صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تعجب بازيگر جوان از توقف پخش سريال قاسم جعفرى/روايت يك نويسنده از میزان تیراژ ثبت شده روی جلد کتاب‌ها

۲۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۷:۲۴
کد خبر: ۷۴۱۷۰۸
بیست و چهارمين روز از تیر ماه ۱۴۰۰ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهارنظر مصطفی نور بخش نویسنده پیرامون کاهش تیراژ کتاب‌ها اشاره کرد.

- بیست و چهارمين روز از تیر ماه ۱۴۰۰ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهارنظر مصطفی نور بخش نویسنده پیرامون کاهش تیراژ کتاب‌ها اشاره کرد.

نوربخش: میزان تیراژ ثبت شده روی جلد کتاب‌ها واقعی نیستند

یک نویسنده کتاب گفت: برخی از ناشران تیراژ کتاب را روی جلد حدود ۲۵۰۰ عدد قید می‌کنند در حالیکه تنها هزار و یا پانصد عدد کتاب را به چاپ رسانده‌اند و هنگامی که پای میز محاسبه با نویسنده می‌نشینند اعتراف می‌کنند که میزان تیراژ تا چه حد پایین بوده و تیراژ روی جلد کتاب یک ترفند بوده است.

مرتضی نوربخش در گفت‌وگو با پیرامون مشکلات امروز نویسندگان گفت: وضعیت نشر کتاب در شرایط مناسبی قرار ندارد، این موضوع علاوه بر نویسندگان نوپا گریبان نویسندگان باسابقه‌ را نیز گرفته است، از طرفی با وجود توانایی‌های فراوان نویسندگان با سابقه هنوز هم شاهد بی عدالتی در حوزه قرارداد‌های ناشران و نویسندگان هستیم.

وی عمده‌ترین مشکل حوزه نشر را مورد بررسی قرار داد و تاکید کرد: تیراژ‌های پایین کتاب ضربه بسیاری را به نویسنده می‌زند، در این شرایط نویسنده نمی‌تواند افکا، آرا و عقاید خود را در سطح وسیعی گسترش دهد، زیرا تیراژ‌های هزارتایی کتاب نسبت به جمعیت ۸۰ میلیونی توازن را برقرار نمی‌کند.

نوربخش به بررسی فعالیت‌های ناشران دولتی پرداخت و افزود: فعالیت ناشران دولتی در حوزه نشر بهتر از ناشران خصوصی نیست، برخی از ناشران تیراژ کتاب را روی جلد حدود ۲۵۰۰ عدد قید می‌کنند در حالیکه تنها هزار و یا پانصد عدد کتاب را به چاپ رسانده‌اند و هنگامی که پای میز محاسبه با نویسنده می‌نشینند اعتراف می‌کنند که میزان تیراژ تا چه حد پایین بوده و تیراژ روی جلد کتاب یک ترفند بوده است.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

آزاده سیفی: نميدانم چرا پخش سريال «زندگی زیبا است» متوقف شد/قاسم جعفرى به بازيگران كمك بسيارى كرد

بازیگر سریال «زندگی زیبا است» گفت: همه ما با عشق در این سریال بازی کردیم و در سخت‌ترین شرایط با بیشترین انرژی کار می‌کردیم. تعامل خوبی میان گروه بازیگران، نویسنده و کارگردان برقرار بود و نویسنده و کارگردان به من به شخصه خیلی کمک می‎کردند تا نقش من به درستی شکل بگیرد.

آزاده سیفی در گفتگو با پیرامون آخرين فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری و همکاری با قاسم جعفری گفت: سال ۱۳۹۳ در مجموعه تلویزیونی «پرده نشین» با بهروز شعیبی کار کرده بودم و در زمينه تئاتر هم فعالیت داشته‌ام. خیلی سال پیش نقشی در سريالى به کارگردانی قاسم جعفری بازی کرده بودم که البته نقش من کوتاه بود و تا جایی که می‌دانم این سريال تلويزيونى به مرحله پخش هم نرسید.

وی پيرامون چگونگى حضور خود در سريال «زندگی زیبا است» ابراز كرد: وقتی متوجه شدم كه قاسم جعفرى قرار است سريال «زندگی زیبا است» را بسازد به دفتر وى رفتم و تست دادم و روال عادی را طی کردم تا برای نقش شخصيت نگار در این سریال انتخاب شدم. فکر می‎کنم همه بازیگران دیگر هم به همین روال انتخاب شدند.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین خبرها از معاونت سیما اینجا کلیک کنید

اين بازيگر سينما با اشاره به همکاری با قاسم جعفری در سريال تلويزيونى «زندگی زیبا است» اظهار داشت: همه ما با عشق در این سریال بازی کردیم و در سخت‌ترین شرایط با بیشترین انرژی کار می‌کردیم. تعامل خوبی میان گروه بازیگران، نویسنده و کارگردان برقرار بود و نویسنده و کارگردان به من خیلی کمک می‎کردند تا نقش من به درستی شکل بگیرد.

بازیگر سریال «پرده نشین» اضافه کرد: شخصيت نگار در سريال «زندگی زیبا است» دختری صرفا پولدار نیست بلکه دختری است که دغدغه مالی ندارد، اما آسیب‌ها زیادی خورده و مشکلات خودش را دارد. فکر می‌کنم به خاطر کمک‌های قاسم جعفری؛ کاراکتر‌ها هیچکدام باسمه‌ای از آب در نیامدند.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

تاثير خاطره نگاری بر استحكام پایه‌های ادبیات دفاع مقدس

یک نویسنده کتاب گفت: ادبیات دفاع مقدس در حوزه خاطره نویسی از رشد بسیار مناسبی برخوردار بوده است، البته بخش رمان و کتاب‌های داستانی نیز توانسته اند حرکت‌های خوبی انجام دهند، همین خاطره‌ها در آینده زمینه‌های مناسبی برای ایجاد رمان‌هایی ارزنده و ارزشمند خواهند بود خاطره نگاری پایه‌های ادبیات دفاع مقدس را مستحکم کردند.

ساسان ناطق در گفتگو با پیرامون ادبیات دفاع مقدس در هفته کتاب گفت: تلاش‌های بسیاری برای انعکاس و ثبت خاطرات و وقایع دفاع مقدس طی این سال‌ها رخ داده و کتاب‌های بیشماری منتشر شده است، اما هنوز نتوانسته‌ایم دین خود هشت سال دفاع مقدس به خوبی ادا کنیم، البته ایراد در تولید نیست بلکه مشکل در عظمت کار نهفته است.

وی استقبال از کتاب‌های ادبیات دفاع مقدس را مورد بررسی قرار داد و بیان کرد: بازخورد‌ها نشان می‌دهد ادبیات دفاع مقدس توانسته جای خود را در طی سال‌های اخیر باز کند، در عین حال پختگی آثار تولید شده نیز به افزایش مخاطبان افزوده است، ارتباط مخاطبان با نویسندگان و نظرات آنان سبب شد نویسنده و ناشر راه را برای تولید کتاب باز ببینند.

ناطق اشاره‌ای به اهمیت و جایگاه ادبیات دفاع مقدس در بین مخاطبان کتاب کرد و افزود: کار پیرامون دفاع مقدس آنقدر بزرگ و آنقدر گسترده است که تمام تلاش‌هایی که تا به حال انجام شده تنها بخش کوچکی از دریای پهناور هشت سال دفاع مقدس را شامل شده و خواننده هنوز به دنبال نکاتی بکر و شنیده نشده است.

نویسنده کتاب «نامه رسان» به روند انتشار کتاب‌ها اشاره کرد و افزود: متاسفانه افزایش قیمت‌های مواد اولیه و کتاب لطمات اقتصادی بسیاری را بر حوزه نشر وارد کرده است در این راه ناشران تلاش بسیاری کردند تا بتوانند به تولید کتاب خصوصاً کتاب‌های دفاع مقدس بپردازند.

وی به تولید کتاب‌های دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: تاکنون کتاب‌های متعددی پیرامون فرماندهان ارتش، سپاه، بسیج جهاد، نیروی انتظامی و نیروی هوایی نوشته شده است، اما نهضتی که اخیراً شکل‌گرفته تلاش دارد تا گام‌های بلند‌تر و موثرتری را بردارد و نکات نگفته هشت سال دفاع مقدس از زبان فرماندهان ارشد بیان کند.

ناطق بار دیگر بر ابعاد بزرگ ثبت و ضبط خاطرات پیرامون هشت سال دفاع مقدس پرداخت و بیان کرد: هنوز روایت‌های ناگفته‌بسیاری وجود دارد که به خاطر بیان نشدن پنهان مانده که باید به آنان پرداخت. مقام معظم رهبری نیز پیرامون انتشار خاطرات و رخداد‌های ۸ سال دفاع مقدس تاکید ویژه‌ای نموده اند زیرا این کتاب‌ها برای مخاطبان جذاب است.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

نویسنده کتاب «فرماندهان نبرد» پیرامون ایجاد نهضت خاطره گویی تصریح کرد: تاکید و تمهیدات ویژه مقام معظم رهبری و اجرای آن توسط رحیم صفوی زمینه را برای ایجاد دفتر نهضت خاطره گویی فراهم کرد، این امر اجازه می‌دهد که تمام خاطرات رویداد‌ها و وقایع هشت سال دفاع مقدس بدون کم و کاست و بدون هیچگونه ممیزی برای مخاطبان مطرح شود چنین رویکرد‌های در بالا رفتن سرانه مطالعه نیز بی تاثیر نیست.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

 انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *