صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آغاز واکسیناسیون رانندگان اتوبوسرانی شهر تهران/ پایان یک کابوس در پایتخت

۰۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۲:۵۱
کد خبر: ۷۴۵۱۵۴
یکی از مجموعه‌هایی که بیشترین تعداد مبتلا به بیماری کرونا را داشت امروز اقدام به واکسیناسیون نیروهای خود کرد.
_با شیوع بیماری کرونا در شهر تهران بسیاری از رانندگان حمل و نقل عمومی درگیر این بیماری منحوس شدند، یکی از مجموعه‌هایی به شدت در خطر گرفتاری بیماری کرونا قرار دارد رانندگانی هستند که در اتوبوسرانی فعالیت دارند، تا قبل از کرونا آمار مسافران اتوبوس‌های شهر تهران به حدود یک میلیون و هشتصد هزار نفر در روز میرسید، ولی اکنون از ترس ابتلا به کرونا و اجرای محدودیت‌های تردد به گفته مدیران شهری، مسافران آمارشان میانگین ۵۰۰ هزار نفر در طول روز است. اتوبوسرانی تهران با حدود ۵۵۰۰ نیرو در بخش عمومی و خصوصی فعال است و هر چند در شرایط کرونا آمار مسافران کاهش یافته، ولی یکی از پایه‌های اصلی حمل و نقل عمومی در پایتخت محسوب میشود که باید هرچه سریعتر در زمینه واکسیناسیون آن‌ها اقدامات لازم صورت می‌گرفت.

آغاز واکسیناسیون رانندگان تاکسی و اتوبوس

سرانجام و با پیگیری‌های مدیریت شهری و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران فرآیند واکسیناسیون رانندگان هر دو بخش عمومی و خصوصی شرکت واحد از امروز صبح آغاز شد، از همان ابتدا ورودی مرکز واکسیناسیون صف بلندی تشکیل شده بود که آماده بودند تا واکسن کرونا را دریافت کنند، از همان ابتدا با حجم عظیمی از جمعیت رو به رو شدیم، از همان ابتدا نیرو‌های شرکت واحد سعی کردند تا نفر به نفر را به داخل هدایت کنند، در یک سوله بزرگ صندلی‌ها به ترتیب چیده شده است و رانندگان به ترتیب روی صندلی‌های مراجعه می‌نشینند تا واکسینه شوند.

دریافت واکسن

سالن بزرگی که بخش به بخش تقسیم شده بود تا افراد با سرعت بالاتری واکسینه شده از راهروی دیگری خارج شوند، اسم‌ها در سامانه مخصوص دریافت واکسن توسط نیرو‌های بهداشت ثبت شده و افراد واکسن را دریافت می‌کردند، یکی از رانندگان در گفتگو با ما گفت: روزانه با افراد زیادی در ارتباط هستیم و مسافران زیادی هستند که جا به جا می‌شوند؛ او در ادامه گفت: چند نفر از همکارانم به کرونا مبتلا شدند و کارشان به بیمارستان کشید و امروز آمدیم تا واکسن کرونا را دریافت کنیم.

مرکزی که در مدت ۴۸ ساعت آماده شد

در همین حال شاکری نماینده دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتگو با خبرنگار میزان در مورد واکسیناسیون رانندگان اتوبوس شهرداری تهران اظهار کرد: این مجموعه در مدت ۴۸ ساعت برپا شد و تمام رانندگان تاکسی و اتوبوسرانی را در کل تهران پوشش خواهد داد.

وی افزود: تامین واکسن و کلیه کار‌های فنی توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شده است و امروز اولین روزی است که فعالیت می‌کند و امیدواریم روزی هزار نفر واکسن دریافت کنند.

شاکری ادامه داد: پیشبینی می‌کنیم در مدت دو ماه واکسیناسیون رانندگان حمل و نقل درون شهری تهران به صورت کامل انجام شود.

هوای گرم صدای رانندگان را درآورد

کمی بعد معاون حمل و نقل شهرداری تهران وارد محل برگزاری پروژه شد و ازواکسیناسیون رانندگان بازدید کرد، نکته قابل توجه این بازدید این بود که بسیاری از رانندگان از صف طولانی اعتراض کردند، سالن واکسیناسیون رانندگان هوای نسبتا گرمی داشت بعد از گذشت چند ساعت بسیاری بیرون از سالن در هوای گرم منتظر بودند که بلافاصله پس از دیدن معاون شهردار تهران نسبت به روند واکسیناسیون و تاخیر آن اعتراض کردند که معاون شهردار تهران نیز خواستار پیگیری شد.

واکسیناسیون در عرض ۲۰ روز

محمود ترفع مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی در گفت‌و‌گویی با اشاره به آغاز واکسیناسیون رانندگان شرکت واحد در صبح امروز گفت: به طور مثال در یک مرکز طی هر شیفت کاری در هر خط ۱۵۰ نفر واکسینه می‌شوند. اگر واکسن به اندازه کافی تامین شود می‌توانیم تعداد بیشتری را واکسینه کنیم.

ترفع افزود: با توجه به اینکه رانندگان در سطح شهر مشغول به کار هستند، یک مرتبه نمی‌توان خطوط را تخلیه کرد و شرکت واحد اتوبوسرانی پیش بینی کرده است که طی مدت ۲۰ روز رانندگان واکسینه شوند.

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی گفت که از ظرفیت مرکز واکسیناسیون رانندگان اتوبوس برای واکسینه کردن رانندگان تاکسی نیز استفاده می‌شود.

او در پاسخ به این سوال که آیا تنها رانندگان واکسینه می‌شوند؟ گفت: در گام اول فقط راننده‌ها واکسینه می‌شوند، اما امیدواریم بتوانیم عوامل نظارتی در سطح شهر یا عواملی که در خطوط تندرو نظارت بر ثبت کار می‌کنند و با تعداد زیادی مسافر در ارتباط هستند را در گام بعدی واکسینه کنیم.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *