صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رستگار: علی سلیمانی از دل و جان شیفته «امام حسین (ع)» و «ابوالفضل‌العباس (ع)» بود

۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۵:۵۹
کد خبر: ۷۴۹۱۳۸
کارگردان سریال «وضعیت زرد» گفت: مهم‌ترین خصوصیت علی سلیمانی ایمان و اعتقاد او بود. از دل و جان شیفته «امام حسین (ع)» و «ابوالفضل‌العباس (ع)»، او اهل شعار نبود و با تمام وجود ائمه اطهار را دوست داشت.

مجید رستگار در گفت‌وگو با پیرامون زنده‌یاد علی سلیمانی و دوستی با او گفت: علی سلیمانی را سال‌ها است می‌شناسم و در کار‌ها و مراسم‌های مختلفی وی را می‌دیدم و با او آشنایی داشتم. از دست دادن او اتفاق عجیب و باور نکردنی این روز‌ها بود.

وی با اشاره به اخلاق مثال‌زدنی  علی سلیمانی بیان کرد: علی سلیمانی با هر نگاه و نگرشی با توجه به سکنات و اخلاقش هر کسی را شیفته خودش می‌کرد؛ از دست دادن او در این شرایط تلخ و باورنکردنی است. واقعیت این است که به لحاظ رفتاری و شخصیتی هیچکس از علی سلیمانی خاطره بدی ندارد. او در عین حال در زمینه بازیگری حرفه‌ای بود و زمانی هم که جلوی دوربین بازی نداشت، می‌ماند و به بازیگران دیگر کمک می‌کرد تا آن‌ها به نحو احسن نقش خود را بازی کنند.

این کارگردان جوان اضافه کرد: سریال «وضعیت زرد» اولین و آخرین همکاری مستقیم من با مرحوم علی سلیمانی بود. سالیان قبل چند کاری که سلیمانی بازه کرده بود را تدوین کرده بودم و در حقیقت «وضعیت زرد» اولین همکاری مستقیم من با این بازیگر با اخلاق و حرفه‌ای بود.

وی با اشاره به اینکه با علی سلیمانی در سریال «وضعیت زرد» ۴ روز همکاری داشت اظهار کرد: در ۴ روز همکاری علی سلیمانی با سریال «وضعیت زرد» مهران رجبی هم حضور داشت و شوخی‌های جالبی هم بین آن‌ها اتفاق می‌افتاد. یادم می‌آید مهران رجبی و علی سلیمانی شوخی می‌کردند و رجبی به سلیمانی می‌گفت ماشین من از ماشین تو بهتر و سریع‌تر است و سر همین موضوع هم در خیابان خلوتی که کار می‌کردیم مسابقه گذاشتند. زنده‌یاد سلیمانی در این حد اهل زندگی بود و از کار کردن لذت می‌برد و به بقیه عوامل و بازیگران هم انرژی می‌داد.

کارگردان مستند «عابدان کُهنز» پیرامون خصوصیات اخلاقی علی سلیمانی بیان کرد: مهم‌ترین خصوصیت علی سلیمانی ایمان و اعتقاد او بود. از دل و جان شیفته «امام حسین (ع)» و «ابوالفضل‌العباس (ع)» بود. او اهل شعار نبود و با تمام وجود عاشق ائمه اطهار بود. در اوج کار هم نمازش را قطع نمی‌کرد و این جزء ویژگی‌های او بود و تصویر بسیار خوبی از یک انسان مذهبی و با اعتقاد داشت که در همین سریال طنز «وضعیت زرد» هم سعی کردیم نشان دهیم آدم مذهبی آن چیزی نیست که متاسفانه در برخی فیلم‌های سینمایی نمایش داده می‌شود. به نظرم علی سلیمانی یک الگوی خوب ازین دست انسان‌های مذهبی و معتقد بود. او یک انسان مذهبیِ معتقد ِ بسیار شوخ و سرحالی بود که هرکسی از هم‌نشینی با او لذت می‌بُرد.

وی با اشاره به اینکه علی سلیمانی واکسن کرونا نزده بود اظهار کرد: سلیمانی اعتقاد می‌گفت هر زمان نوبت به من رسید مثل همه واکسن می‌زنم و این هم یکی از ویژگی‌ها و خصایص خاکی او بود که حاضر نشد سریع‌تر از بقیه واکسن بزند. البته به هیچ عنوان واکسن زدن دوستان هنرمند دیگر را نفی نمی‌کنم و در اینجا تنها از خصوصیات اخلاقی و روحیات علی سلیمانی صحبت می‌کنم.

مجید رستگار با تاکید بر اهمیت واکسیناسیون سراسری اظهار کرد: واقعیت این است که در این شرایط نه فقط هنرمندان و عوامل پروژه‌ها که تمام مردم باید واکسینه شوند و در این موضوع نباید شک کرد و واکسیناسیون سراسری اهمیت بالایی دارد. همه قشر‌ها از جمله کارکنان اداره‌ها، بانک‌ها و حتی مراکز خصوصی؛ که به هر حال کارکنان و کارمندان این مراکز در محیط بسته کار می‌کنند هم آسیب‌پذیرند.

وی با اشاره به اینکه در این شرایط نمی‌توان گفت کدام دسته از مردم اولویت واکسن زدن دارند عنوان کرد: به نظرم کل مردم باید واکسینه شوند. خیلی‌ها به این علت که شناخته شده نیستند و رسانه‌ای ندارند قربانی کرونا می‌شوند و قطعا جان کارمندان و زحمت‌کشانی که دیده نمی‌شوند و رسانه‌ای ندارند هم عزیز و محترم است. باید درباره این‌ها هم گفت و حرف زد و رسانه آن‌ها بود.

مجید رستگار خاطرنشان کرد: همین چند وقت پیش در یک برنامه تلویزیونی دیدیم که خانم پرستاری همسر و مادرش را از دست داده بود و پدرش هم در بخش آی‌سی‌یو بستری و خودش هم درگیر کرونا بود. متاسفانه ازین دست انسان‌های شریفی که نان‌آور خانواده هستند زیاد است و نباید فرقی میان هنرمندان و مشاغل دیگر قائل شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *