صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مراسم افتتاحیه المپیک ۲۰۲۰ برگزار شد/ از رژه کاروان ایران تا نخستین پرچمدار مسلمان در تاریخ بریتانیا + عکس و فیلم

۰۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۷:۲۳
کد خبر: ۷۴۳۷۰۱
دسته بندی‌: ورزشی ، سایر حوزه ها
استادیوم ملی شهر توکیو آماده برگزاری مراسم افتتاحیه المپیک ۲۰۲۰ است.
- بازی‌های المپیک توکیو (از ساعت ۱۵:۳۰) به صورت رسمی با برگزاری مراسم افتتاحیه و رژه ورزشکاران کشور‌های حاضر آغاز شد.
 

*با وجود اینکه مردم ژاپن هم اجازه حضور در استادیوم را نداشتند، اما در ورودی استادیوم ملی به استقبال شرکت‌کنندگان رفتند.

*هواداران ژاپنی که نمی‌توانند وارد استادیوم المپیک شوند، پشت درهای بسته ایستاده‌اند.

*در ورودی استادیوم ملی نماد پنج حلقه المپیک دیده می‌شود و بیشتر ورزشکاران و شرکت کنندگان با نماد المپیک عکس یادگاری می‌گیرند.
 

*یکی از نکات جالب در اطراف استادیوم محل برگزاری افتتاحیه المپیک، استفاده از عکس سوباسا است که در انیمیشن معروف ژاپنی فوتبالیست‌ها حضور داشت.
 

*جای خالی تماشاگران در استادیوم ملی توکیو کاملا به چشم می‌آید و قطعا حضور آن‌ها می‌توانست شور و هیجان بیشتری به مراسم افتتاحیه بازی‌های المپیک توکیو ببخشد و اکنون باید دید ژاپنی‌ها برای جبران نبود تماشاگران در استادیوم چه برنامه‌ای را تدارک دیده‌اند.
 
[video src="https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/3185768_183.mp4"]

* قبل از شروع مراسم، توماس باخ رییس کمیته بین‌المللی المپیک با ورزشکارانی که قرار است نماینده تیم المپیک پناهندگان در توکیو باشند، دیدار کرد.

*شروع مراسم افتتاحیه با آتش‌بازی بر فراز ورزشگاه ملی توکیو بود.

var player = videojs('player_355212_3185198',{poster:'',width:400,height:300}); player.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/3185198',{},function (data) {}); }));
 

 
*به دلیل شیوع ویروس کرونا مقامات برگزاری اعلام کردند مراسم بدون حضور تماشاگران و با تعداد محدود ۹۵۰ نفر از مقامات بین‌المللی، مربیان و ورزشکاران برگزار می‌شود.

* استقبال فوق‌العاده رسانه‌ها و خبرنگاران از افتتاحیه بازی‌ها در حدی است که بسیاری از صندلی‌ها پر شده و خبرنگاران در صندلی‌های غیر مرتبط نشسته‌اند.

* بخش‌هایی از ورزشگاه اینترنت ندارد و بسیاری از خبرنگاران نمی‌توانند اخبار خود را ارسال کنند.
 

* زمان برگزاری مراسم افتتاحیه روی بلیت مربوطه، ۱۹ درج شده است. این در حالی است که این مراسم از ساعت ۲۰ به وقت محلی (۱۵:۳۰ به وقت تهران) آغاز شد
 
*در دو صفحه نمایش بزرگ داخل استادیوم اقدامات متقابل علیه کووید ۱۹ تشریح شده است. از جمله این موارد می‌توان به "هنگام سرفه دهان خود را بپوشانید"، "فاصله خود را حفظ کنید"، "در صورت ناخوشی گزارش دهید"، "کف بزنید، آواز نخوانید و شعار ندهید" و "از ازدحام یا تماس با افراد دیگر جلوگیری کنید" اشاره کرد.

* ناروهیتو امپراطور ژاپن قرار است نقش پدربزرگ خود را در المپیک ۱۹۶۴ توکیو انجام دهد و این بازی‌ها را امروز افتتاح کند.
 
 
*جیل بایدن بانوی اول آمریکا و همسر جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در مراسم افتتاحیه حضور پیدا کرده است. وی پیش از این دیداری با مقامات ژاپنی داشت.
 

*موسیقی مراسم افتتاحیه المپیک توسط تومویوکی تاناکا است که برای فیلم‌های خارجی و سریال‌های تلویزیونی آهنگسازی می‌کند.
 

*با وجود آغاز مراسم افتتاحیه همچنان صدا و فریاد‌هایی از بیرون شنیده می‌شود. به نظر می‌رسد اعتراض مخالفان المپیک همچنان ادامه دارد.
 
*شش نفر از قهرمانان المپیک ژاپن پرچم این کشور را حمل کردند. پرچم کشور ژاپن به جایگاهی که پرچم میزبان و المپیک به اهتزاز در می آید، حمل شد و سپس همه به احترام پخش سرود ملی کشور ژاپن ایستادند و در نهایت پرچم میزبان در افتتاحیه بازی ها به اهتزاز در آمد.
 
 
*پس از پخش سرود ملی کشور ژاپن، از افراد حاضر در سالن خواسته شد برای ادای احترام به جان باختگان ویروس کرونا در سراسر جهان، یک دقیقه سکوت کنند.
 

*مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و رضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک در جایگاه ویژه حضور دارند.

*۵ حلقه المپیک برای نشان دادن وحدت جهان که توسط پیر دوکوبرتن طراحی شده در مراسم امشب که با چوب خاصی ساخته شده به نمایش گذاشته شد.
 
 
 
 
 
*در حالی که مراسم افتتاحیه المپیک در حال برگزاری بود، تعداد زیادی از معترضان به برگزاری این بازی‌ها در شرایط کرونا، بیرون ورزشگاه تجمع کردند.
 

*رژه کشور‌های مختلف از ساعت ۱۶:۱۰ آغاز شد. در مراسم رژه این دوره از بازی‌ها تغییراتی نسبت به دوره قبل مشاهده می‌شود به این شکل که بعد از یونان به عنوان میزبان نخستین دوره المپیک، تیم پناهجویان به عنوان تیم دوم رژه رفت و در ادامه تیم فرانسه به عنوان میزبان ۲۰۲۴ و آمریکا میزبان ۲۰۲۸ رژه رفتند. ژاپنِ میزبان المپیک آخرین کشوری است که در مراسم رژه شرکت می‌کند.


* برای نخستین بار برای برابری جنسیتی ۲ پرچمدار زن و مرد حضور دارند.

*رژه کشورها براساس حروف الفبای ژاپنی انجام می‌شود.

*اسامی کشورها در مراسم رژه توسط یک زن و یک مرد اعلام می‌شود.

*کاروان ورزشی کشورمان با پرچمداری هانیه رستمیان صمد نیکخواه بهرامی رژه رفت.

var player = videojs('player_838712_3185205',{poster:'',width:400,height:300}); player.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/3185205',{},function (data) {}); }));

*ورزشکاران حاضر در مراسم رژه با تلفن همراه خود این مراسم را پوشش می‌دهند. کمیته بین‌المللی المپیک پیش از این در تلاش بود ورزشکاران را از حمل دوربین در مراسم منع کند.

*کشورهای امارات، اتیوپی و عمان پرچمدار زن نداشتند.

*برای اعلام حضو کاروان روسیه به جای پخش نام این کشور از نام کمیته ملی المپیک روسیه استفاده شد. دلیل این موضوع تعداد زیاد دوپینگی‌های این کشور در سالیان اخیر بوده است. همچنین ورزشکاران روس با پرچم المپیک در رژه حاضر شدند.

*لاشا تالاخادزه، وزنه‌بردار پرافتخار گرجستانی و رکورددار سنگین وزن جهان، پرچمدار کشور گرجستان در مراسم افتتاحیه بود.

*حمل پرچم تانزانیا و گینه توسط داوطلبان المپیک توکیو انجام شد.

*طولانی بودن مراسم رژه تعدادی از ورزشکاران را خسته کرد و آن‌ها ترجیح دادند که روی زمین بنشینند و اینگونه استراحت کنند.

*بان‌کی‌مون دبیرکل اسبق سازمان ملل با ورود تیم کره جنوبی در مراسم رژه آنها را تشویق کرد. وی رئیس کمیسیون اخلاق IOC است.

*رییس کمیته بین المللی المپیک با تشویق ایستاده کاروان آلمان استقابل ویژه‌ای از تیم ورزشی کشورش انجام داد.

*باوجود آنکه مسئولان برگزاری المپیک پروتکل های بهداشتی خاصی در نظر گرفته‌اند اما در میدان مراسم افتتاحیه خبری از رعایت پروتکل‌ها نیست و فاصله گذاری اجتماعی رعایت نشده است. هرچند تعداد ورزشکاران برای شرکت در رژه کم بود اما عملا مراسم مثل دوره های گذشته و بدون توجه به مسائل کرونایی برگزار شد.

*پرچمداران کشور اروگوئه در هنگام حمل پرچم با یکدیگر دچار چالش شدند و هر کدام از آنها می‌خواست که پرچم را از دست دیگری خارج کند.

*میانمار دیگر کشوری است که در افتتاحیه پرچمدار ندارد و یک داوطلب پرچم این کشور را حمل می‌کند.

*مغولستان برای نخستین بار در این بازی‌ها پرچمدار زن دارد. این کشور در طول تاریخ ۲۷ دوره حضور در المپیک تابستانی و زمستانی فقط پرچمدار مرد داشته است.

*محمد شیهی نخستین پرچمدار مسلمان بریتانیا در طول تاریخ این کشور محسوب می‌شود.

*در زمان مراسم رژه کاروان آمریکا، جیل بایدن بانوی اول این کشور ایستاده ورزشکاران را تشویق کرد. تعداد ورزشکاران این کشور در مراسم رژه بسیار زیاد بود. آمریکا با ۶۱۳ ورزشکار بیشترین نماینده را در المپیک دارد.

*پرچمدار فرانسه در زمان رژه مقابل کاروان کشور خود حرکات نمایشی اجرا کرد.
 
*کاروان ژاپن به عنوان میزبان مسابقات، آخرین کشوری بود که در مراسم رژه شرکت کرد و طبق رسم المپیک که میزبان با تمام ورزشکاران خود حضور می‌یابد، ژاپن هم با تمام نفرات خود در مراسم رژه شرکت کرد و افراد حاضر در ورزشگاه از جمله سوگاه نخست وزیر ژاپن، امپراطور ژاپن و باخ رییس کمیته بین المللی المپیک ایستاده ژاپن را تشویق کردند.

*با پایان مراسم رژه، آتش‌بازی ژاپنی‌ها آغاز شد.

*پس از پایان مراسم رژه کشورها، قرائت سوگندنامه ورزشکاران و داوران انجام شد و آن ها قسم یاد کردند به روح المپیک احترام بگذارند و بر پایه جوانمردی و بدون دوپینگ و تقلب با یکدیگر رقابت کنند.

*کاروان ایران پیش از روشن شدن مشعل المپیک، محل برگزاری مراسم افتتاحیه را ترک کرد.

* نماینده‌ای در محل بازی‌های المپیک توکیو ندارد و تحریریه ورزشی میزان، از تهران به پوشش این رویداد مهم ورزشی دنیا می‌پردازد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *