صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جاسوس افزار «پگاسوس» چیست و چه ارتباطی با رژیم صهیونیستی دارد؟

۲۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۸:۳۷
کد خبر: ۷۴۲۶۴۶
درز اطلاعات مربوط به شماره تلفن چهره‌های جهانی، پرده از نقش رژیم صهیونیستی در جاسوسی در سراسر جهان برداشت.
بررسی «گاردین» و ۱۶ سازمان رسانه‌ای دیگر در مورد اطلاعات اخیرا منتشر شده در مورد نرم افزار‌های جاسوسی، نشان می‌دهند که بسیاری از افراد به شکل گسترده‌ای از طریق تلفن‎‏هایشان در معرض خطر جاسوسی هستند.
 
به گزارش «گاردین»، درز اطلاعات مربوط به شماره تلفن همراه بیش از ۵۰ هزار نفر در سراسر جهان، نشان می‌دهد که آن‌ها توسط مشتریان دولتی شرکت صهیونیستی «NSO Group»، شرکت توسعه دهنده جاسوس افزار «Pegasus»، برای نظارت و جاسوسی انتخاب شدند.
 
این افراد در سال ۲۰۱۶ توسط مشتریان NSO به عنوان سوژه جاسوسی معرفی شدند.
 
«گاردین» می‎گوید در روز‌های آینده فهرست کامل افرادی را که هدف قرار گرفتند، اعم از مدیران بازرگانی، شخصیت‌های مذهبی، دانشگاهیان، مقام‌های دولتی شامل وزرا، روسای جمهور و نخست وزیران، اعضای نزدیک خانواده‌های حاکم یک کشور، ... منتشر می‌کند.
 
تاکنون نام بیش از ۱۸۰ روزنامه نگار در این درز اطلاعات مشخص شده که شامل خبرنگاران، سردبیران و مدیران اجرایی «فایننشال تایمز»، «سی ان ان»، «نیویورک تایمز»، «فرانس ۲۴»، «اکونومیست»، «آسوشیتدپرس» و «رویترز» می‌شود.
 
«پگاسوس»، بدافزاری است که دستگاه‌های با سیستم عامل «IOS» و «اندروید» را آلوده می‌کند تا اپراتور‌های این ابزار بتوانند پیام، عکس، ایمیل و تماس‌های تلفنی صاحبان تلفن را استخراج و میکروفون‌های مخفی را فعال کنند.

NSO پیشتر مکررا ادعا کرد که Pegasus با امکان دسترسی به همه داده‌های دستگاه هدف و تبدیل آن به یک ضبط کننده صوتی یا تصویری، فقط برای استفاده علیه تروریست‌ها و مجرمان خطرناک مورد استفاده قرار می‌گیرد.
در داده‌های لو رفته از مشتریان NSO شماره تلفن وکلا، قضات، فعالان و منتقدانی مانند «لجین الهذلول»، «جمال خاشقجی»، «خدیجه چنگیز»، «عمر خالد»، ... از کشور‌های جمهوری آذربایجان، هند، عربستان، «مکزیک، با ۱۵ هزار شماره، انگلیس، بحرین، قزاقستان، روآندا، مجارستان، امارات با بیش از ۱۰ هزار شماره، «الجزایر» با بیش از ۶ هزار، ترکیه با ۵۰۰ شماره و مراکش با بیش از ۱۰ هزار شماره وجود دارد.
 
در حالی که شماری از این کشور‌ها از ارائه توضیح درباره سفارش به شرکت جاسوسی رژیم صهیونیستی خودداری کردند، شرکت مذکور مدعی است ارتباط خود را با این مشتریان قطع می‌کند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *