صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاثیر بن بست سیاسی بر بحران سوخت در لبنان

۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۳:۱۵:۰۱
کد خبر: ۷۵۱۶۲۸
مردم لبنان ماه‌هاست که به خاطر نداشتن دولت با مشکلات زیادی روبرو هستند که اکنون کمبود و نبود سوخت هم به آن‌ها افزوده شده است.

- «سعد حریری» که چندی پیش مسئول تشکیل دولت در لبنان شده بود پس از چندین ماه تعلل از این مسئولیت کناره گیری کرد تا فشار‌ها را به مردم لبنان افزایش دهد.

لینان در شرایط بسیار دشواری قرار دارد و این فشار‌هایی که به این کشور وارد می‌شود برای آن است که حزب الله را به چالش بکشد و در این کارزار تضعیف شود و کارآیی خود را از دست بدهد.

حزب الله لبنان هر زمان که کشور با بحران و تنش‌های سیاسی روبرو بوده است کمک حال لبنان بوده و خود را هزینه کرده است.

وضعیت لبنان به مرحله‌ای رسیده که اکنون با بحران سوخت روبرو است، کمبود سوخت مشکلات عدیده‌ای را برای کشور به وجود آورده است.

عواقب این کمبود در لبنان باعث قطع برق، تعطیلی پمپ‌های بنزین و ایجاد نارضایتی‌های شدید در میان مردم می‌شود.

مردم لبنان اکنون از مسئولان خود مطالبه بدیهی‌ترین نیاز‌های خود را دارند، اما دولت در این کشور مستقر نیست و سازمان کشور به هم ریخته است.

بیشتر کشور‌های منطقه و کشور‌های غربی بجای کمک به این کشور برای خروج از بحران، سعی دارند پشت پا بزنند و مقاومت این کشور را در هم بشکنند.

ایران برای فروش سوخت به لبنان اعلام آمادگی کرده بود، اما در این راه نیز کارشکنی‌هایی از سوی برخی جریان‌های مخالف در لبنان شکل گرفت.

با وجودی که لبنان به شدت نیازمند کمک است، مخالفت‌ها علاوه بر آن که عجیب است، اما ماهیت جریان‌هایی را نشان می‌دهد که سال‌هاست در لبنان در عرصه سیاسی کشور فعال است.

در این میان بازی‌های سیاسی برخی جریان‌ها در لبنان مردم را تحت فشار قرار داده و به نظر می‌رسد آن‌ها در صدد تشدید بحران هستند.

آمریکا، رژیم صهیونیستی و کشور‌های اروپایی با فروش سوخت از سوی ایران به لبنان مخالفت کرده اند در حالی که خود آن‌ها هیچ کمکی به لبنان انجام نمی‌دهند.

آن‌ها در تلاشند تا در این ماجرا دست به فرافکنی‌های معمول خود بزنند این در حالی است که کشتی حامل سوخت ایران، متعلق به بازرگانان و تجار شیعه لبنان است که نفت و بنزین را از ایران خریداری کرده و به سوی لبنان راهی شده است.

مردم لبنان با وجودی که هجمه سنگینی بر روی خود دارند، اکنون در این شرایط به یقین رسیدند که دوست و دشمن در شرایط دشوار خود را بیشتر نشان می‌دهد.

در این معادله ایران توانست بهترین نقش را داشته باشد و بازنده آن کشور‌هایی هستند که مقابل مردم لبنان قرار گرفتند و آن‌ها را رنجاندند.

البته بحران‌هایی که در لنان وجود دارد تا زمانی که دولت قوی مستقر نشود وجود خواهد داشت و چه بسا تشدید هم شود.


برچسب ها: لبنان سعد حریری

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *