صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

امسال پنج هزار نخبه کشور در کتابخانه ملی تردد داشتند

۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۱:۳۳
کد خبر: ۷۴۶۹۵
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان- رئیس کتابخانه ملی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش محل سرمایه‌گذاری است، گفت: امسال پنج هزار نخبه کشور برای مطالعه و پژوهش در کتابخانه ملی تردد داشتند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی میزان، سیدرضا صالحی امیری، مشاور رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران در همایش تحول بنیادین نظام تعلیم و تربیت در مورد این همایش و عملکرد دو ساله دولت تدبیر و امید در این حوزه، اظهار کرد: آموزش و پرورش در بین مجموع رسالت‌های خود دو رسالت بنیادین را باید مورد توجه قرار دهد که یکی از آنها تولید و بازتولید سرمایه اجتماعی و دیگری تولید و بازتولید سرمایه فرهنگی است.

وی با بیان این مطلب که تولید و باز تولید سرمایه‌ اجتماعی و فرهنگی باید جزء رسالت بنیادین آموزش و پرورش قرار گیرد‌، تصریح کرد: در حوزه آموزش و پرورش سه مقوله آموزش سرمایه اجتماعی و فرهنگی باید رشد متوازن داشته باشد.

صالحی امیری با بیان اینکه آموزش و پرورش نیازمند تغییر آموزشی است، گفت: سرمایه فرهنگی موجب انسجام و مشارکت بیشتر جامعه خواهد شد و مرکز ثقل اجتماعی و فرهنگی مدرسه و نهاد آموزش و پرورش است. آموزش و پرورش نهادی فرا وزارتی است و همه نهادها تحت تاثیر آن هستند. 

مشاور رئیس جمهور عنوان کرد: انسجام و وحدت ملی از مهم ترین مسائل است وقتی جامعه را تبدیل به گروه‌های مختلف میکنیم در این صورت فضای جامعه فضای امنی برای زیست نخواهد بود.

صالحی امیری عامل تولید قدرت در قرن 21 را رسانه، دیپلماسی و رشد ذهنی دانست و مطرح کرد: بر اساس گفته‌های وزیر آموزش و پرورش در راستای افزایش ارتقای کیفیت شوراها، نظام گفتگو باید به فرهنگ تبدیل شود و در واقع جنگ محصول شکست دیپلماسی است. 

وی افزود: دولت یازدهم استراتژی دیپلماسی پیش گرفته است و برای دستیابی به قله‌های موفقیت اقدامات مهمی انجام داده است. 

صالحی امیری در خاتمه سرمایه گذاری در آموزش و پرورش را به عنوان هزینه تلقی نکرد و گفت: باید در حوزه مدیریت کلان بازنگری در ادبیات صورت گیرد چرا که برای بهبود وضعیت جامعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی و تعالی آینده گسترش آموزش و پرورش بسیار ضروری است. 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *