صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آموزش باید کیفی، همه‌گیر و مادام‌العمر باشد

۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۶:۴۷
کد خبر: ۷۴۵۶۱
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاري ميزان- وزیر آموزش و پرورش در پیامی پنجاهمین سالروز جهانی سوادآموزی را گرامی داشت و بر همه‌گیر، مادام‌العمر و کیفی بودن آموزش تاکید کرد.
به گزارش گروه اجتماعي خبرگزاري ميزان، همایش ملی "نقش سوادآموزی و آموزش مداوم بزرگسالان در تحقق جوامع پایدار" امروز به مناسبت روز بین‌المللی سوادآموزی در ساختمان اصلی نهضت سوادآموزی آغاز شد.

مراسم افتتاحیه این همایش توسط علی باقرزاده، معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی، لاروش، رئیس دفتر منطقه ای یونسکو در ایران و سعد الله نصیری قیداری، سرپرست کمیسیون ملی یونسکو و خلیل الله بابالو، قائم مقام وزیر و رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور در حال برگزاری است.

به مناسبت روز جهانی سوادآموزی، علی اصغرفانی، وزیر آموزش و پرورش پیامی را صادر کرد که متن کامل این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

"گرامیداشت روز جهانی سوادآموزی نمادی از اهتمام جامعه جهانی به موضوع آموزش پایه و سوادآموزی و نشان از اهمیت آن به عنوان زیربنای توسعه پایدار تلاشی برای حفظ و ارتقای حقوق و کرامت انسانی است. توجه و اهتمامی که می تواند دستیابی به آموزش کیفی عادلانه همه‌گیر و آموزش مادام‌العمر برای همه را داشته باشد.

افتخار داریم که در مبانی دین مبین اسلام در آموزش، خواندن و نوشتن تاکید فراوان شده است و پیامبر گرانقدر ما در آموزش و سوادآموزی پیش رو بودند و شرط آزادی اسیران جنگی را آموزش خواندن و نوشتن تعیین فرمودند و اکنون بعد از 14 قرن رهبر کبیر انقلاب اسلامی 10 سال زودتر از اجماع جهانی آموزش برای همه در پیام خود با شعار ایران را سراسر مدرسه کنیم به لزوم سوادآموزی برای همگان تاکید داشتند و در ادامه همین راه رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابلاغ سیاست های کلی ایجاد تحول در آموزش و پرورش و ریشه کنی بی سوادی تاکید ویژه‌ای مبذول داشته‌اند.

دولت تدبیر و امید نیز خود را متعهد به ارائه آموزش پایه و سواد به عنوان یکی از حقوق اساسی و اولیه افراد جامعه می داند دستاوردها و آثار کیفی سوادآموزی به پشتوانه 35 سال همت و تلاش مداوم متولیان سوادآموزی، ارتقا شاخص عدالت آموزشی در غالب کاهش تبعیض جنسیتی و جغرافیایی درشاخص باسوادی، کمک به آگاه‌سازی و توانمندسازی نوجوانان در تحکیم خانواده، اصلاح سبک زندگی و الگوی مصرف و ایفای نقش فعال در عرصه‌های اجتماعی مصداق یافته است که از این همت بلند و تلاش مجدانه تشکر کنم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *