صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عرضه ۶.۶ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در سامانه بازارگاه از ابتدای سال جاری

۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۶:۲۶
کد خبر: ۷۴۹۳۱۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی از عرضه ۶.۶ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در سامانه بازارگاه از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.
- بنا به اعلام وزارت جهاد کشاورزی، حسن عباسی معروفان درباره آخرین وضعیت تامین نهاده‌های دامی مورد نیاز کشور، گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تن انواع نهاده‌های دامی در سامانه بازرگاه عرضه شده که ۵.۵ میلیون تن آن ذرت و مابقی سایر نهاده‌های دامی بوده است.

وی ادامه داد: به عبارت دیگر در هر روز ۴۷ هزار تن نهاده دامی در اختیار دامداران و مرغداران قرار گرفته که بیش از عدد مصوب است.

عباسی معروفان میزان نیاز روزانه کشور به نهاده‌های دامی را ۴۴ هزار تن عنوان کرد.

وی تصریح کرد: البته در مقاطعی تاخیر در عرضه نهاده‌های دامی اتفاق افتاد، اما در مجموع مشکلی برای تامین و توزیع نهاده‌های دامی نداشته‌ایم و تاخیر‌ها موقت بوده است.

عباسی معروفان درباره تامین نهاده‌های دامی کشور برای ماه آینده، اظهار کرد: بیش از ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع نهاده‌های دامی ثبت سفارش شده که بیشتر آن ذرت است.

وی میزان ذرت ثبت سفارش شده را ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تن، جو را ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تن و سایر نهاده‌های دامی شامل کنجاله سویا و دیگر دانه‌های روغنی را حدود ۲ میلیون تن اعلام کرد.

عباسی معروفان گفت: اگر ارز مورد نیاز نهاده‌های ثبت سفارش شده سریع تامین شود، نهاده‌ها نیز به سرعت ترخیص و توزیع و به دامداران مرغداران تحویل می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن نهاده‌های دامی نیز در بنادر یا در کشتی هستند، افزود: تعداد این کشتی‌ها ۲۶ فروند است که ۸۰ درصد آن‌ها مربوط به بندر امام (ره) و بقیه در ۱۱ بندر دیگر کشور تقسیم می‌شوند.

به گفته سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی؛ برای تامین نهاده‌های مورد نیاز کشور در ماه‌های آینده به ۱.۵ میلیارد دلار نیاز است که منتظر تخصیص آن از سوی بانک مرکزی هستیم.

عباسی معرفان افزود: علاوه بر آن، برای تامین سایر کالای اساسی مانند گندم به ۶۰۰ میلیون دلار و روغن نیز ۶۰۰ میلیون دلار دیگر نیاز است.
 
 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *