صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گله یک بانوی کارآفرین از سنگ‌اندازی مالیات و تأمین اجتماعی/ قوانین بانکی گرفتار کننده است!

۲۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۰:۰۱
کد خبر: ۷۴۹۳۰۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
مدیرعامل شرکت تعاونی صنایع‌دستی ظریف پرشین‌لیا گفت: سازمان‌های دولتی مشکلات زیادی برای ما به وجود می‌آورند؛ از جمله سازمان تأمین اجتماعی برای رد کردن لیست بیمه و جرائمی که برای ما تعیین می‌کند و اداراتی مانند مالیات هرکدام مشکلات خاصی را جلوی پای ما می‌گذارد.
محبوبه منفرد در گفت‌وگو با میزان، درباره نحوه فعالیت و تعداد اعضا تعاونی شرکت صنایع دستی ظریف پرشین‌لیا، گفت: در این شرکت ظروف کریستال رنگی و طلاکوب صادراتی با برند ال سی سی (lcc) تولید می کنیم، که با ۱۴ سال سابقه و حدود ۵۰ نفر عضو فعال مشغول فعالیت هستیم، و به دلیل تولید انبوه پروانه صنعت هم داریم.
 
وی در خصوص میزان اشتغال‌زایی این شرکت در سطح استان قزوین گفت: حدود ۱۵۰ نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند و به دلیل این‌که ما شرکت کارآفرین هستیم ابتدا افراد را آموزش می‌دهیم و بعد آن‌ها را در همین شرکت به‌کار می‌گیریم.
 
مدیرعامل شرکت صنایع دستی ظریف پرشین‌لیا در خصوص موانع موجود برای کارآفرینان گفت: در حال حاضر تهیه مواد اولیه و تغییرات نرخ ارز، مشکلات عمده ما هستند و به دلیل اینکه ما مواد اولیه را خیلی گران وارد می‌کنیم و اگر سرمایه در گردش ما به‌زودی بازنگردد و یا بهای تمام‌شده تولیدات ما به‌قدری گران است که اگر بخواهیم درصدی را برای فروش در بازار روی آن بکشیم از بازار رقابت خارج خواهیم شد.
 
وی افزود: از طرفی سازمان‌های دولتی مشکلات زیادی را برای ما به وجود می‌آورند. از جمله سازمان تأمین اجتماعی برای رد کردن لیست بیمه و جرائمی که برای ما تعیین می‌کند و اداراتی مانند دارایی، مالیات که هرکدام مشکلات خاصی را جلوی پای ما می‌گذارد.
 
منفرد ادامه داد: مورد دیگر این‌که گرانی گاز به دلیل اینکه کوره داریم و هزینه سوخت گاز خیلی سنگین است که باوجود بیماری کرونا و تعطیلی بازار پرداخت هزینه سوخت برای ما بسیار دشوار است.
 
مدیرعامل شرکت صنایع دستی ظریف پرشین‌لیا اظهار کرد: بانک‌ها هم از لحاظ اعتباری پرداختی و درصد سود بالایی آن و جرائمی که برای دیرکرد پرداخت تسهیلات می‌گیرند واقعاً چالش‌برانگیز هستند. بانک‌ها قوانین غیرقابل نفوذی دارند، که اگر صنعت دچار آن شود، و نتواند دیونات مالی خود را پرداخت کند گرفتار می‌شود.
 
این بانوی کارآفرین در خصوص اینکه برای شروع به‌کار در حوزه تولید ظروف کریستال چقدر سرمایه لازم است، گفت: برای تولید کریستال باید کوزه بزنیم و هر کوره بالای ۳ تا ۵ میلیارد تومان هزینه دارد و برای تأمین مواد اولیه نیز باید یک میلیارد هزینه اولیه کرد تا به تولید برسیم و تیراژ بالا برود.
 
منفرد افزود: از طرفی تولید شیشه و کریستال قالب چدنی لازم دارد که هر قالب آن ۸۰ میلیون تومان است، باوجود همه این هزینه‌ها برای ورود به این صنعت وتواید با سرمایه کم نمی‌شود کارکرد.
 
مدیرعامل شرکت تعاونی صنایع‌دستی ظریف پرشین‌لیا در خصوص اینکه از سوی نهادهای دولتی چه حمایتی به‌عنوان کارآفرین از شما شده است، گفت:  فقط برای توسعه تجهیزات کوره تسهیلاتی از سوی صندوق کارآفرینی امید با تأیید استاندارد قزوین و با سود کم به ما پرداخت‌شده است.
 
وی ادامه داد: غیرازاین مورد دولت برای مانع زدایی از کارآفرینی و تولید هیچ حمایتی از ما نکرده است. ادارات مختلف مثل اداره گاز، تأمین اجتماعی، بانک فقط ما را جریمه می‌کند و صنعت در کشور دچار کشمکش‌های بسیار است.
 
این بانوی کارآفرین در خصوص صادرات محصولات و بازارهای عرضه محصولات در داخل کشور گفت: بازارهای داخلی ما بازار شوش است که بنک‌دارهای این بازار محصولات را از ما می‌خرند و بعد هم آن‌ها را به خرده‌فروش‌ها در سراسر کشور پخش می‌کنند، تا به‌دست مصرف‌کننده برسد.
 
مدیرعامل شرکت تعاونی صنایع‌دستی ظریف پرشین‌لیا افزود: ما علاوه بر توزیع محصول در بازارهای داخلی ظروف کریستال طلاکوب را با برند ال سی سی (lcc) به کشورهایی مانند آذربایجان، لبنان، لیبی و امارات صادر می‌کنیم.
 
وی گفت: صنعت گرفتار بازارهای خراب تعطیلی‌های دوران کروناست و بانک‌ها نیز با قوانین جدید چک مشکلاتی به وجود آورده‌اند، ما قبلاً مواد اولیه را با چک می‌خریدیم و می‌توانستیم ابتدا دستمزد کارگران و هزینه‌های جاری را پرداخت کنیم و بعد از فروش محصولات چک خریدمان را پاس کنیم، اما در حال حاضر با قانون قوانین جدید دچار مشکل شده‌ایم.
 
منفرد در پایان اظهاز کرد: آن قدر مشکلات صنایع در استان قزوین زیاد بود و حساب‌های فعالان را به دلیل دیرکرد پرداخت اقساط تسهیلات بانکی و یا دلایل دیگر مسدود می‌کردند که صنایع اعتراض کردند، در نتیجه دادستانی به سازمان‌های دولتی و بانک‌های استان قزوین ابلاغ کرد که راجع به صنایع هر اقدامی از جمله احضاریه یا مسدود کردن حساب و ... که بخواهند انجام دهند ابتدا باید با ستاد تسهیل و رفع موانع تولید هماهنگ شوند.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *