صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رشد ۸۰ درصدی فروش اموال تملیکی در ۴ ماهه امسال

۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۶:۲۲
کد خبر: ۷۴۶۵۵۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
مدیرعامل سازمان اموال تملیکی گفت: در چهار ماهه نخست سال جاری میزان فروش اموال در بخش منقول و غیرمنقول نسبت به مدت مشابه سال قبل هرکدام به ترتیب ۷۹ و ۷۴ درصد رشد را به ثبت برساند.
- طبق اعلام سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، محمدعلی افتخاری در خصوص آمار عملکرد سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی طی چهار ماهه ابتدایی سال جاری تصریح کرد: تلاش مدیریت‌های استانی به همراه همت سازمان برای تحقق بخشیدن به برنامه‌های پیش‌بینی شده موجب شد علیرغم وجود مشکلات زیرساختی، طی این دوره میزان فروش اموال در بخش منقول و غیرمنقول نسبت به مدت مشابه سال قبل هرکدام به ترتیب ۷۹ و ۷۴ درصد رشد را به ثبت برساند.
 
وی افزود: میزان فروش اموال منقول طی چهارماهه نخست سال جاری ۵۲۲ میلیارد تومان اموال منقول فروخته شد و همچنین در بخش اموال غیرمنقول نیز که شامل املاک و مستغلات می‌شود، حدود ۴۱ میلیارد تومان فروش داشته است.
 
افتخاری ضمن اشاره به افزایش ۵۴ درصدی درآمد سازمان اموال تملیکی اظهار کرد: یکی از اقدامات سازمان بمنظور شفافیت در فروش و افزایش آن استفاده از مکانیزم حراج الکترونیک بوده که منجر به درآمد سازمان نیز خواهد شد. طی ۴ ماه نخست سالجاری درآمد سازمان از فروش اموال منقول ۵۲ میلیارد تومان و اموال غیر منقول ۲ میلیارد تومان بوده است که پس از کسر هزینه‌ها، حدود ۲۲ میلیارد تومان سود عملیاتی بدست آمده است.
 
مدیرعامل سازمان اموال تملیکی یکی از دغدغه‌های این سازمان را کاهش انباشت اموال تحت تملک دانست و افزود: با رویکرد در پیش گرفته شده و همچنین تشکیل کمیته‌های تخصصی و تعاملی با دستگاه‌های اجرایی و قضائی در مدت مذکور میزان پرونده‌های تشکیل شده در سازمان با رشد ۱۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته همراه بوده است.
 
افتخاری با تاکید بر پیشی گرفتن تعیین تکلیف اموال از پرونده‌های ورودی به سازمان بیان کرد: در راستای مطالبه دستگاه قضا برای تسریع در تعیین تکلیف کالاها، کارگروهی در سازمان شکل گرفت تا این فرایند را بهبود بخشد. علیرغم همه کمبود‌های ساختاری در چهار ماهه نخست سال جاری ۱۶ هزار و ۴۷۶ پرونده تعیین تکلیف شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۶ درصد رشد داشته است. این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته پرونده‌های تشکیل شده از پرونده‌های تعیین تکلیف شده فزونی گرفت.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *