صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

از بسط لیبرالیسم تا سرقت از انتشارات!

۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۸:۳۸
کد خبر: ۷۴۳۵۹
خبرگزاری میزان - عباس معروفی، در ظاهر نویسنده، نمایشنامه نویس وروزنامه نگار 58 ساله ایرانی والاصل که مدتی است در برلین زندگی می‌کند. وی در سال 1369 مجله "گردون" را در تهران راه اندازی و به طور جدی شروع به کار مطبوعاتی با سمت و سوی خاص سیاسی کرد. معروفی در این نشریه با انتشار گاه و بیگاه مطالب مغایر آرمان های انقلاب اسلامی و نظام و منافع ملی کارش را جلو میبرد. حرکتی که البته با حمایت اپوزوسیون خارج نشین هم همراه بود.

به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از ریشه : عباس معروفی، در ظاهر نویسنده، نمایشنامه نویس وروزنامه نگار 58 ساله ایرانی والاصل که مدتی است در برلین زندگی می‌کند. وی در سال 1369 مجله "گردون" را در تهران راه اندازی و به طور جدی شروع به کار مطبوعاتی با سمت و سوی خاص سیاسی کرد. معروفی در این نشریه با انتشار گاه و بیگاه مطالب مغایر آرمان های انقلاب اسلامی و نظام و منافع ملی  کارش را جلو میبرد. حرکتی که البته با حمایت اپوزوسیون خارج نشین هم همراه بود.

بسیاری از نیروهای انقلابی و متعهد عرصه رسانه به مطالب این نشریه و افکار "معروفی" اعتراض داشتند؛ شهید آوینی از جمله کسانی بود که اعتقاد داشت مجله گردون به گسترش تفکر لیبرالیسم می‌پردازد تفکری خطرناک و البته انحرافی. 

فعالیت عباس معروفی در این مجله تا سال 1374 ادامه داشت تا اینکه سرانجام کار این مجله بخاطر انتشار تصویری موهن بر روی جلد،به توقیف و محاکمه مراجع رسمی و قضایی مملکتی کشید. معروفی که دیگر عرصه را بر خود و افکار منحرفش تنگ می دید، پس از این اتفاق به ناچار و بدنبال جایگاهی برای ادامه فعالیت های ضد انقلابی اش به  آلمان و مشخصا شهر برلین گریخت.

معروفی در مصاحبه با بی بی سی فارسی

وی بعد از سفر به آلمان برای مدتی نویسندگی را به عنوان یک شغل، دنبال نکرد در عوض، مدیریت یک هتل را برعهده گرفت. معروفی در این پیشه موفقیت چشمگیری به دست نیاورد؛ وی بعدها با تاسیس یک کتابفروشی به نام "هدایت" در خیابان "کانت برلین" به فروش کتاب مشغول شد. و دست آخر هم البته به مصداق ضرب المثل معروف آب گودال را میابد و گنداب مرداب را... سر از بی بی فارسی هم در آورد.

معروفی بدنبال فرار از خط سیر رو به اضمحلالش پس از تاسیس این کتابفروشی کلاس های نویسندگی اش را نیز در همان جا برگزار کرد و به تزریق افکار لیبرال خود به ذهن هنرجویان گمراهش پرداخت.

کتاب فروشی معروفی در برلین

البته یک نکته جالب و قابل تامل هم این که مدتی است کتاب هایی که به قلم او نوشته شده همچنان در ایران و توسط انتشارات ققنوس به چاپ میرسد !! البته تعدادی از کتاب های او در سال های اخیر توقیف شده بودند اما اخیرا  دوباره مجوز لازم را برای چاپ اخذ کردند ! و به راحتی در کتاب فروشی‌ها در دسترس هستند.

معروفی در این سال ها در کنار نویسندگی به فعالیت های اقتصادی جنبی هم مشغول بوده که حواشی متعددی هم برای او به همراه داشته است. رادیو زمانه سایت خبری ضد انقلاب به تازگی مدعی شده که معروفی در آلمان دست به کلاهبرداری بزرگ از یک انتشارات زده است.

کتابفروشی هدایت

 ماجرا از این قرار بوده که معروفی برای تامین کتاب های کتابفروشی اش به یک انتشاراتی پیشنهاد میکند که کتاب های خوب و پرفروش آنها را بصورت امانی بگیرد و پس از مدتی درآمد حاصل از فروش را به این انتشاراتی بدهد.

مسئولین این انتشارات مدعی هستند که معروفی کتاب ها را فروخته اما از پس دادن پول آنها سر باز می‌زند. ماجرا به همین جا ختم نمی‌شود؛ کسانی که کتاب ها را به معروفی داده‌اند هر بار پس از مراجعه برای دریافت طلبشان با توهین و فحش های رکیک معروفی روبرو می شوند و وی به طور کل، منکر گرفتن کتاب ها می شود.

حالا امروز صاحبان انتشارات ورشکسته مانده اند و کتاب هایی که به تاراج رفته است.

معروفی در مصاحبه با صدای آمریکا

این به ظاهر نویسنده پس از این کلاهبرداری و با پول حاصل از آن ، به گسترش کتابفروشی و کسب و کارش پرداخته است؛ البته شاید به فکر کلاهبرداری دیگری از یک انتشاراتی بخت برگشته دیگر هم باشد.

شنیده ها حاکی از آن است که وی اکنون رمانی را برای شرح حال ایرانیان خارج از کشور و شرح سیاه اوضاع آنان که در واقع روزگار خودش است می نویسد.

/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *