صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

واکسن کافی به هلال احمر تحویل داده نمی‌شود

۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۲:۵۵:۰۱
کد خبر: ۷۵۱۱۸۲
دبیر کل و سخنگوی جمعیت هلال احمر، گفت‌: با ورود نیرو‌های هلال احمر به چرخه واکسیناسیون در کشور فرآیند واکسیناسیون سرعت یافته است و از ازدحام موجود در برخی از پایگاه‌ها کاسته است.
محمد حسن قوسیان مقدم دبیر کل و سخنگوی جمعیت هلال احمر در گفت‌وگو با میزان در مورد واکسیناسیون در مراکز هلال احمر گفت: در حال حاضر ۲۶ مرکز واکسیناسیون کشوری جمعیت هلال احمر در حال فعالیت است.
 
وی گفت: نیرو‌های هلال احمر در فرآیند واکسیناسیون به دو دسته تقسیم می‌شوند که عده‌ای از آنان در مراکز واکسیناسیون خود جمعیت هلال احمر مشغول به کار هستند و عده‌ای دیگر نیز به عنوان ثبات و واکسیناتور در حال کمک به نیرو‌های وزارت بهداشت برای کاهش بار وارده بر آنان وارد عمل شده اند.

وی ادامه داد از این رو به طور کلی نیرو‌های ما و وزارت بهداشت قابل تفکیک از یکدیگر نیستند و همپای آنان تمام تلاش خود را جهت تسریع روند واکسیناسیون عمومی شهروندان به کار گرفته اند.

وی با اشاره به اینکه با ورود هلال احمر به چرخه واکسیناسیون فرآیند واکسیناسیون سرعت بالایی و افزایش چشمگیری یافته است، گفت: با ورود نیرو‌های هلال احمر به چرخه واکسیناسیون و استفاده از ظرفیت این جمعیت و آغاز به کار پایگاه‌های آن فرایند واکسیناسیون سرعت افزونی گرفته و از میزان ازدحام در برخی پایگاه‌ها کاسته است.

وی ادامه داد: با این همه میزان واکسنی که در اختیار مراکز ما قرار می‌گیرد مهم است چرا که تمامی واکسنی که در اختیار مراکز هلال احمر قرار می‌گیرند در زمان کمی تزریق می‌شوند و با دریافت میزان بیشتری واکسن ظرفیت افزایش تزریق نیز در این مراکز وجود دارد.

وی گفت: هلال احمر علاوه بر تامین واکسن و انجام واکسیناسیون در حال حاضر اقدام به پرپایی بیمارستان‌های صحرایی و نقاهتگاه‌های موقتی در کنار بیمارستان‌ها کرده است در روز جمعه در شهرستان بهارستان به همین منظور بیمارستانی برای کمک به کاهش حجم بار وارده بر بیمارستان‌ها هلال احمر اقدام به ایجاد بیمارستان صحرایی به همین منظور کرده است.

قوسیان مقدم اظهار کرد: این بیمارستان‌های صحرایی در واقع به عنوان یک بخش کمکی به این بیمارستان‌ها عمل می‌کند و با کمک متخصصین حاضر در این بیمارستان‌ها و نیرو‌های هلال احمر برای ادامه فرآیند درمان بیماران کرونایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی گفت: با کمک دیگر ارگان‌ها همچون شهرداری و مدیریت بحران نیز می‌توان سالن‌هایی که در نزدیکی برخی بیمارستان‌ها قرار دارد را با کمک جمعیت هلال احمر تجهیز و در اختیار بیماران و استفاده بیمارستان‌ها قرار داد.
وی در پایان در مورد میزان واکسیناسیون نیرو‌های هلال احمر گفت:واکسیناسیون نیرو‌های هلال احمر با تاکید بر نیرو‌های عملیاتی همچنان در حال انجام است و بیش از ۷۰ درصد نیرو‌های ما دز دوم واکسن را نیز دریافت کرده اند و در طی روز‌های آینده واکسیناسیون سایر نیروها نیز به اتمام می‌رسد.
 
بیشتر بخوانید:


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *