتصاد، بار دیگر برای کمک به دولت در جهت رفع موانع اصلی اقتصاد پویا، رونق سرمایه‌گذاری و تولید در کشور و مبارزه با بستر‌ها و گلوگاه‌های فساد، اعلام آمادگی کرد.

خاندوزی وزیر اقتصاد نیز در این دیدار با تقدیر از اقدامات دستگاه قضا در جهت رفع موانع تولید و رونق آن و همچنین دستورات اخیر رئیس قوه قضاییه برای تسهیل روند سرمایه‌گذاری در کشور، این اقدامات را در بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی مردم مؤثر دانست.

ستاد مرکزی اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه

با توجه به سیاست دستگاه قضایی در جهت کمک به دولت در حمایت و رفع موانع تولید و اشتغال، ستاد مرکزی اقتصاد مقاومتی به ریاست معاون اول قوه قضاییه به طور منظم تشکیل جلسه می‌دهد و مشکلات و موانع تولید و اشتغال در کشور را مورد بررسی قرار می‌دهد و در این راستا دستورات راهگشا صادر می‌کند و گزارشات ناظر  بر این جلسات به  ریاست دستگاه قضایی ارائه می‌شود.

در ادمه به برخی از نمونه‌های ورود دستگاه قضایی در نقاط مختلف کشور در راستای رونق تولید و اشتغال و رفع موانع تولید اشاره می‌کنیم:

رفع مشکلات شرکت هیربد زرندیه و اشتغال ۳ هزار نفر در این شرکت با مساعدت دستگاه قضایی

«علی القاصی‌مهر» دادستان عمومی و انقلاب تهران در جریان جلسه اول شهریور شورای عالی قوه قضاییه عنوان کرد: با تلاش دستگاه قضایی و بدون هیچ‌گونه اقدام بازداشتی، شرکت هیربد زرندیه بدهی ۸۰۰ میلیارد تومانی خود به بانک‌های دی و رفاه کارگران را به صورت کامل تسویه کرد و پس از آن کارخانه تولیدی این شرکت با حضور ۳ هزار نفر پرسنل راه‌اندازی شد.

بازگشت به تولید شرکت کشت صنعت میلاد خراسان با پیگیری سازمان بازرسی

در جلسه ۲۸ تیر شورای‌عالی قوه قضاییه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین درویشیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور با ارائه گزارشی درباره اقدامات این سازمان برای رفع موانع تولید و احیای شرکت کشت صنعت میلاد خراسان گفت: فعالیت این واحد تولیدی که با سرمایه‌ای بیش از ۷۵۰ میلیارد تومان و ظرفیت اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر برای تأمین مکمل‌های غذایی سالمندان، بیماران هپاتیت، بیماران مبتلا به صرع، نوزادان نارس و ورزشکاران فعالیت دارد از سال ۷۹ به دلیل عدم تمدید پروانه ساخت محصول متوقف شده بود که با پیگیری‌های سازمان بازرسی پس از سه سال مجدداً وارد چرخه تولید شد.

رفع مشکلات شرکت صنایع پتروشیمی مسجد سلیمان با مساعدت دستگاه قضایی

رئیس سازمان بازرسی کل کشور همچنین در جریان همان جلسه با اشاره به بازدید از صنایع پتروشیمی مسجد سلیمان و لوله سازی اهواز همزمان با راه‌اندازی خط صادرات صنعت، توضیح داد: بخش عمده سهام شرکت صنایع پتروشیمی مسجد سلیمان با ظرفیت تولید روزانه دو هزار تن آمونیاک برای مصرف داخلی مجتمع جهت تولید بیش از ۳ هزار تن اوره، سال ۹۵ از سوی صندوق بازنشستگی کشوری خریداری شد، اما این طرح به دلیل بروز اختلافات مالی و سهام‌داری ناتمام ماند که در نهایت با ورود سازمان بازرسی موانع این پروژه ملی برطرف و پس از وقفه‌ای دوساله در خرداد ماه امسال افتتاح و اولین محموله اوره از محصولات این شرکت برای صادرات بارگیری شد.

احیاء ۱۷ واحد تولیدی در استان البرز در پی تلاش‌های دستگاه قضایی

رئیس کل دادگستری البرز  در جریان نشست اخیر شورای عالی قوه قضاییه با شورای قضایی استان‌ها از احیاء ۱۷ واحد تولیدی در این استان در پی تلاش‌های دستگاه قضایی خبر داد و گفت: در نتیجه این اقدامات بیش از ۲ هزار نفر مجددا شاغل شدند.

حمایت های قضایی برای رفع موانع تولید در کارخانه ابریشم صومعه‌سرا

۲۵ مرداد حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی رییس کل دادگستری استان گیلان و سید‌مهدی فلاح‌میری دادستان مرکز استان گیلان در ادامه نظارت بر روند احیای کارخانه ابریشم صومعه‌سرا، از کارخانه پرورش کرم ابریشم مزرعه پرنیان واقع در صومعه‌سرا بازدید کردند.

دادستان عمومی و مرکز استان گیلان از حمایت های قضایی برای رفع موانع تولید کارخانه ابریشم صومعه‌سرا خبر داد و گفت: فعال‌سازی مجدد این واحد تولیدی با پیگیری مالکان و مدیران متولی و با حمایت موثر قضایی دادگستری گیلان در حال انجام است و درحال حاضر نیز با ۷۰ نفر کارگر مشغول به کار می‌باشند.

احیاء کارخانه شهاب سنگ صادق با حمایت دادگستری تهران

بابک ترکی، رئیس اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری استان تهران در گفت‌وگو با میزان از احیاء کارخانه شهاب سنگ صادق تحت نظارت اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری استان تهران خبر داد و عنوان کرد: این شرکت که در شهرک صنعتی محمودآباد در قم قرار دارد و از سال ۱۳۹۴ بطور کامل تعطیل بود، به موجب دادنامه‌ای از دادگاه عمومی حقوقی شهرستان قم ورشکسته اعلام شد که در اجرای ماده ۸ قانون اداره تصفیه امور ورشکستگی رونوشت آن جهت امر تصفیه به اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری استان تهران ارسال شد.

وی اظهار کرد: با تلاش‌های اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری استان تهران و تشکیل جلسات متعدد و مستمر با مالک و دستگاه‌های خدمات رسان اعم از آب، برق، تأمین اجتماعی، امور مالیاتی، شهرک‌های صنعتی و... ضمن جلوگیری از فروش تجهیزات و ماشین آلات کارخانه، این کارخانه احیاء شد و در حال حاضر با ظرفیت حدود ۴۰ نفر نیروی کار در حال فعالیت است.

احیای ۴ واحد تولیدی با حمایت‌های قضایی در گلستان از ابتدای سال ۱۴۰۰ 

حیدر آسیابی، رئیس کل دادگستری استان گلستان با بیان این که از فروردین ماه سالجاری تاکنون چهار واحد تولیدی استان باحمایت قضایی احیاء و به چرخه تولید بارگشته‌اند تاکید کرد: سرکشی و بازدید از همه واحد‌های تولیدی و بررسی مشکلات فعالان اقتصادی و تلاش برای رفع موانع تولید برنامه اصلی امسال دستگاه قضایی استان گلستان است.

بنا به گفته رئیس کل دادگستری استان گلستان، مهم‌ترین مشکلی که تولیدکنندگان با آن مواجه‌اند مشکلات بانکی است؛ تمدید اجرای طرح توسعه، تأمین سرمایه در گردش، مباحث مالیاتی و بیمه تامین اجتماعی از دیگر مضوعاتی است که تولیدکنندگان با آن مواجه‌اند و دستگاه قضایی برای رفع این مسائل و مشکلات، ورود جدی دارد.

رفع موانع تولید روغن خوراکی اویلا با ورود دادستان تاکستان قزوین

حسین رجبی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان تاکستان قزوین در گفت‌وگو با میزان گفت: در بازدید از شرکت تولیدکننده روغن جامد و مایع خوراکی اویلا که ۳۰ درصد روغن کشور را تامین می کند، مشخص شد این واحد تولیدی به دلیل قطع برق چاه آب، با قطعی آب مواجه شده و علاوه بر مشکلات عدیده‌ای که پیش آمده، احتمال تعطیلی شرکت وجود دارد. با پیگیری‌های صورت گرفته از امور آب و شهرک صنعتی حیدریه، نسبت به ارسال بیش از ۳۰ عدد تانکر آب اقدام و مشکل برق شرکت نیز رفع شد.

گفتنی است با این اقدام دادستانی شهرستان تاکستان از بیکاری بالغ بر ۲۷۰ نیروی شاغل این کارخانه جلوگیری به عمل آمد.

راه‌اندازی مجدد ۲۹ کارخانه با حمایت‌های دستگاه قضایی در چهارمحال و بختیاری

احمدرضا بهرامی رئیس کل دادگستری استان چهارمحال و بختیاری در نشست مشترک با هیات بازرسی و نظارت بر امور دادسرا‌های کشور گزارشی از وضعیت حوزه‌های قضایی و عملکرد مجموعه‌های قضایی استان چهارمحال و بختیاری در سال گذشته ارائه کرد و از راه‌اندازی مجدد ۲۹ کارخانه با حمایت‌های دستگاه قضایی در این استان خبر داد.

احیاء ۲ واحد تولیدی با ورود دستگاه قضایی استان مازندران

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اکبری، رئیس کل دادگستری استان مازندران در گفت‌وگو با میزان از احیاء شرکت‌های آجرسفال البرز و تور ماهیگیری بابلسر خبر داد و بیان کرد: در راستای فرامین رهبر معظم انقلاب و رئیس قوه قضاییه، هدف و همت ما این است که واحد‌های تولیدی ورشکسته استان مازندران را به چرخه تولید بازگردانده و احیاء کنیم تا با حفظ اشتغال، از تعطیلی کارخانجات و شرکت‌های تولیدی جلوگیری بعمل آید.

رئیس کل دادگستری استان مازندران خاطرنشان کرد: احیاء واحد‌های تولیدی یکی از دستورکار‌های اصلی دستگاه قضایی استان مازندران در دوره تحول است و از آغاز دوره تحول، اقدامات بسیاری برای احیاء واحد‌های تولیدی توسط ستاد اقتصاد مقاومتی و اداره امور تصفیه صورت گرفته است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *