لزوم ابلاغ آنی تخلف به راننده متخلف با ارسال پیامک در راستای پیشگیری از تخلفات
- احمد موقری در جلسه «کاهش و پیشگیری از تصادفات» با اشاره به افزایش آمار تصادفات در استان آذربایجان شرقی در سه ماهه اول سال جاری در مقایسه با میانگین کشوری، بر لزوم کاهش و پیشگیری از تصادفات از طریق فرهنگ سازی و ارتقای فرهنگ رانندگی، آموزشهای قبل از اخذ گواهینامه، ایجاد زیرساختهای داخل و برون شهری و رفع نقاط حادثه خیز، تأمین روشنایی کافی معابر، جلوگیری از حفاریهای غیرمجاز در خیابان و معاینه فنی خودروها تأکید کرد.
وی همچنین با اشاره به وجود سد معبر در پیاده روها با مصالح ساختمانی و خودروهای پارک شده، بر لزوم نظارت شهرداری بر کارگاههای ساختمانی و جریمه رانندگانی که خودرو خود را در پیاده رو پارک میکنند و آموزش رانندگان متخلّف و گذراندن دوره سلامت با هدف عدم تکرار تخلّف تأکید کرد.
وی اظهار داشت: همه دستگاههای عضو و نهادهایی که به نوعی در وقوع تصادفات مقصر بوده و رفع نقاط حادثه خیز از وظایف آنها است، باید در سریعترین زمان ممکن نسبت به کاهش نقاط پرخطر و در نهایت رفع آنها اقدام کنند.
بر اساس اعلام پلیس راهور تبریز، در سه ماهه اول سال ۱۴۰۰، ۳۰ نفر در تصادفات رانندگی در تبریز فوت کرده اند. ۲۱ نفر از فوت شدگان عابر پیاده هستند. همچنین بر اساس اعلام پلیس راه استان، عدم توجه به جلو، تجاوز و انحراف به چپ و تخطّی از سرعت مطمئنّه از جمله علل تصادفات در جادههای استان است. مسیر تبریز- آذرشهر (۲۸ نفر فوتی در سال ۹۹) و اتوبان شهید کسایی تبریز (۳۳ نفر فوتی در سال ۹۹) از جمله مسیرهای پرخطر از لحاظ وقوع تصادفات رانندگی هستند.
در این جلسه وضعیت موجود و راهکارهای کاهش تصادفات و علل افزایش تصادفات در سه ماهه اول سال جاری در ورودی شهرها بررسی و مقرر شد پلیس راه و راهور نقاط حادثه خیز را با ذکر علل حوادث رانندگی و پیشنهادات جهت طرح در جلسات و برنامه ریزی برای کاهش این نقاط به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ارسال نمایند.