صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تحلیل اطلاعات بیماران بستری و بستری موقت کووید-۱۹

۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۱:۲۱
کد خبر: ۷۴۹۲۳۵
کمیته علمی کشوری کووید-۱۹، تحلیل اطلاعات بیماران بستری و بستری موقت کووید-۱۹ را منتشر کرد.

- بنا بر اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کمیته علمی کشوری کووید-۱۹، تحلیل اطلاعات بیماران بستری و بستری موقت کووید-۱۹ را منتشر کرد.

در این گزارش تحلیلی، وضعیت فعلی تخت‌های بیمارستانی و تخصیص تخت به بیماران کووید-۱۹ در مراکز وابسته به وزارت بهداشت (دانشگاهی)، ۱۰۶۸۹۵ تخت فعال و ۸۵۴۴ تخت ICU، در مراکز درمانی خصوصی، ۱۹۱۴۸ تخت فعال و ۱۸۳۳ تخت ICU، در سایر سازمان‌ها (تامین اجتماعی، مسلح، خیریّه)، ۲۷۳۰۳ تخت فعال و ۱۸۲۳ تخت ICU و در کل، ۱۵۳۳۴۶ تخت فعال و ۱۲۲۰۰ تخت ICU برای خدمت رسانی به بیماران کووید ۱۹، اعلام شده است.

همچنین، وضعیت اشغال تخت‌های بیمارستانی با بیماران کووید ۱۹ در شرایط کنونی، به این صورت است که در مراکز وابسته به وزارت بهداشت (دانشگاهی)، تعداد تخت کل اشغال شده با بیماران کووید، ۳۱۹۰۹ تخت، تعداد تخت ICU اشغال شده با بیماران کووید، ۵۲۸۲ تخت، درصد اشغال تخت کل تخصیص داده شده به کووید، ۴۲.۶ درصد و درصد اشغال تخت ویژه تخصیص داده شده به کووید، ۸۸.۳ درصد است. این آمار در مورد مراکز خصوصی در مورد میزان کل اشغال تخت ها، ۳۸۰۳ تخت، تخت‌های ICU، ۱۰۶۶ تخت و درصد اشغال تخت کل تخصیص داده شده به کووید و درصد اشغال تخت ویژه تخصیص داده شده به کووید، به ترتیب، ۲۸.۴ و ۸۳ درصد است.

این گزارش تحلیلی، همچنین براساس نمودارها، به مقایسه‌ای بین موج چهارم و پنجم پرداخته است؛ طبق محاسبات در پیک چهارم، ۵.۱ درصد از بیماران بستری موقت در طی درمان نیاز به بستری پیدا کرده اند. مصرف اکسیژن در بسیاری از بیمارستان‌های کشور قبل از شروع پاندمی توسط کپسول‌های ۵۰ لیتری تامین می‌شد و برآورد مصرف حدود ۸۰۰۰۰ لیتر بر دقیقه بوده است. در پیک سوم براساس بیماران بستری بیشترین میزان مصرف اکسیژن در بیمارستان‌ها حدود ۴۴۵۶۲۰ لیتر بر دقیقه مصرف شد و در پیک چهارم در حداکثر زمان بستری مصرف اکسیژن به ۵۰۱۹۲۰ لیتر بر دقیقه رسید.

در موج پنجم، ماکزیمم بیمار بستری موجود در بخش ها، بخش‌های عادی و ویژه از موج‌های قبل بالاتر است. در این موج (فاز صعودی تا ۱۵ مرداد)، علاوه بر موارد بستری، به حدود ۷۴۷۱۱ بیمار، به صورت بستری موقت خدمات ارائه شد که از این تعداد ۱۷۲۷ نفر در ادامه درمان، بستری شدند.

شرح کامل "تحلیل اطلاعات بیماران بستری و بستری موقت کووید-۱۹" را اینجا مطالعه کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *