صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تبیین فیلم «محمد رسول الله (ص)» در الجزایر

۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۱:۱۲
کد خبر: ۷۴۶۳۰
خبرگزاری میزان - در پی فضای منفی علیه فیلم «محمدرسول‌الله(ص)» ساخته مجید مجیدی در کشورهای عربی و با درخواست جمعیت علمای مسلمان الجزایر، رایزنی فرهنگی کشورمان در آیین پایانی اردوگاه تابستانی این جمعیت ویژگی‌ها، اهداف و محتوای فیلم را شرح داد.
به گزارش گروه فرهنگی ، سید عبدالامیر موسوی رایزن فرهنگی ایران در آیین پایانی اردوگاه تابستانی جمعیت علمای مسلمان الجزایر به فیلم «محمد رسول الله (ص)» پرداخت.
 
بنابر این گزارش، آیین پایانی اردوگاه تابستانی جمعیت علمای مسلمان الجزایر با حضور رایزن فرهنگی ایران در محل مدرسه عالی بازرگانی دانشگاه شهر قُلیعه این کشور برگزار شد.
 
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سید عبدالامیر موسوی‌بدر، رایزن فرهنگی کشورمان در الجزایر به دعوت عبدالرزاق قسوم، رییس جمعیت علمای مسلمان الجزایری در این مراسم که با حضور نمایندگان جمعیت علمای الجزایر از 42 استان کشور برگزار شد، شرکت کرد.
 
در طول برگزاری این مراسم، کمسیون‌های شش‌گانه اردوگاه تابستانی، گزارش نتایج بحث‌ها و بررسی‌های خود را به حاضران ارایه دادند.
 
سپس موسوی‌بدر با حضور در جایگاه در سخنانی کوتاه درباره نقش مرجعیت و علمای اسلام در حفظ میراث اسلامی و همچنین هدایت مردم و نهضت اسلامی در ایران، مطالبی ارایه داد.
 
وی در پایان سخنان خود و به درخواست میزبان، ویژگی‌ها، اهداف و محتوای فیلم «محمد رسول الله (ص)» را شرح داد که مورد توجه حاضرین در مراسم قرار گرفت.
 
پس از آن عمار طالبی، قائم مقام رییس و عبدالرزاق قسوم، رییس جمعیت علمای مسلمان الجزایر، سخنرانی کردند.
 
عمار طالبی بر عدم وجود مدیریت و برنامه‌ریزی صحیح در امور میان مسلمانان انتقاد کرد و عبدالرزاق قسوم هم از اینکه مسلمانان به آنچه می‌گویند عمل نمی‌کنند، ابراز نگرانی کرد.
 
بنا بر گزارش، سید عبدالامیر موسوی‌بدر، رایزن فرهنگی کشورمان در حاشیه این مراسم دیدار کوتاهی نیز با رییس و قائم مقام جمعیت علمای مسلمان الجزایر داشت.
 
در این دیدار کوتاه به برگزاری نشستی دوجانبه برای تحلیل و تبادل نظر در خصوص تحولات منطقه، شرایط کنونی امت اسلامی، روابط بین علمای دو کشور و همکاری دوجانبه، تأکید شد.
 
جمعیت علمای مسلمان الجزایری در سال 1931 میلادی توسط شیخ عبدالحمید بن بادیس با شعار «اسلام دین ما، عربی زبان ما و الجزایر وطن ما» تأسیس شده است.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *