صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راهبرد نظامی آمریکا در قبال چین چگونه تغییر کرد؟

۰۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۸:۰۷
کد خبر: ۷۴۵۷۰۹
یک گزارش می‎گوید که آمادگی نظامی آمریکا در رزمایشی مورد آزمایش قرار گرفت که این موضوع در نهایت ضعف‌های جدی راهبرد جنگی این کشور را نشان داد.

- یک ژنرال آمریکایی فاش کرد که ارتش آمریکا در یک تمرین جنگی به طرز بدی شکست خورد و این موضوع به تغییر راهبرد جنگی آمریکا منجر شده است.

به گزارش «ایندیپندنت»، آمادگی آمریکا برای درگیری مسلحانه در اکتبر گذشته در یک رزمایش مورد آزمایش قرار گرفت و در نهایت ضعف‌های جدی در راهبرد جنگی این کشور کشف شد.

ژنرال «جان هایتن»، نایب رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، می‎گوید «بدون اغراق آمریکا در این موضوع به طرز بدی شکست خورد.»

در طول این جنگ شبیه سازی شده که به عنوان رویارویی فرضی با چین و درگیری بر سر تایوان توصیف شده، «دشمن فرضی» استراتژی تسلط بر اطلاعات آمریکا را تغییر داده است.

«هایتن»، می‌گوید «یک تیم قرمز تهاجمی، که نقش دشمن متخاصم را بازی می‌کند و در ۲۰ سال گذشته در حال مطالعه آمریکا بوده، دور ما حلقه زد؛ آن‌ها دقیقاً از قبل می‌دانستند که ما چه کار خواهیم کرد و از آن استفاده کردند.»

به گفته وی، «تصور کنید رقبای واقعی ما از ۲۰ سال گذشته چه کار‌هایی را انجام داده‎اند؛ آن هم با تمرکز بیشتر؛ نیرو‌های آمریکایی تلاش کردند تا تسلط اطلاعاتی را به دست آورند، درست مانند اولین جنگ خلیج فارس و درست مانند ۲۰ سال گذشته؛ اما این تلاش بلافاصله به دلیل اتکای ارتش آمریکا به داده‌ها و ارتباطات دیجیتال، که در صورت هدف قرار دادن ماهواره‌های آمریکا مختل می‌شود، شکست خورد؛ درگیری شبیه سازی شده همچنین نشان داد که تجمع نیرو‌های آمریکایی ممکن است آن‌ها را در برابر دشمنان قدرتمند و بزرگ آسیب پذیرتر کند.»

این ژنرال آمریکایی افزود «در دنیای امروز با وجود موشک‌های مافوق صوت، با آتش‌های دوربرد قابل توجه از همه حوزه‎ها، اگر شما در محلی تجمع کرده باشید و همه بدانند کجا هستید، آسیب پذیر خواهید بود.»

پنتاگون از آن زمان به دنبال چگونگی به روز رسانی رویکرد جنگی خود در راهبرد مانور گسترده است.

هدف این راهبرد توسعه توانایی حمله به گونه‌ای است که دفاع از خود را برای دشمن غیرممکن می‌سازد و ارتباط فرماندهی و کنترل را به هم پیوند می‌دهد تا تصویری واضح‌تر از میدان جنگ به فرماندهان ارائه شود.

«هایتن»، در بخش دیگری اظهار داشت که این تغییرات ضروری است، چرا که برتری ارتش آمریکا در برابر قدرت‌های رقیب مانند چین به سرعت در حال تضعیف است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *