صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لزوم برنامه ریزی جامع شهری در حوزه ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی

۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۶:۲۰
کد خبر: ۷۴۸۴۱۱
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان کرمان بر تدوین برنامه جامع ساماندهی و انتقال کارگاه‌های ضایعاتی مجاز و مقابله با کارگاه‌های ضایعاتی غیر مجاز تاکید کرد.
- یدالله موحد، رئیس کل دادگستری استان کرمان در دومین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان در سال جاری با اشاره به این مطلب که سازمان صمت و اتحادیه‌های مربوطه باید برای ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی ورود جدی داشته و با پشتیبانی نیروی انتظامی نسبت به جمع آوری این کارگاه‌ها اقدام شود، تاکید کرد: متاسفانه به دلیل قصور سازمان‌ها در برخورد با کارگاه‌های ضایعاتی غیرمجاز شاهد رشد روز افزون این اماکن بوده ایم که باید جلوی این موضوع گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه مشکل این است که برخی افراد حاضر نیستند زیر بار مسئولیت‌های حساس بروند، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی مسئولان در استان مسئولیت و منافع را می‌پذیرند و جایی که آن سمت ریسک و خطر دارد، ترک وظیفه، مسامحه و سهل انگاری می‌کنند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با تاکید بر این مطلب که برخورد با کارگاه‌های ضایعاتی نیاز به مصوبه شورای تامین ندارد و نباید به همه مسائل صبغه امنیتی داد، تاکید کرد: کارگاه‌های ضایعاتی مجاز می‌توانند به محل تعیین شده منتقل شوند، کارگاه‌های غیرمجاز نیز باید تعطیل شوند.

موحد تصریح کرد: شرم آور است که در شهری مانند کرمان حداقل ۵۰۰ کارگاه ضایعاتی غیرمجاز فعال باشد و دستگاه‌های ذینفع و مسئول اقدامی برای ساماندهی آن‌ها انجام ندهند و چگونه می‌توان انتظار داشت که سارقان فعالیت نداشته باشند، زیرا مهمترین خریداران وسایل سرقتی همین کارگاه‌های ضایعاتی غیرمجاز هستند.

وی با تاکید بر این مطلب که قوانین کشور جامعیت لازم برای برخورد‌های قانونی با هرگونه تخلف را دارد، اظهارداشت: در راستای ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی مقرر شد کمیته‌ای با مسئولیت فرمانداری و با همکاری دستگاه‌های مربوطه تشکیل شود و حداکثر تا شش ماه آینده این موضوع را به صورت کامل تعیین تکلیف کنند.

وی در ادامه بر اجرای طرح‌های پیشگیری از سرقت محصولات کشاورزی از جمله خرما، پسته، گردو و مرکبات تاکید کرد و افزود: در استان کرمان تجربیات بسیار خوبی در دستگاه قضایی و انتظامی برای این کار وجود دارد که با بومی سازی این تجربیات می‌توان کار‌های اثرگذاری را در شهرستان‌های مختلف انجام داد.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *