صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حملات اسرائیل به برج‎های غزه نقض قوانین بین المللی است

۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۱:۰۱
کد خبر: ۷۵۱۶۱۷
دیده بان حقوق بشر در گزارشی حملات هوایی رژیم صهیونیستی به برج‎های نوار غزه را در جریان جنگ اخیر نقض قوانین بین المللی و در سطح جنایت جنگی توصیف کرده است.

- دیده بان حقوق بشر در گزارشی می‎گوید که حملات هوایی رژیم صهیونیستی که ۴ ساختمان بلند را در نوار غزه در جریان جنگ اخیر ویران کرد، قوانین بین المللی جنگ را نقض کرده است.

این نهاد بین المللی از رژیم صهیونیستی خواسته است که شواهدی را برای توجیه این حملات ارائه دهد.

به گزارش «آسوشیتد پرس»، دیده بان حقوق بشر می‎گوید که اگرچه در حملات هوایی به این ۴ ساختمان به فردی آسیبی نرسید، اما حملات به ساختمان‌های مجاور آسیب رساند، ده‌ها نفر را بی خانمان و تعداد زیادی از مشاغل را از بین برد.

«ریچارد ویر»، محقق بحران در سازمان دیده بان حقوق بشر، می‎گوید «حملات غیرقانونی اسرائیل به ۴ برج غزه باعث آسیب جدی و پایدار برای تعداد بیشماری فلسطینی شد که در آن و حوالی آن زندگی، کار و یا خرید می‌کردند و یا از مشاغل مستقر در آنجا سود می‌بردند.»

به گفته وی، «ارتش اسرائیل باید علنی شواهدی را در این زمینه ارائه دهد.»

دیده بان حقوق بشر پیشتر اعلام کرده که رژیم صهیونیستی متهم به جنایات جنگی آشکار است چرا که حملات این رژیم هیچ هدف نظامی مشخصی نداشت، اما ده‌ها غیرنظامی را به قتل رساند.

جنگ اخیر غزه در ۱۰ می‌ و در پی حملات سنگین رژیم صهیونیستی در مسجد الاقصی و تهدید به اخراج ده‌ها خانواده فلسطینی آغاز شد.

بر اساس آمار سازمان ملل، در مجموع حدود ۲۶۰ نفر در غزه به شهادت رسیدند که شامل دستکم ۶۶ کودک و ۴۱ زن بودند.

تخریب ساختمان‌های بلند فلسطینی‌ها یکی از بحث انگیزترین تاکتیک‌های رژیم صهیونیستی در زمان جنگ بوده است؛ از جمله اهداف این رژیم، ساختمان ۱۲ طبقه الجلاء بود که دفاتر محلی آسوشیتدپرس در آن قرار داشت؛ این ساختمان همچنین محل زندگی ده‌ها خانواده بود.

رژیم صهیونیستی ادعا کرده است که این ساختمان‌ها توسط حماس مورد استفاده قرار گرفته است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس از رژیم صهیونیستی خواسته است شواهدی را که برای توجیه تخریب ساختمان الجلاء استفاده می‌کند، در اختیار عموم قرار دهد.

دیده بان حقوق بشر می‎گوید که با ۱۸ فلسطینی که شاهد حملات هوایی بودند، مصاحبه کرده است.

این سازمان همچنین تصاویر ویدئویی و عکس‌های پس از این حملات و همچنین اظهارات مقام‎های فلسطینی و رژیم صهیونیستی را بررسی کرده است.

دیده بان حقوق بشر تاکید کرده که هیچ مدرکی مبنی بر اینکه حماس در عملیات نظامی هنگام حمله به ساختمان‌ها حضور فعلی یا طولانی مدت داشته اند، پیدا نکرده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *