صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دستگیری کلاهبرداران رسید ساز جعلی

۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۷:۵۱
کد خبر: ۷۵۲۹۶۲
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری تبهکارانی خبر داد که با تحویل رسید‌های جعلی از فروشندگان کالا کلاهبرداری می‌کردند.
- جهانگیر تقی پور معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار کرد: مدتی قبل مرد جوانی با مراجعه به دادسرای ناحیه ۷ تهران از سرقت تلفن همراهش اعلام شکایت کرد پرونده با توجه به موضوع و شیوه جرم برای رسیدگی تخصصی به اداره چهاردهم پلیس آگاهی ارجاع شد.

وی افزود: شاکی در تحقیقات به کارآگاهان گفت، تلفن همراهم را در سایت معتبری برای فروش گذاشته بودم که مرد جوانی با من تماس گرفت و خواستار تلفن همراهم شد. آدرس منزل را به او دادم و مرد جوان سوار بر خودرویی به مقابل خانه ام آمد. پس از صحبت بر سر قیمت از من آدرس دستگاه عابر بانک نزدیک خانه مان را پرسید و بعد از چند دقیقه با برگه واریز وجه به سراغم آمد. پیامکی از بانک برایم نیامد که نشان دهد پول واریز شده، اما او گفت به خاطر تعطیلی پیامک نمی‌آید. اما ساعتی بعد پیامک خرید که برایم آمد متوجه شرم که هیچ پولی به حساب واریز نشده و به این طریق گوشی تلفن همراهم سرقت شده است.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران توضیح داد: در ادامه تحقیقات کارآگاهان با شکایت‌های مشابه مواجه شدند. در تمامی پرونده ها، متهمان در سایت‌های آگهی فروش با فروشندگان شخصی یا خانگی که قصد فروش لوازم شخصی خود را داشتند قرار ملاقات حضوری گذاشته ضمن اینکه زمان قرار در روز‌های تعطیل یا ساعات بعد از ساعات اداری با اکیپ ۳ یا ۴ نفری به محل قرار رفته و پس از توافق قیمت از فروشنده نشانی نزدیکترین عابر بانک را خواستار می‌شدند. پس از آن از زباله‌های عابر بانک یک نمونه رسید بانکی برداشته و با دستگاه قبض زنی که همراه داشتند یک قبض جدید با مشخصات لازم تهیه و چاپ میکردند. دقایقی بعد متهمان به در منزل فروشنده حاضر و رسید جعلی را ارائه می‌کردند و با توجه به اینکه فروشنده منتظر پیامک بانکی خود میشد با عنوان این که پیام‌های بانکی در این ساعت گاهی دیر میاد و باتوجه به رسید بانکی، فروشنده کالا را تحویل ان‌ها می‌داد. متهمان بعد از سرقت کالا، چند روز بعد همان کالا را در فضای مجازی با قیمتی پایین‌تر به فروش می‌رساندند.
 
بیشتر بخوانید:

این مقام انتظامی تصریح کرد: با برملا شدن این موضوع، کارآگاهان اداره ۱۴ با انجام تحقیقات پلیسی مخفیگاه تبهکاران را در محدوده جنوب تهران را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائس، متهمان را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

تقی پور در پایان گفت: در بازرسی از مخفیگاه متهمان تعدادی از اموال سرقتی، یک دستگاه قبض زنی و تعدادی سیم کارت کشف شد. تحقیقات در خصوص شناسایی سایر مال باختگان احتمالی این پرونده از سوی کاراگاهان اداره ۱۴ پلیس آگاهی پایتخت ادامه دارد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *