صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش ۳۵ درصدی تحویل گندم/ برنامه‌ریزی برای تأمین گندم مورد نیاز نان و صنعت کشور

۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۲:۰۱
کد خبر: ۷۴۴۶۳۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران با اشاره به کاهش تولید و خرید تضمینی گندم در سالِ‌جاری، اظهار کرد: برای تأمین کسری ذخایر استراتژیک گندم برنامه‌ریزی شده و برنامه در حال اجرا است و نگرانی برای گندم مورد نیاز نان و صنعت کشور نداریم.
- بنا به اعلام روابط‌عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران، حسن حنان گفت: مطابق با پیش‌بینی‌ها در پی خشکسالی با کاهش تحویل گندم به مراکز دولتی مواجه هستیم، اظهار کرد: تا امروز به مراکز خرید دولتی ۴ میلیون و ۲۰۶ هزار تن گندم تحویل داده شده است که نسبت به سال گذشته کاهش ۳۵ درصدی را نشان می‌دهد.

معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران میزان تحویل گندم به مراکز دولتی در سال گذشته در مدت زمان مشابه را ۶ میلیون و ۵۰۴ هزار تن اعلام کرد.

وی ادامه داد: تعداد محموله‌های تحویلی به مراکز خرید نیز تا امروز ۸۱۸ هزار محموله بوده است که نشان از کاهش ۲۳ درصدی نسبت به سال گذشته دارد.

حنان تعداد کشاورزانی که مبادرت به تحویل گندم به مراکز خرید دولتی کرده‌اند را ۳۲۶ هزار کشاورزان عنوان کرد که کاهش ۱۵ درصدی نسبت به سال گذشته در مدت مشابه داشته است.

قائم مقام شرکت بازرگانی دولتی ایران افزود: در سالجاری متوسط گندم تحویلی هر کشاورز حدود ۱۳ تن بوده است، این رقم در سال گذشته بیش از ۱۷ تن بود به عبارت دیگر آمار مربوط به تحویل گندم در این بخش کاهش ۲۳ درصدی داشته است.

حنان تصریح کرد: متوسط وزن هر محموله تحویلی تا امروز ۵ تن و در سال گذشته ۶ تن بوده است که در این آمار نیز با کاهش ۱۴ درصدی روبه‌رو هستیم.

وی پیش بینی کرد: در مجموع تا پایان خرید تضمینی گندم حداکثر ۴ میلیون و ۶۸۰ هزار تن گندم به دولت تحویل شود، در حالی این رقم در سال گذشته ۸ میلیون و ۲۲۵ هزار تن بوده است.

حنان درباره آخرین وضعیت پرداخت مطالبات نیز گفت: ارزش گندم تحویلی به مراکز تولید تا این لحظه ۲۱ هزار و ۲۱۳ هزار میلیارد تومان بوده است که از این میزان ۱۸ هزار و ۹۲۱ میلیارد تومان آن به کشاورزان پرداخت شده است که معادل ۹۱ درصد مطالبات آن‌ها است.

وی تصریح کرد: تمامی کشاورزانی که تا پایان تیرماه گندم خود را تحویل داده‌اند بهای محصول خود را تماما دریافت کرده‌اند.
 
 
 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *