صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جلوگیری از تعطیلی ۵۶ واحد تولیدی در استان ایلام با ورود دستگاه قضایی/ رسیدگی صد در صدی به پرونده‌های معوق

۲۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۷:۲۷
کد خبر: ۷۴۱۶۵۰
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
دهقانی با اشاره به اجرای طرح کاداستر و تثبیت مالکیت قریب به ۱۳۰ هزار هکتار از اراضی ملی، از احیا و جلوگیری از تعطیلی ۵۶ واحد تولیدی در استان ایلام با ورود دستگاه قضایی خبر داد.

- علی دهقانی، رئیس کل دادگستری استان ایلام در دیدار رئیس قوه قضاییه با قضات و کارکنان دادگستری ایلام، گفت: در زمینه رسیدگی به پرونده‌ها سرانه رسیدگی افزایش ۱۳۰ درصدی پیدا کرده است که موجب کاهش ۵۳ درصدی پرونده‌های مانده دادگستری شد.

وی از رسیدگی قریب به صد در صدی به پرونده‌های معوق و مسن و متعارف نمودن تمامی شعب نامتعارف تا پایان سال ۹۹ و تعیین تکلیف بالغ بر ۱۵۰۰ تقاضای اعمال ماده ۴۷۷ که به روز شده است، خبر داد.

دهقانی تصریح کرد: در حوزه ارتقاء و افزایش استفاده از فناوری نوین رشد ۱۱ درصدی ابلاغ الکترونیک و کسب رتبه دوم دادرسی الکترونیکی در سال گذشته از دستاورد‌های دادگستری استان ایلام است.

رئیس کل دادگستری استان ایلام بیان به رشد ۹۲ درصدی بازرسی‌ها نسبت به گذشته و افزایش صد در صدی بازرسی‌ها از کلانتری ها، مراجع انتظامی خبر داد.

وی به اعاده بالغ بر ۱۵۰۰ هکتار از اراضی ملی و دولتی به بیت المال و جلوگیری از تضییع ۳۰ هزار میلیارد تومان از  بیت المال اشاره کرد.

دهقانی با اشاره به اجرای طرح کاداستر و تثبیت مالکیت قریب به ۱۳۰ هزار هکتار از اراضی ملی، از احیا و جلوگیری از تعطیلی ۵۶ واحد تولیدی در استان ایلام با ورود دستگاه قضایی خبر داد.

رئیس کل دادگستری ایلام همچنین به رشد ۸۶ درصدی استفاده از مجازات‌های جایگزین و رشد استفاده از پابند الکترونیک اشاره کرد.

وی گفت: زمینه ملاقات مردم با مسئولان دادگستری به سه شیوه فراهم شده است به طوری که هیچ کس نمی‌تواند ادعا کند که امکان ملاقات با مسئولان قضایی وجود ندارد.

دهقانی یادآور شد: صلح و سازش در ۱۴ پرونده قتل در سال گذشته صورت گرفته و ۳۳ درصد از پرونده‌های قابل صلح منتهی به گذشت شده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *