صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چمنیان: امیدواریم معجزه شود تا به المپیک برویم/ بیشتر تیم‌ها در بحث آکادمی فاجعه بوده‌اند

۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۵:۰۱
کد خبر: ۷۴۶۳۲۷
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
مدیر آکادمی گل‌گهر گفت: امسال دیدگاه خیلی خوبی در باشگاه گل گهر دیده می‌شود و درجه اهمیت فوتبال پایه برای مسئولان این مجموعه بالاتر رفته است.

عباس چمنیان در گفت‌وگو با میزان، در خصوص عدم حضور تیم فوتبال امید ایران در المپیک بر خلاف عملکرد درخشان کره و ژاپن اظهار داشت: این کاملا مشخص است که چرا ما به المپیک نمی‌رویم و دلیلش نداشتن چشم انداز است. هر بار شکست می‌خوریم و صعود نمی‌کنیم. یکی دو ماه توجه همه به تیم امید جلب می‌شود و بلافاصله فراموش می‌شود. در دوره‌های قبل و پیش از آمدن کرانچار گزینه مربیگری تیم امید بودم و طرحی جامع تدوین کردم که ۱۲ ساله بود و افق دیدی از ۲۰۱۸ تا ۲۰۳۰ میلادی برای فوتبال ایران متصور می‌شد که ما می‌توانستیم در جام جهانی ۲۰۳۰ جزو ۸ تیم برتر جهان باشیم. مسئولان فدراسیون پسندیدند، اما با حواشی و فشار‌های بیرونی عملیاتی نشد.

وی ادامه داد: سال ۲۰۰۰ ژاپنی‌ها برنامه‌ای ۵۰ ساله تدوین کردند تا در سال ۲۰۵۰ قهرمان جام جهانی شوند. شاید در آن سال خیلی از مدیرانی که این طرح را تصویب کردند در قید حیات نباشند و شاید ژاپن قهرمان جهان نشود، اما قطعا به اهداف بزرگی خواهند رسید. این یک حقیقت است که آسیا برای ژاپن کوچک شده و آنها در تمام رویداد‌ها حضور دارند و غالبا موفق هم می‌شوند. ما همیشه اشتباهات قبلی را تکرار می‌کنیم و امیدواریم معجزه شود، اما معجزه را باید درون خودمان بجوییم. مادامی که همین راه ۴۵ ساله را برویم باز هم به المپیک نخواهیم رفت و حداقل باید راه‌های جدیدی را امتحان کنیم. مسئولان فقط شعار می‌دهند و منتظرند خدا به ما لطف کند و المپیکی شویم. خدای ما و ژاپنی‌ها یکی است و این خدا بندگان شعار دهنده را دوست ندارد و به هر کس به اندازه تلاشش خیر و روزی می‌دهد.

چمنیان در رابطه با فعالیت‌های آکادمی باشگاه گل گهر عنوان کرد: مدیران این باشگاه رویکرد تازه‌ای به بحث آکادمی دارند که امیدوارم برای تمام تیم‌ها الگو باشد. به جز سپاهان و فولاد مابقی باشگاه‌ها در بحث آکادمی فاجعه بوده اند و تیم‌های پایه خود را عملا اجاره داده‌اند. تیم‌های معتبر فوتبال ما با جدی گرفتن آکادمی‌ها می‌توانند هم از نظر مالی و هم از نظر کیفی به یک خودکفایی و صرفه جویی برسند و با افزایش کیفیت فوتبال خود، کیفیت فوتبال ملی را هم بهبود دهند. فوتبال امروزه یک صنعت است و انتظار مردم، رسانه‌ها و اسپانسر‌ها دیدن فوتبالی با کیفیت است.

وی افزود: در کشور ما اعتقادی به اهمیت آکادمی وجود ندارد و باید شکاف بین تیم‌های بزرگسالان و پایه رفع شود. امسال دیدگاه خیلی خوبی در باشگاه گل گهر دیده می‌شود و درجه اهمیت فوتبال پایه برای مسئولان این مجموعه بالاتر رفته است. ما در سامانه جامع استعدادیابی گل گهر تاکنون ۳۰۰۰ نفر را از سراسر کشور و حتی کشور‌های خارجی ثبت نام کرده‌ایم و در بدبینانه‌ترین حالت ۳۰۰ استعداد خوب را شناسایی خواهیم کرد و حاضریم با سایر باشگاه‌ها در تبادل اطلاعات و بازیکنان همکاری داشته باشیم. تمام فعالیت‌های ما در بحث استعدادیابی رایگان است و تمام امکانات را برای بچه‌ها فراهم کرده ایم. قرار است در سیرجان یک کمپ ملی برقرار شود تا تیم‌های ملی و باشگاهی بتوانند از آن بهره گیرند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *