سیمین رضایی که به عنوان تنها بانوی داور کاروان المپیکی ایران در توکیو حضور دارد بعد از قضاوتهای خوبی که در مراحل مقدماتی و یک چهارم نهایی مسابقات میکس دوبل انجام داد این بار، مسابقه نیمه نهایی و حساس بانوان، بین چن منگ از چین و یو منگیو از سنگاپور را داوری کرد.
این بازی در نهایت با نتیجه ۴ بر صفر به سود چن منگ از کشور چین خاتمه یافت و نماینده چین اولین فینالیست بانوان المپیک لقب گرفت.
رضایی در این مسابقه قضاوت خوب و عادلانهای داشت و میتوان به حضور داور بلوبج کشورمان در فینال تنیس روی میز المپیک بیش از پیش امیدوار بود.
نمایندهی شایسته داوری کشورمان با قضاوت در نیمه نهایی المپیک، افتخاری بزرگ برای داوری ورزش ایران و تنیس روی میز رقم زده است که تاکنون این افتخار نصیب تنیس روی میز کشورمان نشده بود.
گزارش کامل از نتایج ورزشکاران ایران در روز هفتم؛ ملایی شانس کسب مدال را از دست داد/ رستمیان از صعود بازماند
- ورزشکاران ایران در هفتمین روز از بازیهای المپیک ٢٠٢٠ توکیو، در دو رشته قایقرانی (روئینگ) و تیراندازی به مصاف حریفان خود رفتند.
ایران روز گذشته (سهشنبه) پس از پشت سر گذاشتن یک روز شلوغ و سخت، با پایان رقابت شمشیربازی و حذف بدمینتون، دوچرخه سواری، بوکس و تیروکمان از گردونه رقابتها و شکست والیبال و بسکتبال؛ هفتمین روز بازیها را در خلوتی آغاز میکند.
براساس این گزارش، از ساعت ۴:۳۰ صبح و در رشته تیراندازی، هانیه رستمیان یکی از پرچمداران ایران در مراسم افتتاحیه، در ماده تپانچه ۲۵ متر و در بخش دقت شرکت کرد. رقابت بخش سرعت هم روز جمعه برگزار خواهد شد تا تکلیف مدالآوران این رقابت مشخص شود.
از ساعت ۶:۲۰ و در رقابت روئینگ بانوان، نازنین ملایی در گروه خود با حریفانی از آمریکا، اتریش، نیوزیلند، کانادا و بریتانیا رقابت کرد. مرحله نیمهنهایی در دو گروه برگزار شد و نفرات اول تا سوم راهی فینال شدند و نفرات بعدی نیز برای کسب یکی از جایگاههای ششم تا دوازدهم مسابقه خواهند داد.
کاروان ورزشی ایران تاکنون موفق به کسب یک مدال طلا توسط جواد فروغی در رشته تیراندازی شده است.
در ادامه اعزام مسئولین و تیمهای ملی ورزشی جهت حضور در سی و دومین دوره بازیهای المپیک توکیو ۲۰۲۰ امشب علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی و تیم ملی وزنه برداری عازم توکیو میشوند.
علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی و تیم ملی وزنه برداری با حضور علی داوودی، علی هاشمی، محمدحسین برخواه و محسن بیرانوند برای شرکت در بازیهای المپیک توکیو امشب از طریق فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) عازم دوحه و سپس راهی توکیو خواهند شد.
تیم ملی کشتی فرنگی که در حال حاضر در توکیو حضور دارد از روز یکشنبه ۱۰ مرداد و تیم ملی وزنه برداری هم از روز سه شنبه ۱۲ مرداد رقابتهایش آغاز خواهد شد.
تیم ملی کشتی آزاد نیز فردا شب عازم توکیو میشود.
محمد مصلایی پور داور المپیکی کشتی شب گذشته جهت قضاوت در مسابقات کشتی سی و دومین دوره بازیهای المپیک توکیو تهران را به مقصد توکیو ترک کرد.
محمد مصلایی پور تنها نماینده داوری کشتی ایران در المپیک توکیو است که در رقابتها قضاوت خواهد کرد.
عليرضا سهرابيان كه از نزديك رقابت نازنين ملايي در مرحله نيمه نهايي مسابقات رویينگ تك نفره بانوان را پيگيري مي كرد در مورد عملكرد او توضيح داد و گفت: نازنين ملايي بهترين رنكينگ ايران را در ادوار مختلف را ثبت كرده و نشان داد كه مي تواند كار بزرگي انجام دهد.
او ادامه داد: جايگاه ٢٥ در بانوان و ٢٢ در مردان بهترين جايگاه هايي است كه تاكنون قايقرانان ما در المپيك كسب كرده اند. قطعا نازنين نمي توانست امروز جزو سه نفر اول شود و به فينال A صعود كرد چون خيلي از قهرمانان ادوار گذشته المپيك و جهان در اين رقابت شركت داشتند.
رئيس فدراسيون قايقراني با تاكيد بر اينكه قايقراني رشته متعلق به كشور همين قهرمانان است كه وارد كشور ما هم شده است، گفت: اگر نازنين ملايي با امكانات و تجهيزاتي كه ما در اختيار داريم به فينال A صعود مي كرد، تمام معادلات به هم مي ريخت.
رییس فدراسیون قایقرانی در مورد حواشی جلیقه یخ نداشتن نازنین ملایی در بازی های المپیک توکیو بیان کرد: نازنین عنوان کرد، زمانی که گرما زده شدم حوله یخ داشته و کشورهای صاحب نام اروپایی هم این حوله یخ را داشتند. او همچنین گفت اولین سبک وزنی بوده که در سنگین وزن به رقابت پرداخت و تا این مرحله آمد اما حاشیه هایی ایجاد شد که تمرکز ورزشکار ما را بهم زد به طوری که شب قبل از مسابقه مجبور شد تلفن همراه خود را خاموش کند برای اینکه برای مسابقه، آرام باشد.
او افزود: کمبودی وجود نداشت و پارو خواستیم کمیته ملی المپیک هزار و ۵۰ یورو خرید و هزینه های دیگری هم انجام شد که بعدا اعلام می کنیم بنابراین ۲۰۰ دلار برای جلیقه چیزی نبود. البته هر چه گشتیم تا این جلیقه را تهیه کنیم ،پیدا نکردیم خیلی از کشورهای اروپایی هم نداشتند. تازه مشخص شده چنین چیزی آمده است و ۱۰۰ درصد تهیه می کنیم.
رییس فدراسیون قایقرانی همچنین گفت: روز مسابقه نازنین یکی از ورزشکاران صاحب سبک، گرما زده شد و حوله یخ رویش انداختند و به آمبولانس منتقل شد تا به او رسیدگی کنند. ورزشکار استرالیایی هم در رسانه ها گفت من در حمام آب گرم پارو می زنم و شرایط برایم سخت است اما نمی دانم چرا فقط در ایران به موارد حاشیه ساز می پردازند. امیدوارم این اتفاق برای کشتی و کاراته که مدال آور هستند، نیفتد تا ورزشکاران تمرکز کامل داشته باشند.
سرمربی تیم ملی رویینگ ایران درباره عملکرد نازنین ملایی در مرحله نیمه نهایی که به حضور نازنین در فینال B منجر شد، گفت: پیش بینی این را می کردیم که در کنار غول های جهان در این رشته شانسی برای رسیدن به فینال نداریم. هم فاصله زیادی با رقبای سطح اول داریم، هم اینکه نازنین ملایی سبک وزن است و برای اولین بار در المپیک شرکت می کند. حتی اگر به رقبا نگاه کنید، به وضوح متوجه تفاوت فیزیکی او با با بقیه رقبایش می شوید.
فرزام ادامه داد: واقعیت این است که عملکرد نازنین و رسیدنش به نیمه نهایی یک شاهکار به حساب می آید. آنقدر سطح این مسابقات بالاست که کشورهایی مثل آمریکا و کانادا هم به فینال نرسیدند و از قاره های آسیا، آمریکا و آفریقا، نماینده ای در فینال نیست. البته من چین را از کشورهای آسیایی جدا می کنم چون کلا شرایط ورزش این کشور با بقیه کشورها تفاوت دارد.
فرزام با اشاره به برنامه ای که برای حضور نازنین در نیمه نهایی در نظر داشته، گفت: تصمیم بر این بود که اگر ببیند نمی تواند رقابت کند، انرژی اش را برای مسابقه فردا نگه دارد. ملایی باید کمتر از ۲۴ ساعت دیگر برای رده هفتم تا دوازدهم رقابت کند که برای مثال اگر بتواند رده دوازدهم را با دهم عوض کند و این عنوان را به نام خودش ثبت کند، برای همیشه ماندگار می شود. بهترین عناوینی که در این رشته در المپیک به دست آمده، رده بیست و دوم در بخش مردان و بیست و چهارم در بخش زنان است و حالا ما به سطحی رسیده ایم که برای رده های هفتم تا دوازدهم رقابت می کنیم که این کار خیلی بزرگی است. حتی سایت ها و صفحات مجازی فدراسیون جهانی رویینگ این موضوع را منتشر کردند و به این اتفاق واکنش نشان دادند.
سرمربی تیم ملی رویینگ در ادامه صحبت هایش گفت: نتیجه ای که در المپیک توکیو ثبت سد، به این معناست که ما خودمان را از آسیا جدا کرده این و دیگر رقابت در آسیا ( البته به جز رقابت با کشور چین) انگیزه ای برای ما ندارد و به موفقیت بیرون از آسیا فکر می کنیم.
هانیه رستمیان تیرانداز تپانچه، بعداز دوازدهمی در قسمت دقت، میداند برای صعود به فینال باید فردا رکورد بهتری ثبت کند. او می گوید: می تو انستم بهتر باشم. من به خاطر اینکه عصبی شدم، شروع بدی داشتم، اما کم کم بهتر شدم. البته معمولا تیراندازان در مرحله سرعت رکوردهای بالاتری میزنند،چرا که تعیین کننده است. من هم سعی می کنم، بهتر کار کنم.
او ادامه می دهد: اگر من رکورد تمریناتم را تکرار می کردم، شرایطم بهتر بود. حالا هم صعود به فینال به رکورد قسمت سرعت در مسابقه فردا دارد.
تیرانداز تپانچه المپیکی درباره رقبایش می گوید: همه بهترینها و با تجربه هستند. حتی خیلی از تیراندازان تجربه حضور در ۹ دوره المپیک را دارند، چرا که رقابت در تپانچه سن ندارد.
هانیه رستمیان در رقابت های تپانچه ۲۵ متر تیراندازی در ماده دقت با امتیاز ٩.٦٣٣ امتياز در جایگاه دوازدهم قرار گرفت و از صعود به مرحله بعد بازماند.
نازنین ملایی در مرحله نیمه نهایی مسابقات قایقرانی روئینگ تکنفره زنان، مسافت 2 کیلومتری را با زمان 07:45.52 دقیقه طی کرد که بدین ترتیب در رده ششم ایستاد شد و به فینال B راه یافت.
نفرات اول تا سوم راهی فینال A برای کسب مدال میشوند و نفرات بعدی با حضور نازنین ملایی نیز برای کسب یکی از جایگاههای ششم تا دوازدهم مسابقه خواهند داد.
پایان ششمین روز رقابتهای المپیک ۲۰۲۰ توکیو با صدرنشینی میزبان تداوم یافت و کاروان ورزشی ایران با تک مدال طلای جواد فروغی به صورت مشترک با شش کشور نروژ، اکوادور، تایلند، فیلیپین، فیجی و برمودا به رده بیست و هشتم سقوط کرد.