صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اسماعیلی: اولویت اول ما رسیدگی به عوارض ناشی از کرونا برای اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه است / صالحی: طرح «تجربه‌نگاری» وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چراغ راه مدیران جدید خواهد بود

۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۵:۲۷
کد خبر: ۷۵۲۵۷۶
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اولویت اول ما در دولت در همه حوزه‌ها از جمله حوزه فرهنگ و هنر رسیدگی به عوارض ناشی از کرونا خواهد بود.

-طبق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم امروز (پنج‌شنبه ۴ شهریورماه) در محل این وزارتخانه حضور یافته و رسما کار خود را آغاز کرد.

اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جمع خبرنگاران با اشاره به اولین اولویت کاری خود در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اولویت اول ما در دولت در همه حوزه‌ها از جمله حوزه فرهنگ و هنر رسیدگی به عوارض ناشی از کرونا خواهد بود، در ۱۸ ماه گذشته که کشور با فراگیری کرونا روبرو بوده تمامی فعالیت‌های فرهنگی و هنری کشور تحت الشعاع قرار گرفته و رو به تعطیلی و نیمه تعطیلی رفته است.

وی ادامه داد: اصحاب فرهنگ و هنر به موجب این شیوع با روزگار سختی روبرو بودند و سعی ما در دولت مردمی بر این است که از وضعیت فعلی عبور کنیم و بتوانیم سریعا یک فضای حمایتی و پشتیبانی را ایجاد کنیم.

اسماعیلی افزود: در جلسه امروز دولت نیز همین موضوع مطرح و قرار بر این شد که مجموعه‌های پشتیبان در دولت همانند سازمان برنامه و بودجه بتوانند کمک‌های لازم را داشته باشند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: بحث واکسیناسیون سراسری اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه که پیش از این توسط آقای صالحی و همکاران‌شان آغاز شده بود را تکمیل خواهیم کرد و تلاش ما براین است که با پایین آمدن شیوع ویروس کرونا، بازگشایی فعالیت‌های فرهنگی و هنری را با حفظ پروتکل‌های بهداشتی داشته باشیم، تمام دغدغه ما این است که هرچه سریع‌تر فضای فرهنگی و هنری کشور به شرایط عادی باز گردد.

اسماعیلی در ادامه با بیان اینکه اتمام دوران وزارت آقای صالحی به معنای قطع همکاری ایشان با مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نخواهد بود، تصریح کرد: سعی ما بر این است که از شخصیت‌های فرهنگی همچون آقای صالحی که مایه افتخار کشور هستند بهره ببریم و سوابق و تجربیات علمی و فرهنگی ایشان ایجاب می‌کند که از نظرات کارشناسی ایشان استفاده کنیم، تاکید رئیس جمهور نیز براین است که در یک فضای تعاملی از تجارب مدیران گذشته بهره برده و آن را به شرایط حال و آینده پیوند بزنیم تا در یک مسیر هم‌افزا بتوانیم بهترین عملکرد را داشته باشیم.

وی در پایان گفت: تلاش ما در دوران جدید این است که بتوانیم یک مسیر رو به جلو را ترسیم کنیم و نقش فرهیختگانی، چون آقای صالحی در این راستا بسیار مهم است.

سیدعباس صالحی نیز با تبریک انتخاب محمدمهدی اسماعیلی به عنوان وزیر جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امیدوارم در مسیر جدید مسئولیت خود موفق باشید و بنده نیز به عنوان سرباز این کشور هرجایی که نیاز به کمک بنده باشد در خدمت شما و حوزه فرهنگ و هنر کشور خواهم بود.

وی ادامه داد: برای شما و همکاران‌تان دعای خیر داشته و از خداوند متعال خواستارم به شما کمک کند تا این مسئولیت سنگین را به پیش برده و با جهش‌های سریع‌تر و سرعت کامل‌تر به سمت جلو حرکت کنید، امید است در دوره جدید دولت آقای رئیسی و مدیریت شما شاهد اتفاق‌های درخشان و قابل ارجاع به حوزه فرهنگ، هنر و رسانه باشیم.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: یکی از کار‌هایی که در انتهای دوره وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم انجام دادیم کاری با عنوان «تجربه‌نگاری» بود، در این طرح بنده به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ۷ ساعت مصاحبه از وضعیت ۴ سال وزارتخانه را داشته‌ام، همچنین سایر معاونان و مدیران نیز به صورت مجزا گفتگو‌هایی را داشتند که تمام این مصاحبه‌ها در قالب فیلم، فایل صوتی و کتاب در اختیار مدیریت جدید قرار می‌گیرد.

صالحی یادآور شد: یکی دیگر از اقدامات تجربه‌نگاری ارائه تصویری روشن از ۲۷ پروژه اصلی این وزارتخانه در دوره ۴ ساله دولت دوازدهم بود که مدیران جدید می‌توانند از آن استفاده کنند، یکی از مسائلی که در این نوع نقل و انتقال‌های مدیریتی باید مورد توجه قرار بگیرد همین حافظه تاریخی مدیریتی است، پیشنهاد می‌کنم این اتفاق در دوره‌های دیگر هم ادامه پیدا کند تا دانش مدیریتی اتصال خود را با مدیران جدید حفظ کند و قطعا این به هم پیوستگی می‌تواند به دوره جدید مدیریتی یک دستگاه کمک کند.

وی افزود: قطعا در هر دوره مدیریتی جدید کار‌های نو شکل خواهد گرفت، اما این اتصال حافظه تاریخی می‌تواند کمک کند که مدیران جدید با اتکا به گذشته با علم بیشتری به سوی آینده حرکت کنند.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی براینکه پس از پایان دوران وزارت خود در چه کاری اشتغال خواهند داشت، خاطرنشان کرد: بنده از فضای علمی و فرهنگی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمدم و امروز پس از پایان دوران مدیریتی خود مجددا به همان حوزه فکر، اندیشه و کتاب باز خواهم گشت تا بتوانم از خوشه‌چینی اصحاب فکر و اندیشه بهره ببرم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *