صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خط قرمز نشریات الکترونیکی و اینترنتی کجاست؟

۲۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۷:۰۹
کد خبر: ۷۵۰۶۹۰
مطبوعات و نشریات از مهم‌ترین رسانه‌های یک جامعه پیشرو هستند که قوانین حاکم بر آن‌ها مشترک است و انتشار بعضی از مطالب، با وجود آزادی بیان جرم محسوب می‌شود.

- مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی نوشت: همان‌طور که می‌دانید همه کشور‌ها و جوامع در تمام امور، قوانین خاص خود را دارند. مطبوعات هم از این قاعده مستثنی نیستند. مطبوعات و نشریات از مهم‌ترین رسانه‌های یک جامعه پیشرو هستند؛ چه به‌صورت کاغذی، الکترونیکی یا اینترنتی باشند، اما قوانین حاکم بر آن‌ها مشترک است.

درست است که نشریات در کشور ما آزادی بیان دارند و لازم است که جامعه را نقد کنند، اما انتشار بعضی از مطالب، جرم محسوب می‌شود. بهتر است با برخی از جرائم نشریات آشنا شوید که به این ترتیب است: انتشار مطالب الحادی و مخالف موازین اسلامی و مطالبی که به اساس جمهوری اسلامی لطمه بزند، اشاعه فحشا و منکرات، ایجاد اختلاف قومی و نژادی، تشویق افراد برای ارتکاب اعمالی علیه امنیت و منافع جمهوری اسلامی ایران در داخل و خارج کشور، فاش کردن مسائل محرمانه، اسرار نیرو‌های مسلح، مذاکرات غیرعلنی مجلس، دادگاه‌های غیرعلنی و تحقیقات مراجع قضایی، توهین و افترا، سرقت‌های ادبی، نقل مطالبی از احزاب و گروه‌های مخالف اسلام به‌طوری که باعث تبلیغ آن‌ها شود و در کل مطالبی که به اسلام، اساس نظام و امنیت و حرمت مردم خدشه وارد کند جرم محسوب می‌شود و مجازات دارد.

[video src="https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/3223008_284.mp4"]


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *