صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش ۵ درصدی مالیات بر درآمد اصناف در بودجه ۱۴۰۰ / رفع موانع و تسهیل در فضای کسب و کار اصناف /دولت برای کنترل و جلوگیری از توسعه بیماری کرونا برنامه‌ریزی مناسبی نداشت

۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۲:۰۱
کد خبر: ۷۴۳۷۸۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
نائب رئیس فراکسیون تولید فضای کسب‌وکار مجلس شورای اسلامی گفت: ما در مجلس موفق شدیم که ۵ درصد مالیات بر درآمد اصناف را در بودجه ۱۴۰۰ کاهش دهیم یعنی رقم مالیات بر درآمد آنان از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد تقلیل پیدا کرد،
مجتبی یوسفی در گفت‌وگو با میزان، درباره تعطیلی مجدد اصناف تحت تأثیر بیماری کرونا و برنامه‌های حمایتی مجلس از آنان گفت: اصناف حدود یک سال و نیم است با شیوع بیماری کرونا گرفتارشده و باوجود افزایش قیمت‌ها، مالیات و ... حتی برای معیشت خود هم دچار مشکل شده‌اند.
 
وی افزود: ما در مجلس موفق شدیم که ۵ درصد مالیات بر درآمد اصناف را در بودجه ۱۴۰۰ کاهش دهیم یعنی این رقم مالیات بر درآمد آنان از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد تقلیل پیدا کرد، ازنظر قانون‌گذاری سهم ما این بود که توجه کنیم به اصناف و در برنامه‌های کوتاه‌مدت نیز همین کاهش مالیات و کارهای دیگر را پیگیری کرده‌ایم.
 
یوسفی ادامه داد: همچنین فراکسیون تولید فضای کسب‌وکار، در قالب برنامه‌های بلندمدت نیز برای رفع موانع و تسهیل در فضای کسب‌وکار،حذف قوائد و آیین‌نامه زائد و... در حال پیگیری است، و در این خصوص جلساتی هم  با صنوف، کسبه و نمایندگان آن‌ها داشته‌ایم، درنهایت بخش قابل‌توجهی از کار و رسیدگی به اصناف کار دولت است.
 
نائب رئیس فراکسیون تولید فضای کسب‌وکار مجلس شورای اسلامی در خصوص برنامه‌های دولت در مقابله با بیماری کرونا و.. گفت: متأسفانه دولت به‌عنوان دستگاه اجرایی برای کنترل و جلوگیری از توسعه بیماری کرونا برنامه‌ریزی مناسبی نداشت.
 
وی افزود: به‌عنوان مثال امسال در ایام نوروز از سفر کشور به ترکیه که بیشترین آمار مبتلایان و وضعیت قرمز را  در آن زمان داشت یا سفر به شهرهای جنوبی کشور خودمان هم که در وضعیت قرمز بودند، جلوگیری نکرد.
 
یوسفی ادامه داد: یا از تعطیلات عید که به‌صورت سنتی معمولاً تا ۱۵ فروردین در کشور تعطیلی داریم می‌شد، برای اعمال محدودیت‌ها و به‌خصوص قرنطینه و تعطیلی اصناف استفاده کرد، اما درست شب عید قبل از شروع این تعطیلات اصناف و بازار را تعطیل کرد و دوباره بعد از تعطیلات در فروvدین و اردیبهشت محدودیت‌ها را برای اصناف اعمال کرد.
 
نائب رئیس فراکسیون تولید فضای کسب‌وکار مجلس شورای اسلامی گفت: دولت می‌توانست در پرداخت مالیات به اصناف کمک کند با توجه به این‌که فرارهای مالیاتی ۱۵۰ هزار میلیارد تومانی را شاهد بوده‌ایم یا برخی از معافیت‌هایی که به افراد خاص و بانفوذ داده می‌شود، این متأسفانه نشانه سوء مدیریت دولت است که البته ما دیگر به این دولت امیدی نداریم و امیدمان به دولت بعد است.

وی گفت: دولت برای بخش‌های تولیدی شبه‌دولتی و خصولتی مثل پتروشیمی، فولادها و سیمان‌ها که معمولاً با سرمایه مردم و سود آن‌چنانی کار می‌کنند استفاده ازحامل های انرژی را برای آن‌ها  رایگان می‌کند.

 

یوسفی افزود: درحالی‌که کوره‌های آجرپزی در کشور در شرایط موجود با چنگ و دندان همین چند کارگر را که دارند نگه‌داشته‌اند تا تولیدشان متوقف نشود، اما هزینه برق و آب و گاز آن‌ها نزدیک به ۲ برابر یعنی صد درصد افزایش پیداکرده این‌ها همه نشانه سوء مدیریت است که حتماً از طریق مجلس پیگیری خواهد شد.

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *