صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فوت و فن‌های تهیه تیرامیسو

۲۹ تير ۱۴۰۰ - ۰۳:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۴۲۶۸۱
یرامیسو از جمله دستر‌های بسیار خوشمزه و پر طرفدار ایتالیایی است که به راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد.

- ایرنا نوشت:

اگر طعم قهوه را دوست دارید حتما تیرامیسو را امتحان و آن را به دسر محبوبتان تبدیل کنید.

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو:

تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: نصف فنجان
قهوه: سه‌چهارم فنجان
پودر کاکائو: به مقدار کم
پنیر ماسکارپونه: ۴ پیمانه
شکلات تیره رنده‌شده: ۲ فنجان
بیسکوییت لیدی فینگر: ۱ بسته بزرگ

طرز تهیه و دستور پخت تیرامیسو:

۱. ۱۸۰ میلی لیتر قهوه درست کنید و بگذارید سرد شود.

۲. سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کند و کنار بگذارید.

۳. در کاسه‌ای بزرگ دیگر، ۴ زرده تخم با قند را تا زمانی که بافت فومی به‌دست بیاید، بزنید.

۴. به تدریج پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و به آرامی آن را تا زمان یکنواخت شدن بزنید.

۵. سفیده تخم مرغ را اولین قدم به آن اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید.

۶. یک لایه از بسکویت لیدی فینگر را در کف ظرف مستطیل شکل بچینید و آن‌ها را با قهوه خیس کنید.

۷. روی بسکویت را یک لایه کرم ماسکارپونه بپوشانید و نیمی از شکلات رنده شده را روی آن بریزید.

۸. سپس یک لایه دیگر از بسکویت لیدی فینگر را اضافه کنید، آن‌ها را با قهوه خیس کنید و یک لایه دیگر از کرم ماسکارپونه را به شکلات رنده شده اضافه کنید.

۹. در آخر، روی آن پودر کاکائو بریزید و بگذارید سه ساعت در یخچال بماند. البته اگر یک شب بماند بهتر است به طوری که مزه مواد با هم ترکیب شوند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *