صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رفتار متناقض سلبریتی‌نماها؛ از برپایی دورهمی‌های خصوصی تا آه و ناله در فضای مجازی

۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۰:۰۱
کد خبر: ۷۴۹۲۸۲
اگر این روز‌ها گردشی در فضای مجازی داشته باشید می‌بینید که چهره‌های و سلبریتی‌ها رفتار‌های متناقضی در برابر کرونا نشان می‌دهند، اما این قشر به ظاهر فرهیخته چقدر پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند؟

_ فارس نوشت: دیگر عادت کرده ایم که چهره‌های معروف سینما و تلویزیون و یا شاخ‌های فضای مجازی هرجایی باشند! درباره هرچیزی به صورت تخصصی نظر بدهند و یا درباره هر رویدادی اظهار نظر کنند.

این روز‌ها و با اوج گرفتن سویه دلتای بیماری کرونا که روزانه بیش از ۵۰۰ تن از عزیزانمان را به کام مرگ می‌کشاند، این بار دوباره، سلبریتی نما‌ها وارد میدان شده اند و سوار بر امواج فیک نیوز‌ها تلاش می‌کنند از قافله عقب نمانند و هرکدام به شیوه خاص خود مطالبی را عنوان می‌کند که مشخص نیست تبعات آن برعهده کیست؟

به عنوان مثال هر روز شاهد گردهمایی جمعی از فعالان مجازی در حالی هستیم که بدون رعایت پروتکل‌های بهداشتی گرد هم آمده اند و برای دنبال کنندگان خود فخر فروشی می‌کنند. یا هنرپیشه‌هایی که مدام در حال انتشار تصاویر خود در مجامع عمومی هستند و مدام تاکید می‌کنند که تنها برای یک لحظه و گرفتن عکس ماسک‌های خودمان را برداشته ایم!

یا پیج‌های فروش محصولات مختلف را که ببینید، این چهره‌ها به عنوان تبلیغات به آن محل رفته اند و مشغول دید و بازدید هستند آن هم بدون ماسک! یا همین چند روز پیش حدود ۳۰ تن از بازیگران دور هم جمع شدند تا مسابقه گلف برگزار کنند. درحالی که مشخص نیست برگزاری این مسابقه در این اوضاع وخیم کرونا چه ضرورتی داشته است؟

این هنرپیشه‌ها و چهره‌های مطرح مجازی زندگی خود را بدون هیچ پروتکلی ادامه می‌دهند و در دورهمی‌های خود سخت مشغول دید و بازدید هستند، اما در صفحات شخصی خود که می‌رسند شروع به آه و ناله و فغان از شرایط موجود کرونا در کشور می‌کنند و هر روز انگشت اتهام خود را سمت یکی از مسئولان می‌گیرند. آن هم بدون داشتن تخصص، سواد و آگاهی. در بسیاری موارد به راحتی یک مطلب دروغ را با آب و تاب بسیار نشر می‌دهند و تلاش می‌کنند از غافله روشنفکرنمایی عقب نمانند. برخی هم برای تامین واکسن به سمت کسانی دراز کرده اند که با تحریم‌های حتی پیش از وقوع کرونا هم در خون هم وطنانمان شریک بودند.

در همین رابطه سعید مستغاثی، منتقد سینما و تلویزیون گفت: در فیلم ایران برگر ساخته مسعود جعفری جوزانی، صحنه‌ای وجود دارد که پس از اختلاف در نتایج انتخابات شورا‌ها در یک روستا، به سراغ مسن‌ترین پیر آن روستا رفته تا با وی صلاح و مشورت کنند. آن پیر را که حتی نمی‌تواند حرکت بکند، بر روی یک صندلی به بیرون از خانه اش می‌آورند تا به مشورت اهالی پاسخ گوید. او در مقابل سوال آن‌ها درباره اداره روستا می‌گوید که مملکت شاه دارد و شما چه کاره اید، خودش می‌داند چه کند و چگونه اداره کند. اما وقتی سران آن روستا می‌گویند شاه خیلی وقت است که رفته، آن پیر با تعجب آمیخته به خوشحالی می‌گوید: عجب، بالاخره این مصدق کار خودش را کرد!

وی ادامه داد: حکایت همین شبه سلبریتی‌های خودمان است که توهم سلبریتی بودن برداشته اند، اما انگار از زمین و زمان عقب هستند و به قول معروف تاخیر فاز دارند یا به اعشار می‌روند، ولی می‌خواهند به هر شکل و شمایلی خودی نشان بدهند ولو به سخیف‌ترین و عقب افتاده‌ترین صورت.

وی تاکید کرد: شگفتا در این اوضاع وخیم کرونایی که متاسفانه هر روز تعداد زیادی از هموطنان نازنین خود را از دست می‌دهیم، به جای توصیه به رعایت موارد بهداشتی و شیوه نامه‌های استاندارد جهانی، تازه به یاد واردات واکسن افتاده اند، آن هم در ایامی که به طور متوسط روزانه حداقل ۱ تا ۱/۵ میلیون دوز واکسن وارد کشور می‌شود و کارخانه‌های داخلی نیز روی غلتک افتاده و مشغول تولید واکسن هستند. ایامی که روزانه بیش از ۶۰۰ هزار دوز واکسن تزریق می‌شود و با به میدان آمدن همه نیرو‌های نظامی و بسیجی و جهادی و ... این رقم می‌رود که در روز‌های آینده از یک میلیون دوز در روز پیشی بگیرد.

وی اظهارداشت: در چنین روز‌هایی توصیه به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی می‌تواند فرصتی برای کادر درمان و بهداشت حاصل کند تا ضمن بازیابی خود، فضایی هم برای تاثیر بیشتر واکسیناسیون بوجود بیاورند. توصیه و عمل به رعایت هرچه بیشتر شیوه نامه‌های بهداشتی، طبعا در روز‌های آتی تعداد مبتلایان و بالتبع فوتی‌ها را کاهش داده و فشار را از روی بیمارستان‌ها و سیستم درمانی کم می‌کند تا حتی کمتر شاهد صف‌های طاقت فرسای دارو و سرم و ... در داروخانه‌ها باشیم. اما متاسفانه این شبه سلبریتی‌ها همچنان دیر متوجه اوضاع می‌شوند (شاید هم به دلیل اینکه گوششان به بلندگو‌های آن طرف آب است!)

وی ادامه داد: یکی شان از "جو بایدن" می‌خواهد که به ایران واکسن هدیه بدهد و دیگری عاجزانه درخواست می‌کند که واردات واکسن انجام بشود و یکی دیگر هم توی سرش می‌زند که چرا واکسن وارد نمی‌شود! کسی نیست به این بنده‌های خدا بگوید، حضرات محترم! در حال حاضر برای واردات واکسن مشکل عمده‌ای وجود ندارد و تقریبا حدود دو ماه است به دلیل برداشته شدن تحریم‌های آمریکا از واردات واکسن (بنا به اعتراف خودشان) کم و بیش و به طور نسبی، واردات واکسن از نقاط مختلف دنیا روند خوبی دارد و تولیدات داخلی نیز به تدریج به میزان مناسبی نزدیک می‌شود.

وی افزود: یکی نیست از این حضرات خود سلبریتی پندار بپرسد چرا در آن زمانی که تحریم‌های آمریکا بر واردات واکسن جاری بود و به سختی و با دور زدن تحریم‌ها و به طور بسیار عجیب و غریب والبته به صورت قطره‌ای ماهانه فقط در حد ۲۰۰-۳۰۰ هزار دز وارد می‌شد و روند واکسیناسیون هم بسیار کند بود، صدایتان درنیامد؟ طرفه آنکه در آن زمان هم (اوایل اردیبهشت) تلفات به حدود ۵۰۰ نفر در روز رسید و دریغ که کسی از این افراد، اشک تمساح بریزد و سخن از واردات واکسن و روند واکسیناسیون بنماید!

وی در پایان گفت: به نظرم تعبیر بسیار هوشمندانه و جالبی است که روی کار آمدن دولت جدید (که یک هفته‌ای از آن می‌گذرد) علاوه بر مسائل مختلف، یک حسن و خیر ویژه هم داشت که برخی افراد لال را شفا داد، از جمله این شبه سلبریتی‌ها که زبانشان را باز کرد و آن‌ها به حرف درآورد! سنت حسنه‌ای در این سرزمین وجود داشته و دارد که می‌گویند لال از دنیا نروی، صلوات را بلندتر ختم کن.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *