تصمیم دولت برای حل مشکلات واحدهای تولیدی و خروج صنایع از رکود
قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید گفت: دولت مصمم به حل مشکلات واحدهای تولیدی و خروج صنایع از رکود است و در این مسیر هر مدیر و دستگاهی که همراهی نکند به دستگاه قضا معرفی میشود.
- بنا براعلام شاتا، بابک دینپرست در ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید در استان خوزستان که با حضور معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت، دبیر کارگروه تسهیل ورفع موانع تولید و جمعی از مدیران کشوری و استانی برگزار شد بیان کرد: دولت مصمم به حل مشکلات واحدهای تولیدی و خروج صنایع از رکود است و در این مسیر هر مدیر و دستگاهی که همراهی نکند به دستگاه قضا معرفی میشود.
وی گفت: بانکها یکی از اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید هستند و اگر به درستی به وظایف خود عمل نکنند به هیئت انتظامی بانک مرکزی معرفی میشوند تا به تخلف آنها رسیدگی شود.
دینپرست با اشاره به اینکه در مسیر حل مشکلات واحدهای تولیدی با هیچ دستگاه و ارگانی تعارف نداریم افزود: طبق اطلاعاتی که ارائه شده است از سفر قبلی من به خوزستان تا کنون که بیش از یک ماه میگذرد برخی مصوبات برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی استان اجرا نشده است و تا زمانی که در استان حضور دارم باید اسامی دستگاههایی که در استان در انجام مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید همکاری نداشتند معرفی شوند تا برخورد لازم با آنها صورت پذیرد.
وی در ادامه بیان کرد: ۷۶ هزار و ۸۳۵ طرح نیمه تمام در استان وجود دارد که بیشتر در بخش صنعت و معدن هستند.
قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ادامه داد: از این تعداد سه هزار طرح بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند به همین منظور ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید کشور در نظر دارد برای تکمیل طرحهایی که حجم سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریال به بالا نیاز دارند، ورود و حمایت کند.
وی گفت: در خوزستان نیز طرحهای نیمه تمامی که پنج هزار میلیارد ریال به بالا برای تکمیل نیاز به سرمایه دارند در ستاد تسهیل مورد بررسی و حمایت قرار خواهند گرفت.
قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به همراه یک هیئت از مسئولان کشوری که عضو ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سطح ملی هستند در سفری ۲ روزه به خوزستان برای بررسی مشکلات واحدهای تولیدی سفر کردند.
بازدید و حل و فصل مشکلات واحدهای بزرگ صنعتی منتخب و بویژه واحدهای فولادی استان، ازجمله گروه ملی فولاد ایران، نورد و لوله اهواز، لوله سازی ماهشهر و فولاد خوزستان، بازدید از شهرک صنعتی شماره ۵ اهواز و برگزاری جلسه ویژه بررسی مشکلات شهرکها و نواحی صنعتی استان و نهایتاً برگزاری یکصد و بیست و سومین جلسه ستاد ملی و رفع موانع تولید با حضور اعضای ستاد در اهواز، از مهمترین برنامههای اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سفر به استان خوزستان محسوب میگردد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *