صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تایید نهایی آیین‌نامه شورای هماهنگی آموزش‌وپرورش استثنایی استان‌ها

۲۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۶:۴۰
کد خبر: ۷۴۸۹۴۳
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی، از تایید نهایی آیین نامه شورای هماهنگی، پشتیبانی و توسعه آموزش ‎و ‎پرورش استثنایی استان ها، خبر داد.

- بنا بر اعلام وزارت آموزش و پرورش، سیدجواد حسینی اظهار داشت: یکی از مهم‎ترین ماموریت‎‌های آموزش‎‌و‎پرورش فراهم کردن فرصت‎‌های برابر آموزشی برای همه کودکان لازم‌التعلیم است که در اسناد بالادستی از جمله، سند تحول بنیادین آموزش ‎و‎ پرورش بر آن تأکید شده است.

حسینی افزود: از آن‎جا که هدف از آموزش ‎و‎ پرورش کودکان و دانش آموزان استثنایی، فراهم آوردن فرصت‌‎های مناسب و امکانات آموزشی جهت استفاده حداکثری آنان از توانایی‎‌های شناختی، حسی، جسمی، رفتاری و اجتماعی است، و عدم توجه به تعلیم و تربیت آنان موجب زیان‎‌های اجتماعی و اقتصادی برای جامعه خواهد شد، همکاری همه ارکان تعلیم و تربیت برای دسترسی به آموزش ‎و پرورش باکیفیت، ضروری به نظر می‎‌رسد.

وی ادامه داد: بدیهی است این هم‌‎افزایی، پوشش تحصیلی حداکثری، ارائه خدمات مناسب و کافی به تمامی افراد واجد شرایط تحصیل در مدارس استثنایی و تلفیقی فراگیر و پاسخگویی به نیاز‌های کودکان و دانش‌‎آموزان استثنایی را در پی خواهد داشت. به همین منظور در سطح ستاد، بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، شورای سازمان آموزش وپرورش استثنایی که یکی از ارکان مهم سازمان بوده و ریاست آن بر عهده مقام عالی وزارت است، به صورت مستمر تشکیل و برنامه‌‎ها و مسائل مربوط به کودکان و دانش‌‎آموزان استثنایی، مورد بحث و بررسی قرارگرفته و راهکار‌های مناسب اتخاذ می‎‌شود.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی، گفت: به منظور تسریع این امر در استان‌‎ها و مناطق، «شورای هماهنگی، پشتیبانی و توسعه آموزش ‎و‎پرورش استثنایی» در سطح استان ‎و شهرستان/ منطقه، با هدف ایجاد هماهنگی و انسجام بین دستگاه‎های مرتبط با آموزش ‎و ‎پرورش استثنایی تشکیل می‎‌شود.

حسینی با اشاره به اهداف «شورای هماهنگی، پشتیبانی و توسعه آموزش‎ و ‎پرورش استثنایی»، اظهار داشت: اهداف شورای هماهنگی، پشتیبانی و توسعه آموزش ‎و‎ پرورش استثنایی استان‎‌ها شامل بهره‌‎گیری از ظرفیت‌‎های مؤثر درون و برون سازمانی است.

وی افزود: در راستای اجرای بهینه برنامه‌‎های آموزش ‎و ‎پرورش استثنایی، فراهم سازی زمینه مشارکت یکپارچه، نظام‎‌مند و شفاف تمام ارکان وزارت آموزش و پرورش و سایر دستگاه‌های دولتی در فرآیند توسعه کمی و کیفی آموزش و پرورش استثنایی قرار می‌گیرد و کاهش تمرکز و حل چالش‎‌ها و مشکلات آموزش و پرورش استثنایی با بهره گیری از ظرفیت تشکیلات اداری در سطح ادارات کل و مناطق آموزشی، بدون گسترش ساختار اداری کشور، میسر است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *