مدیریت ۵ هزار تقاطع و ۱۵۰۰ کیلومتر معبر بزرگراهی در تهران
رابعه جوانبخت گفت: کاهش تصادفات و کشتهها یکی از اهداف و دغدغههای پلیس راهور تهران بزرگ است
- به گزارش مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ صبح امروز رابعه جوانبخت در خصوص فعالیتهای پلیس راهور فاتب در صد سال اخیر و افتتاح موزه پلیس راهور تهران بزرگ توضیح داد.
رابعه جوانبخت کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از زمانی که در سال ۱۲۷۹ اولین خودرو وارد کشور شو شهر تهران شد شاید هیچ کس فکر نمیکرد که اینقدر حجم و تعداد خودرو افزایش پیدا کند که به عدد ۸ میلیون خودرو در شهر تهران برسیم.
وی گفت: از آن زمان تا الان شاهد گذر و اتفاقات وسیع و آمد و شد زیاد خودروها قرار گرفته و به ترافیک حال حاضر شهر تهران رسیده ایم.
وی ادامه داد: اولین گواهینامه در سال ۱۳۰۷ صادر شد که توسط پلیس آن زمان برای ناصر خان انشاء صادر شد و در حال حاضر ما شاهد تقاضاهای دریافت گواهینامه روبرو هستیم و حال میبینید که چه مقدار تغیرات بزرگ و اساسی داشته ایم و با رشد جمعیت و تعداد خودرو به این شرایط فعلی رسیده ایم و این تغیرات را شاهد هستیم.
بیشتر بخوانید:
جوانبخت گفت: به عبارت کلی شاهد یک تغییر و گذار وسیع هستیم به گونهای که امروزه در شهر تهران ما شاهد ۵ هزار تقاطع زمان دار که با چراغ زمان دار تنظیم میشود و ۱۵۰۰ کیلومتر معبر بزرگراهی داریم و شاهد تردد ۸ میلیون وسیله نقلیه هستیم که این تعداد روزانه بیست میلیون سفر را برای ما رقم میزند.
وی افزود: واقعیت این است که تخلفات همچنان ادامه دارد و آن زمان شکل دیگری داشت و در حال حاضر به گونه و شکل دیگری شاهد آن هستیم چنانکه همیشه انسان عنصر اصلی و عامل اصلی تصادفات است و به عنوان کاربر ترافیکی و گاهی به عنوان راننده و برخی مواقع نیز به عنوان عابر وجود داشته است و اگر چه این تخلفات مانند تخلفات ساکن، تخلفات تغییر مسیرهای ناگهانی، عدم رعایت حق تقدمها و همه این تغیرات را البته رشد جمعیت و افزایش تعداد فزاینده خودرو را شاهد هستیم خوشبختانه با کاهش مطلوب تصادفات و کاهش حوادث مواجه هستیم اگر چه تخلفات ما به نسبت گذشته رشد داشته، ولی به نسبت توانسته ایم این تصادفات را مدیریت نماییم و کاهش حوادث ترافیکی را بدنبال داشته ایم.
وی اشاره کرد: البته نقش پررنگ مدیریت صحیح و استفاده از تجهیزات آی تی و آن مدیزیت پویایی که تلاش میکند جان یک نفر حفظ شود و ما اعتقاد بر این داریم که حفظ جان یک فرد نجات جان کل جامعه است و تلاش همگی ما برای این است که یک حادثه ترافیکی را کاهش دهیم و به طبع آن شاهد یک کشته کمتر باشیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *