صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رشد ۳۰۰ درصدی صادرات به کشور‌های آفریقایی در سه ماهه نخست سال

۲۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۴:۴۹
کد خبر: ۷۴۲۸۳۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرکل دفتر عربی و آفریقایی سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به روند صادرات به کشور‌های آفریقایی طی سه ماهه اول سال جاری گفت: در سه ماهه ابتدایی امسال صادرات ایران به کشور‌های آفریقایی حدود ۸۳۴ هزار و ۳۸۱ تن کالا به ارزش ۳۴۰ میلیون دلار بوده که در مقایسه با دوره مشابه در سال گذشته از نظر وزن ۱۴۴ درصد و از نظر ارزش ۳۴۹ درصد رشد داشته است.
- بنا به اعلام  روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، فرزاد پیلتن گفت: در سه ماهه ابتدایی امسال صادرات ایران به کشور‌های آفریقایی حدود ۸۳۴ هزار و ۳۸۱ تن کالا به ارزش ۳۴۰ میلیون دلار بوده که در مقایسه با دوره مشابه در سال گذشته از نظر وزن ۱۴۴ درصد و از نظر ارزش ۳۴۹ درصد رشد داشته است.

مدیرکل دفتر عربی و آفریقایی سازمان توسعه تجارت ایران گفت: در بازه زمانی یاد شده کشور‌های غنا با ۱۵۱ میلیون دلار، الجزایر با ۵۸ میلیون دلار، آفریقای جنوبی با ۳۲ میلیون دلار، تانزانیا با ۲۵ میلیون دلار و نیجریه با ۱۸ میلیون دلار در ردیف‌های اول تا پنجم طرف‌های صادراتی ایران در میان کشور‌های آفریقایی قرار داشته‌اند.

وی افزود: سودان با کمتر از ۱۷ میلیون دلار، کنیا با بیشتر از ۱۴.۵ میلیون دلار، ساحل عاج با ۱۲ میلیون دلار، سومالی با ۴ میلیون دلار و مصر با حدود ۱.۵ میلیون دلار در ردیف ششم تا دهم طرف‌های صادراتی کشورمان در میان کشور‌های قاره آفریقا بوده‌اند.

مدیرکل دفتر عربی و آفریقایی ادامه داد: کشور غنا با برخورداری از سهم ۴۴ درصدی صادرات ایران به قاره آفریقا طی مدت مذکور در ردیف دهم طرف‌های صادراتی ایران به جهان قرار داشته است.

پیلتن اضافه کرد: همچنین الجزایر با ۱۷ درصد، آفریقای جنوبی با ۱۰ درصد و تانزانیا و نیجریه با ۵ درصد بعد از غنا بیشترین سهم از صادرات ایران به کشور‌های آفریقایی را به خود اختصاص داده‌اند.

وی گفت: صادرات ایران در سه ماهه نخست سال جاری به کشور‌های الجزایر با ۲۰۶۴۱ درصد، نیجریه با ۸۸۱۸ درصد، ساحل عاج با ۱۷۵۰ درصد، تانزانیا با ۵۸۰ درصد، آفریقای جنوبی با ۴۵۶ درصد و غنا با ۳۷۰ درصد بیشترین رشد را داشته است.

یادآور می‌شود، کاهش محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا و برقراری مجدد ارتباطات و رویداد‌های تجاری میان طرف‌های ایرانی و آفریقایی از جمله مهمترین دلایل افزایش صادرات کشورمان به قاره آفریقا طی این مدت محسوب می‌شود.
 
 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *