صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اميرحسين صدیق: باز و بسته شدن‌های متوالی به تئاتر صدمه زده/پلتفرم‌ها رقابت خوبى ايجاد كردند

۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰:۰۲
کد خبر: ۷۵۲۲۵۴
یک بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون گفت: سالن‌های سینمایی هم از زمان شیوع کرونا دائما در حال باز و بسته شدن‌های متوالی است و طبیعتا تهیه‌کنندگان هم علاقه‌مند سرمایه‌گذاری در سینما نیستند و ریسک نمی‌کنند.

امیرحسین صدیق در گفت‌وگو با پیرامون فعالیت این روز‌های خود گفت: قرارداد سریالی برای شبکه سوم صدا و سیما را بستم و در فصل دوم سریال «نوار زرد» به کارگردانی سروش محمدزاده و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفیعی که دو سه ماه پیش به پایان رسید بازی کردم. دو فیلم سینمایی پخش نشده که سال گذشته به اتمام رسید را هم در نوبت اکران سینما‌ها دارم. در حال حاضر نیز یک مستند را نمونه‌سازی می‌کنیم و به جز این فعالیتی در بازیگری ندارم.

وی با اشاره به وضعیت سخت فعالیت در عرصه‌های مختلف هنری بیان کرد: با توجه به شرایط وخیم کرونایی در کشور، برای همه همکارانم آرزو می‌کنم پروژه‌های آن‌ها اعم از سینما، تئاتر، تلویزیون و شبکه نمایش خانگی تعطیل نشود و به کار خود ادامه بدهند. مخصوصا گروه‌های تئاتری که تا شروع به کار می‌کنند، سالن‌های نمایش تعطیل می‌شود و معلوم نیست بچه‌های تئاتری از کجا باید درآمد داشته باشند.

بازیگر مجموعه تلویزیونی «گیله‌وا» درباره وضعیت سینما‌ها اظهار کرد: سالن‌های سینمایی هم از زمان شیوع کرونا دائما در حال باز و بسته شدن‌های متوالی است و طبیعتا تهیه‌کنندگان هم علاقه‌مند سرمایه‌گذاری در سینما نیستند و ریسک نمی‌کنند. من در هر سه حوزه سینما، تئاتر و تلویزیون علاقه دارم بازی کنم، اما به هر حال شرایط زندگی، کرونا و پیشنهادات هم در تصمیم‌گیری موثر هستند. تئاتر از علاقه‌های اصلی من است و در تلویزیون مشغول فعالیت هستم و در سینما هم به اندازه کافی بازی می‌کنم و هر سه حوزه جذابیت‌های خاص خودش را دارد و مهم این است که نتیجه کار خوب باشد.

بازیگر نمایش «ریچارد سوم» پیرامون فعالیت در عرصه کودک اظهار کرد: سال گذشته در این عرصه فعال بودم و امسال هم در کار جدید مرضیه برومند در زمینه طراحی عروسک و صداپیشگی همکاری دارمم. مطمئنا کار کودک از ضروریاتی است که فکر می‌کنم همه همکارانم به این حوزه علاقه داشته باشند و هرکس دوست داشته باشد در حد وسع خود کاری در این زمینه انجام بدهد.

وی در همين راستا افزود: من به این علت که از کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان فعالیت خودم را شروع کردم، خودم را به کار در این حوزه مدیون می‌دانم و کاری انجام داده‌ام. حتی زمانی که زمینه کار در حوزه کودک در تلویزیون کم می‌شود هم سعی داشتم نقشی داشته باشم. در مجموعه تلویزیونی عموپورنگ با نام «بچه محل» که تنها برنامه‌ای است که بچه‌ها می‌توانند نگاه کنند هم یکی دو سال گذشته یک اپیزود به صورت افتخاری بازی کردم.

بازیگر سریال «روزگار قریب» با اشاره به رونق پلتفرم‌های اینترنتی از زمان شیوع اپیدمی کرونا تا به امروز اظهار کرد: مطمئنا حوزه وی‌او‌دی و پلتفرم‌های اینترنتی باعث ایجاد فضای رقابتی شده که حتی تلویزیون هم خودش را موظف می‌داند با آن‌ها رقابت کند و در نهایت فضای بهتری فراهم شده است. هم پلتفرم‌های اینترنتی سعی دارند برنامه‌های جذاب‌تری بسازند و هم تلویزیون. حتی سینماگران در شرایطی که امکان اکران فیلم در سینما را ندارند به پلتفرم‌های اینترنتی روی آورده‌اند و اتفاق بسیار خوبی است. اگر پلتفرم‌های اینترنتی به همین شکل ادامه بدهند در آینده گام مهمی در بخش خصوصی‌سازی برداشته خواهد شد و این اتفاق جای خوشحالی دارد.

وی افزود: شیوع ویروس کرونا لطمات زیادی به فعالیت هنرمندان در مدیوم‌های مختلف وارد کرده است. با شیوع کرونا عملا اکران فیلم‌ها در سینما‌های ایران متوقف شده و وی‌او‌دی‌ها در نبود سینما رشد زیادی کردند و البته وی‌او‌دی‌ها هنوز شکل و فرم درستی پیدا نکرده‌اند و نحوه استفاده مصرف کنندگان از آن کم‌کم بهینه‌سازی می‌شود و این جای شکر دارد.

بازیگر مجموعه تلویزیونی «کتاب‌فروشی هدهد» اظهار کرد: به نظرم هرچقدر مدیران فرهنگی در شبکه نمایش خانگی کمتر دخالت کنند؛ هم باعث محک درست سلیقه مردم  می‌شود و هم تهیه‌کنندگان کار -در بخش‌های هنری و مالی- می‌توانند نبض جامعه مخاطبان را راحت‌تر به دست بیاورند و پیشرفت بیشتری داشته باشند و به اهداف فرهنگی بهتری دست پیدا کنند.

امیرحسین صدیق خاطرنشان کرد: اگر کار‌ها را به دست بخش خصوصی و مردم بسپاریم، با آزمون و خطا بعد از مدتی به جای درستی در این حوزه می‌رسیم. همانطور که سال‌های پیش در حوزه سینما و تلویزون به شدت موفق و درست برخورد می‌کردیم. فکر می‌کنم بخشی از نافرجامی این سال‌های سینما و تلویزیون، اعمال سلیقه شخصی بعضی از مدیران بوده است. امیدوارم مدیران اعتماد کنند و کار را به هنرمندان بسپارند و مطمئن باشند به سمت و سوی درستی خواهد رفت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *